Event Information

Onsdag den 29. november 2023 , kl. 19.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 495 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Faulty Towers Dining Experience - UDSOLGT

Bon Jovi Jam

Tirsdag 28. november 2023 kl. 19.00. Onsdag 29. november 2023 kl. 19.00. Torsdag 30. november 2023 kl. 19.00.

Du har sikkert set, hvordan Basil, Sybil og Manuel fjoller og klumrer rundt i den populære og ikoniske, engelske BBC-tv-serie 'Halløj på Badehotellet' (på engelsk 'Fawlty Towers'), som har taget verden med storm, siden den blev skabt i 1970'erne.

Nu kan du selv få en ordentlig omgang halløj og sjov på selvsamme hotel, når 'Faulty Towers The Dining Experience' for første gang kan opleves i MCH Herning Kongrescenter.

Den anmelderroste og helt særlige middagsoplevelse og live-version af selveste Fawlty Towers kommer direkte fra Londons West End via det legendariske operahus i Sydney og serveres nu i det midtjyske.

Få oplevelsen af at kravle ind i en tv-serie, og vær spisende gæst på badehotellet, når Basil, Sybil og Manuel serverer en lækker tre-retters menu for publikum - og samtidig serverer masser af det velkendte kaos og to timers non-stop-spas på et sølvfad.

Mere end 70 % af den ufatteligt sjove, medrivende og interaktive forestilling er improviseret, og i dette spektakulære komedieunivers kan alt ske - og det gør det som regel også. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26