Event Information

Fredag den 16. februar 2024 , kl. 21.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 180 kr + evt. gebyr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

The Awesome Welles

Bon Jovi Jam

Den skæbnesvangre pandemitid, der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche, har nu, til trods, markeret en reel tilbagevenden for det atypiske rockband, der, siden det lovpriste comebackalbum, River's Edge, har arbejdet pa?

Tilblivelsen af deres tredje fuldlængdealbum mellem forberedelserne til aflyste koncerter. 'Secular Age' er den skæbnesvangre titel pa? et album, der forhåbentlig lige dele vil vække begejstring hos nuværende fans samt tiltrække nye: "Vi brændte vores lys i begge ender ved tilblivelsen af de to første plader. Denne plade er den hurtigste, vi har lavet. Samtidig er det vores mest ærlige og formfuldendte værk til dato. Trist og afmægtigt, men også smukt og håbefuldt. Det overgiver sine va?ben, men skyder alligevel skarpt. Vi glæder os til at dele det og håber, det vil ræsonnere i andre som os ", fortæller forsanger Adam Allen. Med den særegne forkærlighed for analoge og akustiske instrumenter og en simpel, hårdtslående, håndspillet tilgang blev mørkemændene - både på albumformat og live - spået en lys fremtid blandt rockmusikkens fornyere i ind- og udland - inden pladeselskabsproblemer voksede sig for store og kvalte bandet. Pa? albummet 'Secular Age' skærer The Awesome Welles helt ind til benet, men føjer samtidig nye nuancer til deres velkendte og tidsløse univers. De 10 sange er forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. Det primale, monstrøse og ulmende kaos veksler med en, hidtil uset, overgivende og afdæmpet ro i et lydbillede - ofte smukt og håbefuldt, sommetider dunkelt og sværtet - hvor dansk-canadiske teolog og forsanger, Adam Allen, tager rocklyrikken med sig, hvor den sjældent opholder sig. Afmagt over for tidsånden er en gennemga?ende tematik pa? et album, der kaster lys over individets kamp for mening og forløsning i en evigt foranderlig, men urokkelig verden. Sange om kærlighed og hverdagens trivielle udfordringer portrætterer menig mands famlen om og længsel mod det nære i en udmattende og grænseløs virkelighed, hvor morgendagen altid truer og skeletter rasler i skabet. Som et barn af sin tid ser Secular Age tilværelsens begrænsninger i øjnene, kapitulerer sin jagt pa? det umulige og stiller sig på tærkslen af det ukendte i det fængslende håb om, at fremtiden, vi går i møde, må være i det nu og selv, vi lever