BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 21. november 2020 , kl. 10.30.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Børneteater: Under mit træ - UDSOLGT

Bon Jovi Jam

Varm og musikalsk forestilling fører de små gennem årets gang.

FORESTILLINGEN ER DESVÆRRE UDSOLGT

Under et træ sidder Nanni. Det er hendes træ, og det viser hende alle årstiderne. Så kan hun holde styr på, at året går. Hendes ven, egernet, har en hule i træet.
Meget skal gøres og alting skal man nå, inden årstiderne skifter. Frøet skal plantes, når det er forår. Fødderne skal i vand om sommeren. Om efteråret skal der samles forråd, og når det bliver vinter, så trænger man til en dejlig varm kop æblete.
Denne varme og musikalske forestilling fører de små gennem årets gang og de mange gøremål for dyr og mennesker.

"...det er gedigent, skabt i respekt og øjenhøjde med målgruppen, og de kvaliteter skal man ikke kimse af."
"Vi har en varm og rar stund i hendes selskab; både voksne og de meget små børn, forestillingen henvender sig til."
* * * * Teateravisen, Henrik Lyding

Forestillingen er for børn fra 3 til 5 år og deres voksne.

Billetter/tilmelding:
Forestillingen er desværre udsolgt, men du kan komme på venteliste, i tilfælde af afbud, her >>

Hvis billetten mod forventning ikke skal bruges alligevel, bedes I give besked til bibarrangement@herning.dk i god tid inden forestillingen starter, så andre kan få glæde af pladserne