Viser 41-60 ud af 134 resultater

28
Sep
Sangeftermiddag
Gospel/Kor/Fællessang

Sangeftermiddag

Læs mere Sangeftermiddag

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Onsdag den 28. september 2022, kl. 15.
28
Sep
A Rush of Coldplay - kirkekoncert
Rock/Pop

A Rush of Coldplay - kirkekoncert

Læs mere A Rush of Coldplay - kirkekoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Onsdag den 28. september 2022, kl. 19.30.
29
Sep
Koncert
Andet/Ukendt

Koncert

Med Michael Kristensen og Frode Andersen. Mere info følger.

Læs mere Koncert

Ørnhøj Kirke
Hovedgaden 72, Ørnhøj
Torsdag den 29. september 2022, kl. 19.
29
Sep
Brimheim - Support : Søren Manscher
Rock/Pop

Brimheim - Support : Søren Manscher

»Fuck, hvor er jeg dårlig til at leve livet!« har dansk-færøske Brimheim sagt om sig selv - spoken like a true millennial.
Ikke desto mindre har hendes indre eksistentielle kaos affødt et usædvanlig smukt gothpop-univers, hvor bedrøvet guitar i samspil med hendes dybe, inderlige stemme kan få tiden til at stå stille.

Bag navnet Brimheim finder man sangerinde og sangskriver Helena Heinesen Rebensdorff, hvis kunstnernavn betyder 'brændingens hjem' og stammer fra hendes færøske ophav. Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens lovning på fængslende omkvæd og enkle melodier. Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, men melankolien bliver altid omfavnet af humor og håb.

Brimheim udgav sin debut-EP 'Myself Misspelled' i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade. Singlen 'Exquisite Bliss' blev desuden 'Ugens Uundgåelige' på P3 og fik plads top track-listen hos Soundvenue, der desuden udnævnte Brimheim til én af årets 'Springere'. 2020 var også året, hvor blev Brimheim nomineret til den danske kritikerpris 'Steppeulven' i kategorien 'Årets håb'.

Brimheim udgiver sit debutalbum i vinteren 2022 via W.A.S. Entertainment.

Support: Søren Manscher
Søren Manscher debuterede i 2019 ud som dansksproget solist med albummet Det Er Balancerne, Der Holder Sammen På Det Hele. Samtidig turnerede han landet tyndt som support for Søren Huss. Før det havde Søren Manscher huseret i undergrunden med to engelsksprogede bands - Harmonics og Oh Lois.

Den musikalske fremtidssti er allerede oplyst for Søren Manscher, og der er nok identitet og eget udtryk i sangene til, at han kan gå sine egne veje. På egne ben. - Gaffa om debutalbummet Det Er Balancerne Der Holder Sammen På Det Hele.

Med solodebuten fik han for alvor gjort sig bemærket og høstede store roser i medier som Politiken og Gaffa, mens den iørefaldende single "Jeg ser lagener blafre i vinden" var "ugens hit-tip" i P4 Play.

I 2020 fulgte han op med natte-EP'en Ø med tilhørende helstøbt videoværk fra det skandinaviske natteliv. Trods restriktions-udfordringer lykkedes det at gennemføre en længere turné med stuekoncerter i efterårsmånederne.

Forud for albumopfølgeren Den Stærke Sol (2022) har førstesinglen "Det Gode Menneske" set dagens lys, rundet P4 og fået en visuel ramme med DIY-video fra en aftenkøretur i Velbastaður på Færøerne.

Anden single Jeg Ønsker Dig Et Godt Liv har også fået airplay på bl.a. P4.

Søren Manscher er desuden fast guitarist i Brimheims liveband

Læs mere Brimheim - Support : Søren Manscher

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 29. september 2022, kl. 20:00.
30
Sep
Katinka Band
Rock/Pop

Katinka Band

I februar udkom Katinka Bands tredje album, Ekstremsport.
Et album der bl.a. høstede intet mindre end 5 stjerner i Gaffa og Jyllands-Posten og fire hjerter i Politiken. I foråret drog de på en Ekstremsport Tour med 20 koncerter rundt om i landet - men det var slet, slet ikke nok. Nu er de klar til anden runde, Ekstremsport Tour 2.0

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.
Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg - men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien 'Årets håb' i 2017 og Carl Prisen i kategorien 'Årets komponist - pop' i 2018.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det - til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd.
De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band

