Event Information

Fredag den 26. maj 2023 , kl. 21.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 250 kr + evt. gebyr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Inside The Whale: Rebeller Uden Sag / EKSTRA

Bon Jovi Jam

Tænk dig - d. 3. Marts 2023 er det 25 år siden at Inside The Whale skiftede spor og udgav deres første dansksprogede album.

Et album, der siden skulle få klassiker-status med høje salgstal og ikke mindst det store hit "Hvor er tiden, der ta'r os", der siden har fået sit helt eget liv på højskoler, efterskoler og overalt hvor man dyrker fællessangen. Sangen blev af P3's lyttere stemt ind som en af de største sange fra 90erne og hele pladen blev rost af et samlet anmelderkorps, hvor bl.a. Klaus Lynggaard fra Information skrev: Med Rebeller Uden Sag rykker Inside The Whale til tops i danskrockens første division: Der er tale om et kvalitetsprodukt fra yderst til inderst med potentiale for langtidsholdbarhed. Og han fik jo ret: Nu 25 år efter samles bandet i original opstilling til en helt eksklusiv koncert på hjemmebanen Fermaten i Herning. Inside The Whale spiller hele Rebeller Uden Sag - og som en lille bonus udgives klassikeren også på vinyl i ugen op til. Der er på alle måder lagt op til en unik og nostalgisk aften. Musikere: Marcus Winther-John - Vokal, guitar. Lars Skjærbæk - Guitar, kor. Troels Skjærbæk - Bas, kor. Tobias Folting - Trommer. Søren Graversen - Keyboards