Event Information

Torsdag den 14. september 2023 , kl. 19.30.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: 190 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Mine Venner

Bon Jovi Jam

Hun har netop "slået op" med sin bedste veninde, hende hun har delt alt med, fortalt hemmeligheder til og hadet resten af verden sammen med. Hun er rasende.

Vel indenfor i sin lejlighed hører hun stemmer fra soveværelset og der - lige der, står alle, hun gennem livet har kaldt sine veninder. De kommer fra mange steder og mange livsfaser og de er alle kommet for at fejre hende, for hun har fødselsdag. Det bliver en surprise-fest hun aldrig vil glemme. En efter en holder vennerne tale. De er ærlige, nok også lidt for ærlige, og udleverende, ikke mindst. Romanen Mine venner af norske Monica Isakstuen er blevet til teater, som vi præsenterer for første gang på dansk. Romanen - og forestillingen - handler om venskab, både de gode gamle, de konfliktfyldte, de blege, de invaderende og de besættende venskaber, der ligner forelskelse. Hvem kan du selv være, hvis du møder alle, du nogensinde har kendt? Hvem er du uden dine venner?