Viser 61-80 ud af 188 resultater

24
Nov
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 24. november 2021, kl. 14.15-15.30.
24
Nov
Julekoncert for hele familien
Andet/Ukendt

Julekoncert for hele familien

Læs mere Julekoncert for hele familien

Haunstrup Kirke
Haunstrup Hovedgade 37, Haunstrup, Herning
Onsdag den 24. november 2021, kl. 16.30.
24
Nov
Julekoncert for børn - Haunstrup Kirke
Andet/Ukendt

Julekoncert for børn - Haunstrup Kirke

Læs mere Julekoncert for børn - Haunstrup Kirke

Haunstrup Kirke
Haunstrup Hovedgade 37, Haunstrup, Herning
Onsdag den 24. november 2021, kl. 16.30.
24
Nov
Ginne Marker
Rock/Pop

Ginne Marker

Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide." - (GAFFA - 5 stjernet live-anmeldelse 20.05.2021).
Den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum "For Seasons to Come". "For Seasons to Come" er allerede blevet streamet over 5 millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser - bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken.

Hendes første tour, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder. Første single fra det kommende album er den soulede "Never Golden But Beautiful", der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd

Læs mere Ginne Marker

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 24. november 2021, kl. 20.
25
Nov
Anne Linnet julekoncert
Rock/Pop

Anne Linnet julekoncert

Anne Linnet synger julen ind i Herning kirke.
Anne Linnet vil præsentere os for juleklassikere og sange fra sit store repertoire, når hun igen gæster Herning Kirke.
Julen er fyldt med traditioner og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

'Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. Sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden

Læs mere Anne Linnet julekoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Torsdag den 25. november 2021, kl. 19.30.
25
Nov
Ensemble Midtvest
Klassisk

Ensemble Midtvest

Kom med til improvisationskoncert med Ensemble MidtVest og oplev musikerne dykke ned i musikkens farver og følelser. Ensemble MidtVest arbejder som nogle af de få klassiske musikere med klassisk improvisation. Siden 2007 har ensemblets musikere stået på.
scenen uden nedskrevne noder, og sammen har de udforsket det improvisatoriske univers og skabt et musikalsk unikt sprog i konstant udvikling.

Om EMV

Ensemble MidtVest blev etableret i 2002 og består af 9 klassiske musikere, der tilsammen udgør en besætning bestående af en strygetrio, en blæserkvintet og en pianist.

Ensemble MidtVest forstår den klassiske musik som en levende tradition, der er forankret i fortiden, men som samtidig er lige så relevant i dag, som den har været i århundreder. Det er derfor ensemblets målsætning at gøre de sidste 500 års musik tilgængelig for det 21. århundredes publikum. For at opfylde dette mål præsenterer ensemblet ikke blot et repertoire med klassisk kammermusik, men arbejder også med fri improvisation.

Ensemble MidtVest spiller ca. 100 koncerter om året i ind- og udland og har bl.a. optrådt i Carnegie Hall i New York, Nordic Museum i Seattle, Kings' Place i London, såvel som på Musikfestspiele Mecklenburg-Vorpommern, Rio International Chamber Music Week, ULTIMA Festival i Oslo, The Vale of Glamorgan Festival i Wales og Mantova Chamber Music Festival i Italien.

Ensemblet har samarbejdet med en lang række­­ højtprofilerede musikere, heriblandt Pekka Kuusisto (violin), Martin Fröst, Charles Neidich, Johannes Peitz (klarinet), Torleif Thedéen, Christoph Richter, Andreas Brantelid, Matthew Barley (cello), Knut Erik Sundquist (kontrabas), Alexander Lonquich, Christian Ihle Hadland, Christina Bjørkøe, Aleksandar Madzar (klaver), Johannes Fischer (percussion), Christina Landshamer (sopran), Bo Skovhus (baryton), Per Arne Glorvigen, Paolo Russo (bandoneón), Den Danske Strygekvartet og Trio con Brio Copenhagen.

Ensemble MidtVest har indspillet 22 CD'er. Indspilningen af Mozart og Brahms klaverkvartetter har tidligere vundet DRs P2-Prisen for årets bedste danske CD-udgivelse.

Ensemblet er et af Danmarks basisensembler og bor til daglig på HEART - Herning Museum of Contemporary Art, der både huser prøvelokaler og koncertsal. Ensemble MidtVest er støttet af Statens Kunstfond samt af de tre kommuner Herning, Holstebro og Struer

Læs mere Ensemble Midtvest

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 25. november 2021, kl. 19.30.
26
Nov
Kh Marie
Rock/Pop

Kh Marie

Marie Koldkjær Højlund debuterer som soloartist under navnet Kh Marie med singlen 'ind i mørket', forløber for hendes kommende debutalbum 'intet er nok', der udkommer i sensommeren på Escho. Sangene på albummet er et sanseligt studie af kærlighed igennem.
lyden af dansende elektronisk popmusik. Musikken er skrevet i samarbejde med Klaus Q Hedegaard Nielsen, og teksterne i samarbejde med Morten Søndergaard.

Førstesinglen 'ind i mørket' sætter lyd på en euforisk kærlighedserklæring til natten, dens dansende lethed og alle dens skjulte farer. Sangen er soundtracket til køreturen alene på de små landeveje langs heden og gåturen gennem byen sent om natten i slowmotion.

"Det er første gang, jeg udgiver noget selv, hvor jeg synger på dansk. Det er som om, jeg har genfundet det danske sprog i tiden i Nephew. Det er jo tit dét, der er allertættest på, som kan virke allermest sårbart og ærligt, og derfor er det først nu, jeg er nået til et sted, hvor jeg tør at stå ved afgrunden og blive der." - Kh Marie

Marie er tidligere kendt fra Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet 'Ring-i-Ring' og spillet på en udsolgt arena-tour med mere end 100.000 besøgende og på de store festivalscener, bl.a. Orange Scene på Roskilde Festival

Læs mere Kh Marie

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 26. november 2021, kl. 21.
28
Nov
Før Juletræet tændes
Andet/Ukendt

Før Juletræet tændes

Læs mere Før Juletræet tændes

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Søndag den 28. november 2021, kl. 15.15-16.
28
Nov
Koncert med Akademisk kor Aarhus
Andet/Ukendt

Koncert med Akademisk kor Aarhus

Læs mere Koncert med Akademisk kor Aarhus

Hedeagerkirken
Gl. Kirkevej 33, Herning
Søndag den 28. november 2021, kl. 16-17.30.
28
Nov
Stig Rossen julekoncert 2021
Klassisk

Stig Rossen julekoncert 2021

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradtion.
Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere. Kulissen er tradtionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sidder læser årets julehistorie.

Forlæng oplevelse: Bestil bord i vor Restaurant Teaterkælderen på tel 9926 9927 eller pr mail tk@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Stig Rossen julekoncert 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 28. november 2021, kl. 20.
30
Nov
Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

I Kids og Minikids får du mulighed for at: prøve 2 stemmig sang synge i mikrofon optræde for andre lærer nye sange.
Hvad betyder "Gospel" De sange vi synger handler om kristendommens gode budskab (gospel) men man skal ikke være kristen for at være med. Minikids - en forsmag på Kids Minikids møder ind sammen med Kids hver anden tirsdag 15:00, så øver vi sammen i 30 min, tager en kort forfriskningspause sammen og så siger Mini-kids tak for i dag 15:45. I minikids synger vi enkle sange som vi hurtigt kan lære teksten udenad til, og så øver vi os på at bevæge os til musikken

Læs mere Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 30. november 2021, kl. 15.
30
Nov
Rytmisk voksenkor
Andet/Ukendt

Rytmisk voksenkor

Læs mere Rytmisk voksenkor

Snejbjerg Kirke
Bjergkvarteret 4, Snejbjerg, Herning
Tirsdag den 30. november 2021, kl. 19.15-21.
1
Dec
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 1. december 2021, kl. 14.15-15.30.
1
Dec
Julekoncert med Midtvest Pigekor
Andet/Ukendt

Julekoncert med Midtvest Pigekor

Julekoncert i Assing Kirke med Midtvest Pigekor under ledelse af Dorte Bille Onsdag den 1. december kl. 19:30.

Læs mere Julekoncert med Midtvest Pigekor

Assing Kirke
Vardevej 115, Kibæk
Onsdag den 1. december 2021, kl. 19.30-20.30.
1
Dec
Händels Messias
Andet/Ukendt

Händels Messias

Herning Kirkes Drengekor, Sct. Clemens Drengekor (Århus) og Ensemble MidtVest opfører Händels Messias.

Læs mere Händels Messias

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Onsdag den 1. december 2021, kl. 19.30-21.30.
3
Dec
Julekoncert med Herning kirkes drengekor
Andet/Ukendt

Julekoncert med Herning kirkes drengekor

Læs mere Julekoncert med Herning kirkes drengekor

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Fredag den 3. december 2021, kl. 19.
3
Dec
Julekoncert i Haderup med Iversen Band
Andet/Ukendt

Julekoncert i Haderup med Iversen Band

Iversen Band formidler det kristne budskab, med humor, selvironi og skæve betragtninger - tilsat vestjysk pop/rock. Bandet har sine rødder i det allervestligste Jylland og har gennem de sidste 30 år givet ca. 1000 koncerter.
Bandet har udgivet 6 cd'er, musikvideoer og medvirket i TV, aviser og radio. Iversen Band arbejder her i 2021 med helt nye numre, som der også bliver lejlighed til at høre til koncerten - dette blandet med ældre numre

Læs mere Julekoncert i Haderup med Iversen Band

Haderup Kirke
Kirkevej 2, Haderup
Fredag den 3. december 2021, kl. 19-21.30.
3
Dec
Michael Falch & Dét Band
Rock/Pop

Michael Falch & Dét Band


Han har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. Han har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT. Et nyt soloalbum udkommer 9. oktober - hans smukkeste nogensinde - forlyder det, og med DÉT BAND omkring sig tager han forskud på foråret og drager på en landsdækkende tur fra sidst i januar til først i marts

Læs mere Michael Falch & Dét Band

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 3. december 2021, kl. 19.30.
3
Dec
Barselona koncert - Kontrast Herning
Rock/Pop

Barselona koncert - Kontrast Herning

Fredag d. 3. december 2021 byder vi velkommen til en koncert med Barselona i Kontrast Herning. Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm med udsolgte koncerter i hele landet og flere vundne priser, heriblandt Gaffa Awards.

Læs mere Barselona koncert - Kontrast Herning

KONTRAST
Bethaniagade 3A, Herning
Fredag den 3. december 2021, kl. 20.
3
Dec
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 3. december 2021, kl. 21.30-23.