BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 4. maj 2021 , kl. 19.30.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

De Tre Musketerer

Bon Jovi Jam

Tirsdag 4. maj 2021 kl. 19.30. Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas' klassiske fortælling De tre Musketerer rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater "with a license to kill", opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge d'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

I denne svær(d)vægter af en forestilling tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical, og det hele krydres med masser af komik.

Det samme hold producerede lattersuccesen Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers, hvor anmelderne blandt andet skrev, at det var danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical.

Manuskript: Kjærulff, Dueholm og Jensen, usædvanligt frit efter Dumas
Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm
Producent: Figaros og Den Ny Opera

ARRANGØR: HERNING TEATER
HERNINGTEATER.DK - HERNINGTEATER@MAIL.DK. Kontakt: herningteater@mail.dk / +45 99 26 99 26