Event Information

Onsdag den 22. september 2021 , kl. 19.

Sportscenter Herning, Holingknuden 3

(Entré: Fra 160)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

DGI Verdensholdet

Bon Jovi Jam

Glæd dig til DGI Verdensholdet besøger Herning, når Danmarks dygtigste gymnaster går på gulvet med en spirende version af QUA. Oplev høj intensitet, fantastiske spring og unikke rytmiske koreografier. Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv.

Glæd dig til DGI Verdensholdet besøger Herning, når Danmarks dygtigste gymnaster går på gulvet med en spirende version af QUA. Oplev høj intensitet, fantastiske spring og unikke rytmiske koreografier.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej.
Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont og at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har. Vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. Vi glæder os