Viser 61-80 ud af 125 resultater

1
Feb
The Music of Les Misérables
Skuespil

The Music of Les Misérables

Et stort orkester under ledelse af Stephen Ellery opfører sammen med 15 solister koret den fantastiske musik fra musicalen Les Misérables.
Det er ekstraordinært, at originale scener fra filmens globale succes fra 2012 vil blive vist på storskærmen ved denne koncert - i samarbejde med Universal Pictures.
Glæd jer til en fantastisk koncertoplevelse med de mange smukke uforglemmelige melodier.

Forlæng oplevelsen: Bestil bord i Restaurant Teaterkælderen på tk@mch.,dk eller på tel 99 26 99 27.

Læs mere på mch.dk

Læs mere The Music of Les Misérables

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 1. februar 2022, kl. 20.
2
Feb
Grease - Onsdag 02-01-2022
Musical

Grease - Onsdag 02-01-2022

Årets musical i Skarrild er "Grease" baseret på den populære film af samme navn.

Læs mere Grease - Onsdag 02-01-2022

Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter
Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Onsdag den 2. februar 2022, kl. 19.
2
Feb
I støvet fra regnen
Skuespil

I støvet fra regnen

Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 16 år. Varighed: 75 min uden pause.
Et drama om krigen der aldrig slutter.
Hvordan lever man videre efter at have været i krig og kan man overhovedet
vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens
rædsler?
To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har
ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer,
uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er
slut, betyder det langt fra at de er færdige med at kæmpe. Eller at
gamle sår er helet.
Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt
aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner
der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger

Medvirkende: Paw Henriksen, Martin Hestbæk

Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesigner: Sonja Lea
Lyddesigner: Weronika Andersen
Idé: Per Scheel-Krüger

Læs mere I støvet fra regnen

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 2. februar 2022, kl. 19.30.
2
Feb
Michael Schøt - Dæmonkrati
Show/stand up

Michael Schøt - Dæmonkrati

"Demokrati er ikke den bedste styreform. men det er den mindst ringe" skulle Winston Churchill angiveligt have sagt engang. Han havde tilsyneladende aldrig været til forældremøde på Østerbro.
Michael Schøt tager sin knivskarpe politiske satire og spiddende punchlines med ud på de danske landeveje, hvor han stiller spørgsmålet: Demokrati eller Dæmonkrati? I efteråret 2021 og foråret 2022 kan danskerne glæde sig til at grine af en verden, der normalt får os til at hive os selv i håret i afmagt, når komikeren bag det populære "Schøtministeriet" folder sig helt ud i sit nye standup show.

"Demokrati er ikke den bedste styreform.. men det er den mindst ringe" skulle Winston Churchill angiveligt have sagt engang. Han havde tilsyneladende aldrig været til forældremøde på Østerbro.

Vi kan stemme til folketingsvalget, svare på meningsmålinger, indstille borgerforslag, sende sms'er direkte ind på skærmen i tv og vælge hvem der skal vinde en Zulu Award eller Vild Med Dans - og vi kan vitterligt blæse vores holdninger ud til hele verden med Mark Zuckerbergs Facebook-megafon. Men det er tilsyneladende stadig helt umuligt at få Christiansborg til at lave grøn omstilling, eller lade være med at klippe børn i tissemanden, selvom 80% af befolkningen vil have det?

Vi har aldrig haft mere at skulle have sagt, og vi har aldrig haft mindre magt.

I det nye show DÆMONKRATI stiller Michael Schøt med barnlig naivitet og ivrig irritation skarpt på samfundet, vi alle går bedøvet rundt i, og alle de emner, der rør sig. Michael Schøt er en "fingeren på pulsen"-komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. Han havde sin debut i 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på stand up-scenen. Han står blandt andet bag fire onemanshows, samt en lang række shows med kolleger på kryds og tværs - og ikke mindst hans ugentlige "NyUgesTale" på nettet i "Schøtministeriet".

