Viser 21-40 ud af 188 resultater

2
Nov
Rytmisk voksenkor
Andet/Ukendt

Rytmisk voksenkor

Læs mere Rytmisk voksenkor

Snejbjerg Kirke
Bjergkvarteret 4, Snejbjerg, Herning
Tirsdag den 2. november 2021, kl. 19.15-21.
3
Nov
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 3. november 2021, kl. 14.15-15.30.
3
Nov
Herning Er Musik med MidVest Pigekorene
Klassisk

Herning Er Musik med MidVest Pigekorene

MidtVest Pigekor, MidtVest Juniorkor og MidtVest Børnekor går traditionen tro sammen om en koncert i uge 44, tidligere kendt som Syng Dansk-koncerten, som foregår i festsalen på Herning Gymnasium. Køb billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales.

Læs mere Herning Er Musik med MidVest Pigekorene

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Onsdag den 3. november 2021, kl. 19.
4
Nov
Koncert med Storälven
Folk/Vise/Country

Koncert med Storälven

Jazz-oktetten Storälven giver koncert på Frilandsmuseet i Herning torsdag den 4. november. Koncerten byder på ny, iørefaldende musik skrevet med udgangspunkt i folkemelodier.
I løbet af sensommeren og efteråret giver Storälven koncerter i flere forskellige byer på Sjælland, Lolland-Falster og Jylland. Koncerterne foregår i parker, på centrale torv og andre steder hvor folket færdes.

Bandets sjove og folkelige konferencierer, ledsager publikum med blandt andet historier om folkemelodiernes baggrund og forklaringer om musikkens opbygning.

Storälven består af otte, københavnsbaserede jazzmusikere fra Danmark, Sverige, Norge og Tjekkiet. Sammen komponerer og improviserer de frem ny musik med udgangspunkt i folkemelodier fra hinandens hjemlande.

"Ebbe Skammelsøn" er blevet til en kompleks leg mellem bandets instrumenter, hvor rytmerne drager lytteren fra side til side som i en vikingebåd i stormvejr. Den norske melodi "Blåmann, blåmann bukken min" er forvandlet til en langstrakt vidde af klang og dynamisk opbygning. En tjekkisk sang er blevet til en velorganiseret buskvækst af melodiske forgreninger under navnet "Som et Rosmarinblad".

Hør Storälvens musik her.

Storälven er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen, Dansk Musikerforbund, Jazzpuljen og Dansk Kapelmesterforening.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er derfor nødvendig. Tilmelding skal ske via museets hjemmeside.

Læs mere Koncert med Storälven

Frilandsmuseet Herning, Museum Midtjylland
Museumsgade 32, Herning
Torsdag den 4. november 2021, kl. 16.
4
Nov
25.min. musik og Hedeageraften
Andet/Ukendt

25.min. musik og Hedeageraften

Læs mere 25.min. musik og Hedeageraften

Hedeagerkirken
Gl. Kirkevej 33, Herning
Torsdag den 4. november 2021, kl. 19-21.30.
4
Nov
Faber
Andet/Ukendt

Faber

Torsdag d. 4. november, 2021. Showstart: kl. 20:00. Dørerne åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 150,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 110,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Yderligere information: Se

Læs mere Faber

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 4. november 2021, kl. 20.
5
Nov
Sangsild, snaps og smørrebrød
Dansktop/underholdning

Sangsild, snaps og smørrebrød

Ægte Bakke-stemning ved Sangsildene fra Løvlund, en bid at spise og en snaps til. Inklusiv i billetter, som er bestilt på forhånd er to stk. uspecificeret smørrebrød og en snaps.

Læs mere Sangsild, snaps og smørrebrød

Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter
Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Fredag den 5. november 2021, kl. 19.
5
Nov
Peter Sommer
Rock/Pop

Peter Sommer

Til efteråret kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en nedskaleret måde. Peter Sommer og orgelkongen Palle Hjorth vil sammen fortolke det store bagkatalog på nye måder og fortælle historier fra en lang.
musikkarriere.

Tilbage i 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt med den skarpe lyrik i front. Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth - pianist i Tiggerne - ud på landets mindre spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få.

Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra de seneste 6 albums. Peter Sommer udtaler:

'Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses - hvor vildt det end måtte lyde'

I starten af 2020 udgav Peter Sommer det anmelderroste album 'Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund', som endnu engang har stadfæstet hans rolle som en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere. Peter Sommer er også i absolut topform efter mange års travlhed, hvor der især på livefronten er blevet fulgt op på de seneste to albums 'Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske' og 'Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund'

Læs mere Peter Sommer

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 5. november 2021, kl. 21.
5
Nov
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 5. november 2021, kl. 21.30-23.
6
Nov
Koncert KMF336
Andet/Ukendt

Koncert KMF336

KMF336-koncert lørdag 6. november kl. 16 Oplev Sebastian Haugstrup Hansen, basbaryton, og Amalie Bülow Bjerregaard Friis, sopran, opføre sange og arier af bl.a. Schumann, Mozart og Carl Nielsen.
Sebastian (23 år) er tidligere sanger i Herning Kirkes Drengekor og går nu på Syddansk Musikkonservatorium i Odense på 3. semester. Han afsluttede i 2020 et musikalsk grundkursus i klassisk sang og havde sin første "operaerfaring" i 2013 som drenge-sopran. Hans nuværende sanglærer er Henriette Bonde-Hansen. Sebastian deltog i KMF 336's Stjerneskuds-koncert i 2020. Amalie (19 år) går i år på tredje og sidste år af sit musikalske grundkursus i klassisk sang. Hun synger i MidtVest Pigekor, hvorigennem hun fik sine første solistiske erfaringer. Hendes seneste større optræden var i en koncertudgave af Mozarts Tryllefløjten i rollen som Papagena til KMF 336's afslutningskoncert i 2020. Siden 2015 har Amalie modtaget sangundervisning hos Poul Teddy Rasmussen. Akkompagnatør: Olivera Marinkovic. Olivera Marinkovic er født i Serbien. Efter uddannelse i Beograd flyttede hun til Norge, hvor hun tog en master i music performance. Hun har en omfattende erfaring som koncertpianist og akkompagnatør. Hun er nu dansk gift og bor i Herning. Hun underviser på Den Jyske Sangskole og er tilknyttet bl.a. Den Jyske Opera og Operaen i Midten. Arrangør: KMF 336 i samarbejde med Sct. Johannes Kirke. Billetter: 75 kr. Børn under 15 år gratis. Billetsalg: kmf336.dk og ved indgangen

Læs mere Koncert KMF336

Sct. Johannes Kirke
Fredhøj Allé 2, Herning
Lørdag den 6. november 2021, kl. 16-17.
6
Nov
Rabalder i Vildbjerg
Rock/Pop

Rabalder i Vildbjerg

For kun 350 kr. Menu: Forret: Tapas anretning med lokalt kød &hjemmelavet pesto Hovedret: Kalve culotte, Kylling roulade m/ bacon svøb 2 slags kartofler, 2 slags salat. Under spisning er der live piano musik v/ Pedro. Dessert, kaffe og natmad kan t.

Læs mere Rabalder i Vildbjerg

Hotel Vildbjerg
Bredgade 1, Vildbjerg
Lørdag den 6. november 2021, kl. 18.30.
6
Nov
Queen Machine
Rock/Pop

Queen Machine

STÅKONCERT. I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- udland med storslåede medrivende koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl ikke mindst et utal af udødelige hits.
Listen af hits er lang, man finder ikke større Queen-oplevelse i Europa med Queen Machine, der både musikalsk visuelt leverer varen. Med den storsyngende Bjarne Baisner i front, er det måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Læs mere på mch.dk

Læs mere Queen Machine

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 6. november 2021, kl. 20.
6
Nov
Rangleklods
Elektronisk

Rangleklods

Esben Andersens soloprojekt genoptager udforskningen af rummet mellem natsort klubmusik og solbelyst pop i medrivende sange, hvor elektronisk kulde og organisk varme eksisterer side om side.
Esben siger: "At gå ind Rangleklods' musikalske univers igen, har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene. Rangleklods er på ingen måde bare tilbage i 2021, men er her for at blive, og jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang."

Rangleklods har altid stået for intense og ærlige koncerter, hvor de elektroniske maskiner håndspilles og vokalen croones helt ud over scenekanten

Læs mere Rangleklods

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 6. november 2021, kl. 21.
7
Nov
Rumpistol Ensemble - Moorjazz festival 2021
Jazz

Rumpistol Ensemble - Moorjazz festival 2021

Jens B. Christiansen, bedre kendt som Rumpistol, var på toppen af verden, da kroppen pludselig ikke ville mere. Musikeren blev tacklet af stress midt på livets travle vej.
Med albummet "After the Flood", har Rumpistol taget et spring fra den elektroniske genre hans fans kender ham fra til noget helt roligt og neoklassisk, der indeholder en nyfunden minimalisme og skrøbelighed.

