Event Information

Søndag den 6. august 2023 , kl. 14:00.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Birk Centerpark 1-3

(Entré: Voksne 75 kr; pensionister, studerende, grupper på min. 8 pers. 60 kr; børn u/ 18 år GRATIS)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Arrangement: Donationer og dagligdag - på skattejagt i museets magasiner

Bon Jovi Jam

Tag med på en skattejagt bag kulisserne i museets fascinerende magasiner med levende fortællinger og finurlige anekdoter om bl.a. dagligdagens opbevaring og ophængning af museets 6.000 kunstværker.

Skattejagten tager form af et oplæg på ca. 60 minutter ved Peter Gjesager, der starter i Det Gamle Magasin og afsluttes i Det Nye Magasin med tid til fælles dialog om og oplevelse af de mange kunstskatte, der gennem tiden generøst er blevet doneret til museet.

Skattejagten er for alle, og det er gratis at deltage, når entréen til museet er betalt.

Peter Gjesager har igennem flere år både arbejdet på museet som ophænger ved udstillingsskifte og været en fast del af museets team af engagerede frivillige. Som ophænger har han fået et unikt indblik i museets samling og alle de tekniske spidsfindigheder, der er forbundet med at skabe kunstudstillinger. Derudover har han taget aktiv del i struktureringen af Det Nye Magasin og har derfor indgående kendskab til museet bag kulisserne. Han går også gerne i dialog med museets gæster om udstillinger, arkitektur og historie, når han hver torsdag er at finde som frivillig i museumsbutikken i Angli.