Læs mere Katinka Band

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 30. september 2022, kl. 21:00.
4
Okt
Koncert med Trine Therkelsen
Andet/Ukendt

Koncert med Trine Therkelsen

I Feldborg Kirke d. 4. oktober kl. 19.30. Linket til tilmeldingsformen til bestilling af billetter: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6U_HUu5cX4kgBYf2ApFONWAkfLlIjhIGV2asX8fYQLTjtEg/viewform?usp=sf_link Afvent mail med betalingsoplysninger for.
Din bestilling (der kan gå op til et par dage). Billetterne er først dine, når du har betalt via MobilePay. Er vi ikke i stand til at sælge dig det antal billetter du ønsker (hvis billetterne er udsolgt) vil du blive informeret om dette pr. mail. Når du har betalt for billetterne via MobilePay, vil dine billetter ligge klar til dig, når du møder op til koncerten

Læs mere Koncert med Trine Therkelsen

Feldborg Kirke
Bredgade 41, Haderup
Tirsdag den 4. oktober 2022, kl. 19.30-21.
4
Okt
Coast(SCO)
Klassisk

Coast(SCO)

Musik, når det er bedst.
COAST's højenergiske og medrivende rock med afstikkere til traditionelt keltisk folk, har gjort dem anerkendt i både Storbritannien, Europa og Skandinavien, hvor bandet har spillet et utal af koncerter. COAST's sange er om mennesker og steder, om at skabe historie, bedrifter og begivenheder. Deres frodige, stemningsfulde og ekspansive rytmiske lydbilleder er det perfekte supplement til sangeren Pauls ubesværet kraftfulde, men delikat følelsesladede vokal.

Baggrund
Baggrund. COAST blev dannet i 2009 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes. De voksede op i et musikalsk hjem på den skotske ø Benbecula, hvor et særligt vejrfænomen forekommer - thunder snow - hvilket også er titlen på en af deres fantastiske sange et andet hit er Oceanos en sangdokumentar om et cruiseskib, der sank.

Europæiske "verdensstjerner"
Med fire album flere EP'er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har COAST positioneret sig som et anerkendt og sammenspillet band. Deres iørefaldende musik har fået airplay på både BBC, P4 og P5. COAST har ikke ligget på den lade side under nedlukningen. Bandet har indgået aftale med pladeselskabet India Media Group, og det ti år gamle band er aktuel med albummet 10.2.

Nyt album ude
Bandet er aktuel med albummet "10.2" fra 2021
Akuistisk EP "On this Date", udgivet februar 2022
Ny Album udkommer omkring august 2022

Paul og Duffy
Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Paul spillede klaver allerede som 12-årig, og er en klassisk trænet pianist. Senere kastede han sig over at skrive og komponere musik. Paul Eastham har skrevet sange og musik sammen med mange kunstnere blandt andet tre numre til den engelske sangerinde Duffy's debutalbum, der gik ind som nummer 1. på hitlisten i Wales.

COAST består af:

Paul Eastham: Vocals, guitar, piano
Chris Barnes: Percussion, backing vocals
Finlay Wells: Electric and acoustic guitars
Ewan Macdonald: Bass guitar
Georgette Cullum: Keyboards, backing vocal
Matthias Lassen: Drums

Læs mere Coast(SCO)

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 4. oktober 2022, kl. 20:00.
5
Okt
Frokostkoncert
Klassisk

Frokostkoncert

Lad dig overraske ved denne frokostkoncert med 25 minutters dejlig musik ved kirkens organister. Efterfølgende vil der være en lille forfriskning i våbenhuset. Fri entré.

Læs mere Frokostkoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Onsdag den 5. oktober 2022, kl. 12:05.
5
Okt
Sangeftermiddag
Gospel/Kor/Fællessang

Sangeftermiddag

Læs mere Sangeftermiddag

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Onsdag den 5. oktober 2022, kl. 15.
6
Okt
Julie Maria og Johannes Smed
Rock/Pop

Julie Maria og Johannes Smed

I 2022 spiller Sangskriveren Julie Maria og Lydkunstner og sangskriver Johannes Smed en række eksklusive lyttekoncerter rundt i landet.
Gennem en dobbeltkoncert med fokus på ny skrevne sange og en fælles trang til improvisation og et lyttende publikum, skaber de to erfarne kunstnere indenfor hver deres felt, en intens lytteoplevelse og kunstnerisk givende aften.

