Event Information

Fredag den 15. december 2023 , kl. 17.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: 190 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Miras Jul

Bon Jovi Jam

Jul er dejligt og juleaften er noget af det allerbedste, næst efter fødselsdag. Men de voksne kan gøre december til en virkelig besværlig måned. Vi præsenterer Miras jul, er kalenderfortælling serveret som teater.

Er det normalt, at forældre bliver uvenner over maden til julemiddagen? Eller at ens mor truer med kun at give hjemmelavede gaver fra et aftenskolekursus? December er helt sikkert måneden, hvor voksne er allermest barnlige. Det værste er, når man skal vælge imellem mor og far, der begge vil holde jul med en. I skolen er der masser af julehemmeligheder. Det er umuligt at gætte, hvem der er Miras nisse. Hun får nemlig ikke helt normale julehilsner og gaver, så Mira bliver nødt til at opklare det lille mysterium om den onde nisse. Vi tager Sebine Lemire og Rasmus Bregnhøjs populære bog, og gør den levende på scenen