Hvis du holder af hans video-taler hver uge i "Schøtministeriet", så vil du elske at se ham live, fri for slips og skrivebord, og hvor han ikke er omringet af kattevideoer og alenlange kommentarfelter. Giv din stemme til DÆMONKRATIet og oplev Michael Schøt live i en by nær dig i 2021 og 2022

Læs mere Michael Schøt - Dæmonkrati

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 2. februar 2022, kl. 20.
3
Feb
Grease - Torsdag 03-02-2022
Musical

Grease - Torsdag 03-02-2022

Læs mere Grease - Torsdag 03-02-2022

Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter
Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Torsdag den 3. februar 2022, kl. 19.
4
Feb
Mark Le Fevre
Show/stand up

Mark Le Fevre

Fredag 4. februar 2022 kl. 19.00. få grinet tilbage med mark le fÊvre nye show.
Nyd mange gode grin og finurlige pointer om livet, når komiker Mark le Fêvre besøger MCH Herning Kongrescenter 4. februar 2022 med sit nye onemanshow, 'HELDIG'.

Mark le Fêvre debuterede i 2019 med sit populære og anmelderroste onemanshow 'BØVL', som førte til nomineringen som 'Årets Komiker' til Zulu Comedy Galla i 2019. "Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda," lyder det lovende fra komikeren, som mange nok kender fra TV2's seerhit 'Stormester', hvor han siden 2018 har været medvært sammen med Lasse Rimmer.

Omfavn livets bump
Hensigten med showet 'HELDIG' er "at få grinet tilbage, når der til tider ikke er skidemeget at grine af", fortæller komikeren om showet, der blandt andet sætter fokus på at få en chance til og omfavne de bump, livet giver på vejen, i stedet for altid at male fanden på væggen.

Mere om Mark - prisbelønnet standupper
Mark le Fêvre, som har en bachelor i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet, begyndte som 20-årig at lave comedy i sin studieby, hvor han brugte en stor del af sin tid på standupscenerne. I 2012 vandt han 'Danish Open i Stand-Up', og i 2013 blev han vært på morgenprogrammet 'Vågn Op' på radiostationen The Voice.

Hans folkelige gennembrud foregik på de sociale medier, hvor hans videoer blev meget populære. Det førte til en nominering til 'Årets Talent' ved ZULU Comedy Galla i 2016, og i 2017 vandt han prisen for 'Årets Webstar' ved ZULU Awards.

Idéen til det nye onemanshow, 'HELDIG', tog sit udspring i standup-debuten 'BØVL', hvor Mark le Fêvre arbejdede med moralen: "at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed".

Det bliver skarpt, underfundigt og sjovt. Og hvem kunne ikke godt bruge et godt grin - og måske følelsen af at være lidt heldig?

Selv siger komikeren: "Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show," som altså lægger vejen forbi Herning 4. februar 2022.

TID
Fredag 4. februar 2022 kl. 19.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter og cafeer i Herning her.

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Salen har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Mark Le Fevre

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 4. februar 2022, kl. 19.
4
Feb
Grease - Fredag 04-02-2022
Musical

Grease - Fredag 04-02-2022

Læs mere Grease - Fredag 04-02-2022

Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter
Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Fredag den 4. februar 2022, kl. 19.
5
Feb
Heino Hansen's Første Comedy Show 2022
Show/stand up

Heino Hansen's Første Comedy Show 2022

Dørene åbner 30 minutter før showstart. Jeg har gået fiflet med et ny standup show, der faktisk er mit første nogensinde!
I starten af det nye år, er jeg klar til at præsentere det for jer - det hedder "Heino Hansen's Første Comedy Show", tager dig med en tur tilbage til den dag, hvor jeg fandt ud af, at jeg er sjov

Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil - der lagde klassen ned af grin.

Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges på
Den ellers generte anonyme Heino blev klassens sjoveste fra dag til dag.

Heino Hansen var skabt!

Den danske stil, som blev skrevet i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså på en måde mit første comedyshow - i mit nye show, får du altså lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, måske endda den danske stil fra 1998

heinohansen.dk

Dørene åbner 1 time før showstart

Læs mere Heino Hansen's Første Comedy Show 2022

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 5. februar 2022, kl. 19.
6
Feb
Andrew Lloyd Webber Gala
Musical

Andrew Lloyd Webber Gala

Søndag 6. februar 2022 kl. 20.00.
Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom "The Phantom of the Opera", "Cats", "Jesus Christ Superstar", "Evita", "Sunset Boulevard", "Starlight Express", "Aspects of Love", "Love Never Dies", "Song and Dance" og "Requiem".

