Event Information

Søndag den 23. oktober 2022 , kl. 14:00.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Birk Centerpark 1

(Entré: Det er gratis at deltage, når entréen til museet er betalt)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Fra skjorter til kunst - på rejse gennem museets historie

Bon Jovi Jam

Tag med på en rejse tilbage i museet fascinerende historie med levende fortællinger om Aage Damgaard og den hvide skjortefabrik Angli, der blev katalysator for, at Carl-Henning Pedersens farverige billedunivers i dag kan opleves på kunstnerens eget museum.

Rejsen tager form af et oplæg på ca. 60 minutter ved Ruth Vestergren med start udendørs ved indgangen til Angligården og afsluttes indendørs i museets udstillinger.

Rejsen er for alle.

Ruth Vestergren har igennem flere år været en fast del af museets team af engagerede frivillige. Som pensioneret lærer er hun især optaget af de gode fortællinger, kunsten gemmer på. Hun har af flere omgange formidlet museets historie for børn og voksne til omvisninger og workshops. Derudover går hun gerne i dialog med museets gæster om udstillinger, arkitektur og historie, når hun hver fredag er at finde som frivillig i museumsbutikken i Angli