Event Information

Fredag den 27. januar 2023 , kl. 21:00.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 150 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Eee gee

Bon Jovi Jam

I starten af 2023 drager eee gee ud på sin første danmarksturné. Glæd dig til alle de store hits og helt nye sange fra landets nye store popsensation.

I starten af 2023 drager eee gee ud på sin første danmarksturné, der starter i Store VEGA den 20. januar og strækker sig over i alt 11 koncerter. Glæd dig til alle de store hits og helt nye sange fra landets nye store popsensation.

eee gee alias sanger/sangskriver Emma Grankvist har haft et tempofyldt år medudgivelsen af det anmelderroste debutalbum, 'Winning', nomineringer til 'Årets håb' ved Steppeulven og 'Årets talent' ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer med koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Smukfest, Syd For Solen og Musik i Lejet. Festivalgængere har skrålet med på hits som 'Killing It','Favourite Lover' og 'Bad Person', og når 2022 bliver til 2023, kan fans over hele landet igen opleve eee gee fra nærmeste hold. Det bliver nemlig første gang, at hun tager sit band med ud på en danmarksturné, der bærer titlen 'Forever Dreaming Tour' og byder på i alt 11 shows.

eee gee glæder sig meget til at møde publikum fra hele landet og til at spille helt nye sange. "Det bliver vildt og nervepirrende at skulle rundt i så mange afkroge af Danmark uden nogen anelse om, hvor stort eller småt ens publikum egentlig er derude. Men vigtigst af alt bliver det bare helt vildt dejligt at mærke nogle levende mennesker, der lytter med interesse og åbenhed, og selvfølgelig også at spille med mit helt fantastiske band igen - også selvom der efterhånden er en solid mængde nye sange, som de skal have lært til koncerterne."