BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 29. september til fredag den 16. oktober 2020 , kl. 08.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Udstilling om musikværtshuset Nicodemus

Bon Jovi Jam

Kom og se, hvor lokale musikere og unge mødtes i 80'ernes Herning.

17. oktober 1980 åbnede musikværtshuset Nicodemus i Søndergade 25. Spillestedet blev i 1988 omdannet til Fermaten i Smallegade.
I dette efterår kan spillestedet fejre sit 40-års jubilæum. Planen var, at ti bands med tilknytning til Nicodemus, skulle gendannes for en enkelt aften. Grundet Covid-19 er jubilæumskoncerten udsat, men der vil være en reception for invitererede.

Jubilæet skal fejres og det gør Herning Bibliotekerne med en udstilling, hvor du kan få indblik i en flig af Nicodemus' historie.
Forhåbentlig kan I, der havde jeres gang i Nicodemus, opleve et gensyn med en svunden tid.
Og I, der aldrig har sat jeres ben i Nicodemus- måske fordi I er tilflyttere eller ikke er gamle nok - kan få indblik i, hvordan lokale musikere og unge i 1980'erne slog deres folder i, hvad mange betegnede som deres andet hjem.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid fra d. 29. september til og med d. 16. oktober