En række internationalt anderkendte solister med ekstraordinære stemmer samt et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur: Kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration. Webbers arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og hans musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden.

The Andrew Lloyd Webber Musical Galla samler alle disse følelser i ét show. Webbers brilliante musik fortolkes live af et stort og imponerende orkester. Publikum tages på en musicalrejse fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow. En fornøjelse for såvel ører som øjne.

"Vi havde fornøjelsen af solister med ekstraordinære stemmer samt et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede "I Don't Know How to Love Him" fra Jesus Christ Superstar og Evitas "Don't cry for me Argentina"".

"Aftenens vært Tyrone Chambers II går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene".

"Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.". Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Andrew Lloyd Webber Gala

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 6. februar 2022, kl. 20.
11
Feb
Sne og sand
Skuespil

Sne og sand

Kan man overleve på en løgn?. Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 10 år. Varighed: 50 min uden pause.
Johan har mistet sin nøgle og er låst ude. Hvornår kommer mor hjem? Det er ikke til at vide. Mørket sænker sig over sneen i boligblokken. Hvad gør man så?

Forestillingen Sne og Sand viser et barns kamp med realiteterne i hverdagen. Mor arbejder hele tiden og er næsten aldrig hjemme, og far lever sit eget liv med alkohol og småjobs. Johan må klare sig selv, så godt han kan. Han bruger sin fantasi til at skabe mening i tilværelsen. Hvis man laver en historie inde i hovedet om de ting, der sker i livet, så er virkeligheden faktisk ikke så slem! Men hvad sker der, når fantasien ikke er til at styre? Der er snebolde og kærlighed, svigt og afsløringer

Medvirkende: Carl Martin Norén

Idé: Carl Martin Norén
Instruktør: Jørgen Carlslund
Lyddesigner: Asger Kudahl
Konsulent: Jan Overgaard Mogensen

Læs mere Sne og sand

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 11. februar 2022, kl. 16.30.
15
Feb
Oh Happy Day
Skuespil

Oh Happy Day

En kor-komedie om kærlighed. Komedie. Aldersgruppe: Fra 16 år. Varighed: 120 min med pause.
Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af filmen Oh Happy Day fra 2004. Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten

Medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl, Jacob Moth-Poulsen, Mathias Sprogøe Fletting

Instruktør: Rolf Heim
Dramaturg: Ninette Mulvad
Kapelmester: Søren Hansen
Scenograf: Sisse Gerd Jørgensen

Læs mere Oh Happy Day

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 15. februar 2022, kl. 19.30.
24
Feb
Dracula
Skuespil

Dracula

En kisteglad grinebidder. Glæd dig til en overflod af komik, musik gys. Producent: Figaros Den Ny Opera. Fri placering ved 4-mands caféborde. Varighed: 2 timer 10 min incl pause. Læs mere på mch.dk.

Læs mere Dracula

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 24. februar 2022, kl. 19.30.
26
Feb
Mgp 2022
Show/stand up

Mgp 2022

BEMÆRK! TV-OPTAGELSE. TV-Udstyr kan derfor forekomme i synsfelt i løbet af showet. Døre åbner kl. 17.00. Dørene lukker kl.18.30. PL2: 395 kr. + 30 kr. i billetgebyr. PL3: 295 kr. + 30 kr. i billetgebyr. Max.
6 billetter pr. kunde.

MGP salsplan

Se mere her for arrangementet i Jyske Bank Boxen

Læs mere Mgp 2022

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag den 26. februar 2022, kl. 19.
1
Mar
Allegori
Anden forestilling

Allegori

Sitespecific. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 60 min uden pause.
Publikum følger den gule sti, ligesom Dorothy engang fulgte ind i landet Oz. Stien går gennem deres lokale bibliotek, som har små sidestier der leder til forskellige oplevelser. Her møder de alt fra en danser der fortolker et digt, over en skrivemaskine hvis uendelige papir bliver til en kontinuerlig historie skrevet af publikum selv, til en forfatter der læser sin historie op mens en dansers bevægelser skaber underliggende metaforer.
Installationen har flere større oplevelsesrum/områder, hvor publikum i mindre grupper får en fælles oplevelse og mindre rum/områder, hvor den enkelte publikum er alene i området og oplever, interagerer og selv medvirker til tilblivelsen af installationen