"After the Flood" titlen maler et billede af kunstnerens post-apokalyptiske sindstilstand efter det hårde burnout og de nye kompositioner er således alle sammen skabt ved et klaver, hvilket har været givende, både terapeutisk og kunstnerisk.

I løbet af koncerten vil Jens B. Christiansen fortælle anekdoter om forløbet med stress og om hvordan han kæmpede sig tilbage til virkeligheden.

Udover Jens B. Christiansen (klaver, würlitzer & elektronik) består ensemblet af Line Felding (cello), Maria Jagd (violin) & Kristian Hoffmann (lap-steel & guitar).

Til denne koncert er det muligt at tilkøbe brunch. Læs mere og bestil maden via dette link inden den 4. november klokken 12.00.

Bemærk, at det til denne koncert ikke er muligt at købe medlemsbillet

Læs mere Rumpistol Ensemble - Moorjazz festival 2021

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Søndag den 7. november 2021, kl. 14.
7
Nov
Søndagscafé
Folk/Vise/Country

Søndagscafé

Jørgen Christensen og Folde kommer og spiller med en strejf af humor denne søndag - og der vil også være fællessang.

Læs mere Søndagscafé

Gullestrup Hallen
Løvbakkevej, Herning
Søndag den 7. november 2021, kl. 14-16.
7
Nov
Mozarts Requiem
Klassisk

Mozarts Requiem

Herning Kirkes Drengekor, MidtVest Pigekor samt Det Danske Ungdomsensemble opfører Mozarts Requiem under ledelse af dirigent Morten Duelund.

Læs mere Mozarts Requiem

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Søndag den 7. november 2021, kl. 16.
9
Nov
Rytmisk voksenkor
Andet/Ukendt

Rytmisk voksenkor

Læs mere Rytmisk voksenkor

Snejbjerg Kirke
Bjergkvarteret 4, Snejbjerg, Herning
Tirsdag den 9. november 2021, kl. 19.15-21.
9
Nov
Koncert
Andet/Ukendt

Koncert

Læs mere Koncert

Hedeagerkirken
Gl. Kirkevej 33, Herning
Tirsdag den 9. november 2021, kl. 19.30-20.30.
9
Nov
Floating Sofa Quartet
Folk/Vise/Country

Floating Sofa Quartet

Bandet Floating Sofa Quartet (FSQ) er et prisvindende samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland og Danmark.
Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt og gammelt og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst.

Repertoiret er varieret, lyden er varm og imødekommende, og musikken leveres med intensitet, energi og mærkbar spilleglæde.

Kvartetten debuterede 2015 og har siden turneret flittigt i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland og Østrig. Med sceneoptrædener på prominente festivaller som bl.a. Kaustinen Folk Music Festival [FI], Førdefestivalen [NO], Tønder Festival [DK], Korrö Folkmusikfestival [SE] og folkBALTICA [DE] er FSQ efterhånden blevet et eftertragtet og velrenommeret navn på den nordeuropæiske folk-scene.
FSQ har desuden været nomineret til talrige priser, bl.a. "Årets Nye Talent" i både Danmark ved DMA Folk og i Sverige ved Folk & Världsmusikgalan. I 2016 modtog de Saugmann Bjerregaard-fondens førstepræmie for deres nyfortolkninger af D.T.S. Bjerregaards musik.

Gruppen har to anmelderroste albums bag sig: "The Moon We Watch is the Same" var nomineret til to Danish Music Awards for Årets Folk Udgivelse og Årets Komponist (Clara Tesch) i 2017, og opfølgeren som "Neighbourhood" vandt prisen for Årets Folk Udgivelse ved DMAfolk/world 2019. I begrundelsen stod der bl.a.:
"Orkesteret er sammensat af unge musikere opvokset med deres nationale folkemusiktraditioner. Alle er de betagende instrumentalister, og kendes for tilsammen at levere et formidabelt sammenspil og en nærværende liveperformance når de turnérer rundt.(...) Prisen gives for med indlevelse, inderlighed og på et højt kvalitetsniveau at skabe personlige fortolkninger af såvel traditionel musik som egne kompositioner.(...)"

Tag plads i sofaen og flyd med når FSQ indtager Fermaten d. 9. november!

Læs mere Floating Sofa Quartet

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 9. november 2021, kl. 20.
10
Nov
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 10. november 2021, kl. 14.15-15.30.