Julie Maria

En af Danmarks absolut bedste sangskrivere - dette har Julie Maria bevist mangecgange - og i ´21 blev det til optagelse i den nye højskolesangbog. Julie Maria har i de senere år bevæget sig væk fra de mere hitprægede produktioner og fundet et nyt kunstnerisk udtryk - mere organisk, transparent, ærligt og råt. Hendes evne til at skrive hooks er der stadig intet galt med! Så glæd dig til at være vidne til et stop på Julie Marias musikalske rejse, der kun lige er begyndt.

Johannes Smed

En erfaren herre med over 20 års scene erfaring som multi instrumentalist og tidligere sideman i en lang række bands og musikteaterforestillinger. Han har spillet Roskilde, Skanderborg, ARoS, Train, Berlin - Sølvbjørnfestival mm. og udgav i 2020 sit debut soloalbum som fik gode ord med på vejen: "...vedkommende tekster skabt af et tænkende voksent menneske - til brug og gavn
for andre tænkende voksne mennesker." - Side33
Hans overlegne kontrol af instrumenter, computer, stemmen, lyd og dynamikken er i sig selv en oplevelse. Til koncerterne afsøger han spændingsfeltet mellem stærke popsange og improvisationsmusik

Læs mere Julie Maria og Johannes Smed

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 6. oktober 2022, kl. 20:00.
7
Okt
Salsa med little Havana
Verdensmusik/Latin

Salsa med little Havana

Fermaten holder Salsa-fest! Aftenen byder på livemusik fra et vaskeægte salsa-party-orkester, salsa-workshop for alle og salsa-DJ efter koncerten.
Little Havana breder sig fra tilbagelænet traditionel cubansk "son", kendt fra filmen "Buena Vista Social Club", til hypermoderne salsa/ timba-numre inspireret af vor tids Cuba.

Bestående af en flok glade og energifyldte musikere henvender Little Havana sig til både større og mindre arrangementer. Orkestret vil kunne spille op til fest for det danseglade publikum med mange dansevenlige numre og god energi. Samtidig vil små intime sammenhænge med et mere lyttende publikum også være et godt forum.

Det har fra starten været orkestrets idé, at nå ud til så mange salsa interesserede mennesker som muligt. Derfor har Little Havana gjort det til sit varemærke, at blande kendte popnumre - fortolket som salsa - ind i repertoiret. Denne genkendelighed og ønsket om at nå ud til et bredere publikum, har gjort bandet meget populært og efterspurgt på rekordtid.

Musikerne har en årelang erfaring med salsa/latin/pop-genren i så forskellige sammenhænge som: Jorge Cordero/Los Gran Daneses, Latin Dance Band, Llego la Hora, Mek Pek Partyband.

Tidsplan:
Kl. 19.00: Dørene åbner + Salsa-DJ
Kl. 20.00: Salsa workshop
Kl. 21.00: Little Havana spiller op til dans
Kl. 22.45-23.15: Salsa-DJ

Læs mere Salsa med little Havana

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 7. oktober 2022, kl. 20:00.
8
Okt
Arly Karlsen og Hawk på Stone Ranch
Folk/Vise/Country

Arly Karlsen og Hawk på Stone Ranch

Lidt om Arly og Hawk: Selvom Arly Karlsen kommer fra Norge, er han kendt navn på den danske country scene. Han brænder for den traditionelle country musik, og har turneret verden over.
Hans dybe og varme stemme har altid fascineret publikum, og Arly har hele 12 album bag sig - både som solo artist, med sit band og med andre artister.

Arly Karlsen fik sit gennembrud med bandet Western Swingers i 890'erne. Bandet udgav 5 album, som indbragte dem 3 guldplader.

Arlys solokarriere startede i 2001 og han har udgivet 4 solo-album. I 2005 vandt Arly prisen for "Male Vokalist of The Year" i European CMA Chart List. Han har desuden haft mange nr. 1 hits på den liste.

Han har sunget sammen med berømtheder som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers og Joanne Cash. Arly er også kendt fra reality TV-serien Norske Rednecks på TV Norge Max.

Hawk Christensen, født i Norge 1987, har spillet guitar siden han var otte år gammel og optrådt live siden han var tolv. Som sekstenårig blev han hyret til sin første koncert, og som atten var musikken hans levebrød

Han er permanent guitarist for outlaw-legenden Wendel Adkins, har turneret med Waylon Jennings' tidligere bandmedlemmer og har turneret meget med sit eget band Troughout Europe

I 2012 udgav han singlen og musikvideoen 'Love & Hate', som hurtigt blev udsolgt. I 2015 udgav Hawk to singler; 'Are You Ready For The Country' og 'Waylon's Guitar'. Begge sange blev indspillet med tidligere medlemmer af Waylon Jennings' band, som en hyldest til ham.

