BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Fredag den 6. til søndag den 8. november 2020 , kl. 10.

Kulturgården, Nørregade 7

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Herning Børneteaterfestival 2020

Bon Jovi Jam

Herning Børneteaterfestival foregår i weekenden fra den 6. til den 8. november, og er fyldt med teaterforestillinger fra hele Danmark.

Herning Børneteaterfestival foregår i weekenden fra den 6. til den 8. november, og er fyldt med teaterforestillinger fra hele Danmark. Det er et samlingspunkt med hyggelige workshops for fortrinsvis børn i alderen 0-12 år, men rammer bredt for både forældre og bedsteforældre.
Fredagens forestillinger foregår i følgende omegnsbyer:
Aulum Bibliotek- & Kulturhus
Haderup Kultur- & Idrætscenter
Biblioteket & Den Gule Bygning i Vildbjerg
Skarrild / Karstoft Kultur & Idrætscenter
Alhuset Kibæk
Landsbycenter Vind
Det Legende Hus i Sdr. Felding
Hallen på Holtbjerg Midtpunkt
Kølkær Idræts og Kulturcenter
Hodsager Multicenter
Byens Hus i Gullestrup
Aktivcentret i Brændgård

Lørdag og søndag sker dagens forestillinger og de kreative værksteder/kulturworkshops i Kulturgården i Nørregade 7, 7400 Herning.

Arrangementet er gratis.

Kom og vær med til en kreativ og inspirerende weekend i kulturens tegn.

Arrangeret af Kulturelt Samråd Herning