Event Information

Lørdag den 17. juni 2023 , kl. 19.30.

Jyske Bank Boxen, Kaj Zartowsvej 7

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Andre Rieu

Bon Jovi Jam

André rieu vender tilbage til danmark i 2023.

André Rieus romantiske og glade koncerter er en blanding af lette klassikere, valse, musik fra film og opera samt popsange, fremført af hans Johann Strauss Orkester, det største private orkester i verden. Rieu har haft fodboldpublikum svajende til Sjostakovitj under flere Champions League-kampe, og hans verdensturnéer når ud til over en halv million mennesker hvert år!

"Følelser er nøglen.", siger André Rieu. "Alle er velkomne til mine koncerter. Vi åbner vores hjerter for publikum, og publikum åbner deres hjerter for os. Hver aften ser mit orkester og jeg folk danse og synge i gangene, entusiastiske og ubekymrede. Sammen tilbringer vi aftener, som vi ikke glemmer. Når folk skriver til mig, at de har brug for to uger til at komme ned efter mine koncerter, gør det mig til den lykkeligste mand i verden!

Billetsalget starter mandag 10. oktober kl. 10.00 via livenation.dk, ticketmaster.dk og andrerieu.com

Live Nation presale starter 7. oktober kl. 10:00 (23 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.

Billetpriser: PL1 940 + 55 gebyr / PL2 795 + 55 gebyr / PL3 695 + 55 gebyr / PL4 555 + 45 gebyr / Wheelchair PL2 795 +55 gebyr