Inspireret af 70'ernes "outlaw country" har Hawk skabt sin helt egen lyd. Med rå og takket stil, tung bas, skrigende guitarer og en elektrisk scenetilstedeværelse leverer han et fredløs show, som du aldrig har set eller hørt før.

Sammen er de to virkelig en god oplevelse.

Menuen denne aften er: Cowboygryde

Læs mere Arly Karlsen og Hawk på Stone Ranch

Stone Ranch på Tipheden
Tiphedevej 20, Vildbjerg
Lørdag den 8. oktober 2022, kl. 18.
8
Okt
Thorbjørn Risager & The Black Tornado
Funk/Blues/R&B

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Tyve år. Det er et helt liv i rock'n'roll. Længe nok til at gennemtygge halvhjertede og ligegyldige kunstnere - og spytte dem ud igen i foragt. Men også længe nok til at skabe et misundelsesværdigt samlet værk, hvis man vel at mærke lever, ånder og bløder.
for musikken.

Thorbjørn Risager dukkede op på radaren første gang kort efter årtusindskiftet, hvor en håndfuld stamgæster på de københavnske bluesbarer var så heldige at snuble over en usleben diamant. Siden har der knap været tid til at se sig tilbage. Det er svært, når man letter fra jorden i raketfart. Første del af karrieren har været en én lang tur med øjnene fast rettet mod horisonten for denne kritikerroste sangskriver, eminente sanger, inderlige guitarist og bandleder for den formidable Black Tornado. Det er altid den næste by. Den næste koncert. Den næste sang. Det næste album.

Men nogle milepæle er værd at dvæle lidt ved, og den opsamling, du står med, er et sjældent pitstop i et liv levet på landevejen. "Jeg fatter ikke, at der er gået tyve år, siden vi tog afsted på denne fantastiske rejse," siger Risager med et blik ud over en karriere, hvor han har taget godt for sig af de prestigefyldte European og British Blues Awards, Danish Music Awards, Der Preis der deutschen Schallplattenkritik, optrådt i mere end tyve lande og spillet med legender som Buddy Guy og Robben Ford. "Vi er vildt begejstrede over at kunne fejre jubilæet med denne samling af sange, der tegner et billede af de sidste to årtier."

Med to volumes og 33 sange - cremen af Risagers foreløbig ti studie- og livealbums - inviterer denne opsamling dig med på det store roadtrip gennem en fascinerende moderne bluesmands karriere. Volume One, der går fra 2004 til 2012, fanger begejstringen fra de år, hvor det hele begyndte at løfte sig. Årene, hvor Risager og hans første band, Blue 7, gav halvtredsernes R&B fra New Orleans et helt nyt twist, satte klubberne i det indre København på den anden ende og tog den eftertragtede titel som Årets Danske Bluesnavn ved hjembyens Blues Festival i 2005.

Her har du de fineste sange fra de albums, der førte til gennembruddet. From the Heart, studiedebuten fra 2006, var skyld i, at Risager blev udnævnt til "det næste store bluesnavn" af det respekterede amerikanske netmagasin BluesWax. Debuten repræsenteres her af den uafrystelige, autentiske porch blues Ain't Ever Gonna Leave No More. Opfølgeren fra 2007, Here I Am, blev rost af det samme magasin, der lovpriste en stemme, som "tvinger én til at lytte ... et strejf Ray Charles, et strejf Bob Seger, et strejf Joe Cocker". Here I Am underbyggede hans ry med sårbare soulperler som Heart of the Night, der understreger den danske bluesmands evne til at farvelægge sin musik med hele spektret.

Track Record fra 2010 giver os et Rock 'n' Roll Ride ned ad en støvet grusvej og den funklende, countrybedårede Stand Beside Me. Og fans, der har kendt bandet som en højoktan-liveoplevelse lige siden den myteomspundne debut Live 2004, kan finde den samme slagkraft i sangene fra 2009-albummet Live at Victoria - lyt bare til You Better Pay Attention's funky, blæserdrevne groove eller den glohede udgave af Burning Up, der i sandhed lever op til sin titel. Og endelig er der et nik til det album, der satte et punktum for det første kapitel i Risagers karriere, Dust & Scratches fra 2012. In the Back of My Mind's virtuose, akustiske drive lægger grunden for så perlende optimistisk en sang, at den kunne sende tordenskyer på flugt.

