Event Information

Tirsdag den 26. marts 2024 , kl. 19.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 325 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Foredrag med Rasmus Tantholdt - Fortællinger fra Verdens Brændpunkter

Bon Jovi Jam

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- katastrofeområde.

Han var den eneste skandinaviske journalist der rapporterede fra Kiev i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Han har dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien det arabiske forår.

Hør ham fortælle om livet bag kameraet, om de etiske moralske dilemmaer han tit står overfor, om de alvorlige historier, men så de mange pudsige episoder. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.
Foredraget med Rasmus er inspirerende oplysende altid brand aktuelt. Formidlet med stor hjertevarme, empati med plads til humor, til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt: Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, i 2012 2014 vandt han TV-. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine.
Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk