BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Fredag den 14. maj 2021 , kl. 21.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 150 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Anders Riis + Mads Beldring

Bon Jovi Jam

Det er muligvis mere end 10 år siden at Anders Riis flyttede fra Herning, men nu er det tid til, at Anders Riis igen skal "hjem til Herning".

Måske skyldes det, at Fermaten har været hjemmebanen fra Anders i mange år. Fra de allerførste optrædener med forskellige bands på Fermatens "gamle" scene til koncerter med The Bandit, som var bandet, der bragte Anders fra Herning til København. Sidenhen med Southern Gothic Tales og sidst som solist, som også er grunden til at Anders kommer forbi endnu en gang.

Ud over at have en band i ryggen, medbringer Anders også kollegaen, Mads Beldring, som åbner aftenen.

Om Anders Riis

Anders Riis har netop udgivet albummet Opdrift. Et album, der omhandler voksenlivets kompleksitet, og som kræser om følelser som apati og desillusion, men også om den opdrift, der indtræffer, når man kommer igennem livets kriser. Opdrift er Anders Riis' andet udspil i eget navn med dansksprogede sange. Det er indspillet i Lundgaard Studiet med Anders' faste backingband samt med bidrag fra Jacob Haugaard, Lise Westzynthius og Gustaf Ljunggren. Albummet følger op på debuten Alt Væk fra 2017. Tidligere har Riis udsendt tre kritikerroste albums med engelsksproget materiale under navnet Southern Gothic Tales, hvor mange vil genkende sangene "Small Town Choir" og "Burned Out Elvis" fra DR's populære programserie Gintberg På Kanten.

Om Mads Beldring

Mads Bedring skriver enkle sange, der afspejler tilværelsens mangetydige, mangfoldige væsen. Vreden, glæden og kærligheden er dybt forbundne og trækker i hinanden. Sangene emmer af håndspillet oprigtighed og dybe lyriske kvaliteter. De musikalske inspirationer hentes i alt fra Mali-blues og etiopisk funk til nordiske folkeviser og eksperimental freeform, og lyrisk læner han sig op ad koryfæer som Cohen, Sebastian, Schade, Benny Andersen og C.V. Jørgensen. Men i Beldrings hænder, hoved og hjerte bliver det hans eget.

Til koncerten bliver solisterne akkompagneret af deres fælles neo-hippie-traveling-band