Event Information

Torsdag den 16. maj 2024 , kl. 19:00.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 305 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Foredrag med Karen-Marie Lillelund - Humor som værktøj

Bon Jovi Jam

Kom oplev Karen-Marie Lillelunds sprudlende inspirerende foredrag om "Humor som værktøj". Om foredraget: Humor er en eftertragtet egenskab.

Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet i forhold til os selv.

Det er en udbredt misforståelse at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor. Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den.

Om Karen-Marie Lillelund: Karen-Marie er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.
Med sin smittende livsglæde lattermildhed sin evne til at formidle den har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanke til sine tilhørere.

Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex har modtaget prisen som "Årets Erhvervskvinde i Nordjylland". Hun er desuden certificeret "Corporate speaker" fra USA taler så gerne på engelsk,

Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet bladet "Kulør".

Hun har skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene: "Humor i ledelse" (Børsen)"Humor på arbejde" (Gyldendal Business) "Håndbog til et lattermildt liv" (Gyldendal Business)

Karen-Marie har gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær kommunikation, hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre nemmere, hvis man kan le af med sig selv hinanden.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk