Event Information

Torsdag den 1. juni 2023 , kl. 16-17.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Foreningstorv: Mød Headspace på biblioteket

Bon Jovi Jam

Nogen at tale med.

Er du ung mellem 12-25 år?
Er der ting i dit liv, som er svært?
Mangler du sommetider nogen at snakke med?

Headspace er en landsdækkende organisation, med lokale afdelinger rundt om i landet, bl.a. i Herning, hvor headspace holder til i Huset No 7.

Headspace er et sted, hvor alle unge mellem 12-25 år kan snakke med nogen om de ting, der er svære i livet. Det er ganske gratis af få en samtale - og du må gerne være anonym, hvis du foretrækker det.

Man kan udover at få samtaler også møde andre unge i headspace - og der er også mulighed for videosamtale, hvis det er svært at komme til Huset No. 7.

Vil du høre mere om hvad headspace kan tilbyde, så kom forbi biblioteket - og mød frivillige fra headspace, der kan fortælle meget mere!

Vis din forening frem
Biblioteket i Herning giver kommunens foreninger mulighed for at vise sig frem for bibliotekets mange daglige brugere.

Vi lægger arrangementet på vores hjemmeside som reklame for jeres stand, sætter skilte op på dagen og stiller gerne borde og stole til rådighed. Der er også mulighed for at vise en video uden lyd eller billeder på en ni-skærms væg bag jer som blikfang for jeres forening.
For at få det optimale ud af et foreningstorv er det en rigtig god idé at have en aktivitet med, som nysgerrige kan prøve. Det er naturligvis helt op til jer, hvordan I vil præsentere jeres forening, men erfaringen har vist, at gevinsten vil være størst, hvis I er aktivt opsøgende over for vores brugere og i formidlingen af jeres budskab.

Foreningstorvet har plads (som udgangspunkt ca. 5 kvadratmeter) i bibliotekets gadeplan. Er der tale om aktiviteter, som kræver mere plads, kan arrangementet flytte udenfor på Tinghuspladsen.

Hvis din forening gerne vil møde folk i øjenhøjde, så bestil plads på Foreningstorvet. Nærmere information og/eller tilmelding kan ske til Brian Nygaard Bruhn - email: bibbnb@herning.dk eller tlf: 25768900

Vi håber, I har tid og lyst til at være med på vores foreningstorv!