Event Information

Fredag den 28. april 2023 , kl. 16.30.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art, Bitten og Aage Damgaards Plads 2

Ukendt

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Særrundvisning Cronhammers Elia

Bon Jovi Jam

I anledning af at The Danish Club har nomineret 50 kunstværker i det offentlige rum, afholder vi en række arrangementer med fokus på de udvalgte værker.

Ingvar Cronhammars værk "Elia" er kåret som et af de 50 vigtigste værker i det offentlige rum af The Danish Club, og værket er placeret i Birk lidt udenfor Herning

I den anledning inviteres du med på udflugt i Birk, hvor museumsinspektør Sara Duborg Døssing vil føre os til Elia. Her oplever vi sammen og taler om skulpturen og dens helt særlige karakter. Efterfølgende går vi sammen tilbage til HEART, hvor Sara giver en omvisning i udstillingen ULVETIME, der rummer Ingvar Cronhammars gennemslagsværker fra 80'erne og 90'erne.

Program for udflugten d. 28. april

16.30 - Velkomst ved Sara Duborg Døssing på HEART. Der udleveres kaffe til gåturen.

16.45 - Vi går samlet mod Elia.

17.20 - 18.00 - kuratoromvisning i ULVETIME

Enten før eller efter er det muligt selv at gå til De Geometriske Haver af landskabsarkitekt C. Th. Sørensen. De Geometriske Haver er også kåret som et af de 50 vigtigste værker i det offentlige rum af The Danish Club.

På glædeligt gensyn

Sara Duborg Døssing, HEART Herning Museum of Contemporary Art & The Danish Club