Instruktør: Camila Sarrazin

Læs mere Allegori

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tirsdag den 1. marts 2022, kl. 18.30 & 20.
2
Mar
Allegori
Anden forestilling

Allegori

Sitespecific. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 60 min uden pause.
Publikum følger den gule sti, ligesom Dorothy engang fulgte ind i landet Oz. Stien går gennem deres lokale bibliotek, som har små sidestier der leder til forskellige oplevelser. Her møder de alt fra en danser der fortolker et digt, over en skrivemaskine hvis uendelige papir bliver til en kontinuerlig historie skrevet af publikum selv, til en forfatter der læser sin historie op mens en dansers bevægelser skaber underliggende metaforer.
Installationen har flere større oplevelsesrum/områder, hvor publikum i mindre grupper får en fælles oplevelse og mindre rum/områder, hvor den enkelte publikum er alene i området og oplever, interagerer og selv medvirker til tilblivelsen af installationen

Instruktør: Camila Sarrazin

Læs mere Allegori

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 2. marts 2022, kl. 18.30 & 20.
2
Mar
Bedrag
Skuespil

Bedrag

Bliv ført gennem Pinters labyrint af bedrag selvbedrag. Pinters berømte trekantsdrama. Det stærke trekløver spilles af Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard Henrik Lykkegaard. Producent: Folketeatret. Læs mere: mch.dk.

Læs mere Bedrag

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 2. marts 2022, kl. 19.30.
3
Mar
Allegori
Anden forestilling

Allegori

Sitespecific. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 60 min uden pause.
Publikum følger den gule sti, ligesom Dorothy engang fulgte ind i landet Oz. Stien går gennem deres lokale bibliotek, som har små sidestier der leder til forskellige oplevelser. Her møder de alt fra en danser der fortolker et digt, over en skrivemaskine hvis uendelige papir bliver til en kontinuerlig historie skrevet af publikum selv, til en forfatter der læser sin historie op mens en dansers bevægelser skaber underliggende metaforer.
Installationen har flere større oplevelsesrum/områder, hvor publikum i mindre grupper får en fælles oplevelse og mindre rum/områder, hvor den enkelte publikum er alene i området og oplever, interagerer og selv medvirker til tilblivelsen af installationen

Instruktør: Camila Sarrazin

Læs mere Allegori

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Torsdag den 3. marts 2022, kl. 18.30 & 20.
5
Mar
Dansk Melodi Grand Prix 2022
Show/stand up

Dansk Melodi Grand Prix 2022

Bemærk! TV-OPTAGELSE. TV-Udstyr kan derfor forekomme i synsfelt i løbet af showet. Døre åbner kl. 18.00. Dørene lukker kl.19.30. PL2: 395 kr. + 30 kr. I billetgebyr. PL3: 295 kr. + 30 kr. I billetgebyr.
Se mere her for arrangementet i Jyske Bank Boxen

Læs mere Dansk Melodi Grand Prix 2022

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag den 5. marts 2022, kl. 20.
16
Mar
Heino Hansen
Skuespil

Heino Hansen

Onsdag d. 16. marts, 2022. Showstart: kl. 19:00. Dørerne åbner kl. 18:30. Koncertinformation: Pris: kr. 250,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 210,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Arrangementtype: Siddende. Yderligere information: Se

Læs mere Heino Hansen

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 16. marts 2022, kl. 19 & 21.30.
17
Mar
Søren Østergaard og Smadremanden hos Michéle LIVE
Show/stand up

Søren Østergaard og Smadremanden hos Michéle LIVE

Oplev multikunstneren Søren Østergaard som gæst i journalist TV-vært Michéle Bellaiches talkshow "Michéle LIVE".
Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen - bedre kendt som Smadremanden.

Varighed: 2 x 45 min

Læs mere: mch.dk

Læs mere Søren Østergaard og Smadremanden hos Michéle LIVE

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 17. marts 2022, kl. 20.