Event Information

Torsdag den 15. december 2022 , kl. 19.30.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: 190 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Nyhedsteater

Bon Jovi Jam

Nyhedsteater Team Teatret og Mediehuset Herning Folkeblad. Når vi åbner dørene til nyhedsteater i december, er 2022 tæt på at være historie. Et helt år er ved at være gået, og hvilket år! Det er tid til tilbageblik og eftertanke.

Hvad er der sket i årets løb ? hvad har gjort mest indtryk ? hvad ville vi ønske, vi ikke havde brugt tid på? Kan vi tale om andet end Corona?. I dette særlige format kombinerer vi journalistik med scenekunst og skaber en live-hybrid mellem to klassiske formater. Eneste faste element er, at det, du oplever, er skabt på bare to dages forberedelse. Team Teatrets hold går i kompagniskab med chefredaktør i Mediehuset Herning Folkeblad Vibeke Larsen og giver årets forsider liv og krop. Hvem ved, hvad det kan udvikle sig til i år?. Erfaringerne viser, at det bliver en hed og intens aften med grin og gråd, alvor og eftertanke ? som livet er årsrevyen fyldt med lidt af hvert. Vi glæder os til at se tilbage i dit selskab. 15. december 2022 kl 19.30