Event Information

Søndag den 25. juni 2023 , kl. 14:00.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Birk Centerpark 1-3

(Entré: Voksne 75 kr; pensionister, studerende, grupper på min. 8 pers. 60 kr; børn u/ 18 år GRATIS)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Fra skjorter til kunst - på rejse gennem museets historie

Bon Jovi Jam

Tag med på en rejse tilbage i museets fascinerende historie med levende fortællinger om Aage Damgaard og den hvide skjortefabrik Angli, der blev katalysator for, at Carl-Henning Pedersens farverige billedunivers i dag kan opleves på museet i Herning.

Rejsen tager form af et oplæg på ca. 60 minutter ved Ruth Vestergren med start udendørs ved indgangen til Angligården og afslutning indendørs i museets udstillinger.

Rejsen er for alle, og det er gratis at deltage, når entréen til museet er betalt.

Ruth Vestergren har igennem flere år været en fast del af museets team af engagerede frivillige. Som pensioneret lærer er hun især optaget af de gode fortællinger, kunsten gemmer på. Hun har af flere omgange formidlet museets historie for børn og voksne til omvisninger og workshops. Derudover går hun gerne i dialog med museets gæster om udstillinger, arkitektur og historie, når hun hver fredag er at finde som frivillig i museumsbutikken i Angli.