BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 15. juni 2021 , kl. 16.

Skovsnogen Artspace, Døvlingvej (200 m. fra Sdr. Ommevej)

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Visioner fra Vandkanten, Maske Performance Silketråd

Bon Jovi Jam

Silketråd er en poetisk vandreforestilling i skulpturparken Skovsnogen.Mens publikum går langs stierne ved Skovsnogen, vil de opleve kunst og natur spille sammen i et univers af lyde og musik, alt imens maskefigurer spinder tråde til en magisk verden.

Maskeperformancen Silketråd illustrerer en rejse fra øst til vest med forskellige levendegjorte tableauer. Forestillingen skabes i et samarbejde mellem Hakkehuset og den italiensk/franske gruppe Ipatom Theatre, og er en del af flere arrangementer man kan opleve når Kulturkaravanen Visioner fra Vandkanten besøger Region Midtjylland. Gældende coronaregler søges overholdt