Det var et hæsblæsende første årti - men Volume Two er beviset for, at Risager kun lige var ved at komme i omdrejninger. De seneste ti år har Danmarks yndlingssøn plantet sit flag verden over og modtaget hyldester af den art, der normalt gemmes til britiske boomere - eller til Mississippi-deltaets egne sønner. I 2014 førte Risagers buldrende momentum ham til Ruf Records' hoveddør, og med Too Many Roads-albummet fra samme år satte han blus under sin nye pladekontrakt med manér - mens han i øvrigt omdøbte bandet til The Black Tornado for at afspejle en voldsom musikalsk naturkraft, der blæste taget af alle de steder, de spillede.

Mens hans stemme allerede var vidtberømt som et våben i verdensklasse, stod Risagers færdigheder som sangskriver kun skarpere for hver nye udgivelse. Too Many Roads, måske hans mest kritikerroste udgivelse til dato, gav os guld som den løbske og ubændige If You Wanna Leave, den tryllebindende China Gate, Through the Tears' elegante soul og Paradise's uimodståelige funk. "Vi var meget tilfredse med albummet," fortalte Risager Bluebird Reviews, "men vi havde aldrig forestillet os, at så mange mennesker ville få øje på det. Det var et enormt skridt fremad for os."

De næste tigerspring var på vej. Med ry som et drabeligt liveband var bandet naturlige kandidater til Ruf's ikoniske Songs from the Road-serie i 2016, og her repræsenteres dette rødglødende sæt af en rasende udgave af Big Joe Williams' klassiker Baby Please Don't Go. Change My Game fra 2017 var den hårdtslående opfølger hjemme fra studiet - "tilbage med høj klasse", skrev Classic Rock. Den gav os gyldne numre som Maybe It's Alright med push/pull-beatet og den massive, fuzzbox-drevne Hold My Lover Tight. Og naturligvis er ingen opsamling fuldendt uden sidste års Come On In, her tegnet af den ulmende titelsang og de vanedannende håndklap og bidske slideguitar på Last Train.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er langt fra færdige. Denne samling er ikke endestationen; disse sange er ikke det sidste ord. Den er kun et pusterum ved en milepæl, som ganske få kunstnere overhovedet passerer - og endnu færre når dertil med lige så mange klassikere i kataloget. "Tak til alle dem, der var med til at sætte dette album sammen," siger Risager, "og tak til alle vores vidunderlige fans derude. Vi håber, I nyder albummet - og vi ses et sted på turen videre herfra."

Thorbjørn Risager & The Black Tornado - Faste medlemmer 2021:

Thorbjørn Risager - vokal & guitar
Emil Balsgaard - piano, keys
Joachim Svensmark - guitar
Kasper Wagner - saxofon
Hans Nybo - saxofon
Peter Kehl - trompet
Søren Bøjgaard - bas
Martin Seidelin - trommer

Læs mere Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 8. oktober 2022, kl. 21:00.
11
Okt
50'er-koncert
Andet/Ukendt

50'er-koncert

En forrygende aften med musik, intensitet. I Fredens Kirke holder vi blandt andet 50'er-koncerter, hvor vi stiller caféborde op i kirkerummet, inviterer dygtige musikere og derved giver gæsterne mulighed for at få en rigtig god koncertoplevelse.
Vi afslører ikke hvem, der spiller, men vi garanterer, at der er nogen, der spiller. Aftenen koster 50 kr. (deraf navnet) og der er mulighed for at købe kaffe/the, vand/øl/vin. Der kan betales med MobilePay eller kontant

Læs mere 50'er-koncert

Fredens Kirke
Sjællandsgade 34, Herning
Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 19.30-21.
12
Okt
Sangeftermiddag
Gospel/Kor/Fællessang

Sangeftermiddag

Læs mere Sangeftermiddag

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Onsdag den 12. oktober 2022, kl. 15.
14
Okt
Drop-in Café
Andet/Ukendt

Drop-in Café

Drop-in cafeen for unge (8. kl.
+ ) er et sted med plads til - hygge, samvær og fællesskab, - løst program - forskellige aktivitets-muligheder (kunne være krea-værksted, spille-bule, food corner, slapper-hjørne, musikalske udfordringer...) - gode snakke om livets store spørgsmål, - andagt og fællessang

Læs mere Drop-in Café

Assing Kirkes Sognehus
Sandfeldparken 4, Kibæk
Fredag den 14. oktober 2022, kl. 19-21.30.
14
Okt
Michelle Birkballe
Andet/Ukendt

Michelle Birkballe

Fredag d. 14. oktober, 2022. Showstart: kl. 21:00. Dørerne åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 200,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 160,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Arrangementtype: Siddende. Yderligere information: Se

Læs mere Michelle Birkballe

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 14. oktober 2022, kl. 21.
17
Okt
Beat og BrøL i Dinosaurland
Andet/Ukendt

Beat og BrøL i Dinosaurland

Tag med dukkerne Beat og BrøL til Dinosaurland!
Mød de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL. Sammen med vildmanden Morten, tager de hele vejen til dinosaurlandet og besøger de kendte og berygtede dinosaurer. Der er blandt andet tale om Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus, Triceratops, Pterodactyl og verdens største dino, Titanosaurus. Hvert dyr får en historie, samt en sang med på vejen og lytter man godt efter, kan man faktisk lære lidt om hver af de store dyr. Denne dinosaurrejse er for børn fra 3-8 år samt deres voksne.

Gratis billetter kan hentes her >>

Husk at både børn og voksne skal have en billet.

Dinosaurer på biblioteket i efterårsferien
Bliv palæontolog for en dag, eller oplev virtual reality med kæmpe dinosaurer. Syng og dans til dino-musik - eller hvad med at lære at tegne dinosaurer? Biblioteket går DINO-AMOK i efterårsferien med aktiviteter for både store og små!

Læs mere Beat og BrøL i Dinosaurland

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Mandag den 17. oktober 2022, kl. 11-11.45.
19
Okt
Sangeftermiddag
Gospel/Kor/Fællessang

Sangeftermiddag

Læs mere Sangeftermiddag

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Onsdag den 19. oktober 2022, kl. 15.
20
Okt
Brit Floyd: World Tour 2022
Rock/Pop

Brit Floyd: World Tour 2022

Koncerten med Brit Floyd i MCH, Herning Kongrescenter 15/10/21 udskydes til 20/10/22. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 20. oktober 2022. The World's Greatest Pink Floyd Show.
Brit Floyd - World Tour 2022

Brit Floyd bringer deres fantastiske hyldest af Pink Floyd tilbage til Danmark på deres World Tour 2022

The Dark Side of the Moon, The Wall med flere... inklusiv den ikoniske sang Echoes, bliver spillet node-for-node og i sin helhed, når Brit Floyd vender tilbage til Danmark i 2022 med en helt ny produktion. Der vil være highlights fra The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell, samt indeholde en fantastisk 23 minutter lang version af det ikoniske og æradefinerende nummer Echoes, som er skrevet for 50 år siden, og er fra Pink Floyds gennembrudsalbum Meddle fra 1971

Brit Floyd har spillet mere end 1000 shows siden deres begyndelse i Liverpool (UK) i januar 2011. De har turneret verden med udsolgte tours i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Mellemøsten, og har spillet på nogle af verdens mest imponerende venues, inklusive Londons prestigefyldte Royal Albert Hall; det ærefrygtindgydende Red Rocks Amfiteater i Denver, Colorado; Det historiske Greek Theatre i Los Angeles, og 'The Showplace of the Nation', NYC's Radio City Music Hall på Manhattan.

Brit Floyd er blevet et fænomen, bredt respekteret som et af verdens største rock hyldestshows. De laver en tro genskabelse af omfanget og pompen af den sidste Pink Floyd-tur i 1994, komplet med et fantastisk lysshow, ikoniske cirkelskærme, lasere, oppustelige figurer og teatralskhed. Det ér virkelig lige så godt som de siger, så tro på hypen og gå ikke glip af Brit Floyd til oktober!!

'The perfect rock show' -LA Times
'Magnificent' a musical masterpiece! -Ticketmaster

Følg Brit Floyd her:
https://www.britfloyd.com/tour-dates
https://www.facebook.com/britfloydshow/
https://twitter.com/BritFloyd

Billetpriser:
MCH Koncertsalen: 370 kr. + gebyr.
Billetsalget er i gang via livenation.dk

Læs mere Brit Floyd: World Tour 2022

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 20. oktober 2022, kl. 20.