Event Information

Onsdag den 12. juni 2024 , kl. 19.30.

Jyske Bank Boxen, Kaj Zartowsvej 7

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

André Rieu

Bon Jovi Jam

Onsdag 12. juni 2024 kl. 19.30. Den hollandske stjerneviolinist André Rieu og hans 60 personer store Johann Strauss Orchestra vender tilbage til Jyske Bank Boxen i Herning 12. juni 2024.

Der venter publikum en festlig oplevelse for livet, når valsekongen André Rieu for 10. gang fremfører et sandt festfyrværkeri af en koncert i Jyske Bank Boxen. En koncert spækket med følelser, romantik og sjælfulde melodier såvel som overraskelser, humoristiske indslag og solister i absolut topklasse.

I 35 år har den hollandske musiker og hans orkester, det største private orkester i verden, turneret kloden rundt og forkælet flere end 500.000 publikummer om året med deres farverige forestillinger. Helhedsoplevelser, som ikke bare byder på mesterlig musik, men også kostumer, dans og spektakulære scenografier, der tilsammen skaber et unikt univers.

En særlig gæst
Når André Rieu igen indtager scenen i Hernings multiarena, bliver det med hans unikke Stradivarius-violin fra 1667 på armen og det sædvanlige glimt i øjet - og i vente er utvivlsomt en fejende flot forestilling. Selv udtaler Rieu:

Mit vidunderlige orkester og jeg glæder os allerede til at vende tilbage til Danmark. Musik kan bygge bro mellem kulturer og bringe mennesker sammen, og jeg er begejstret for at være tilbage og dele glæden ved musik med vores danske publikum igen.

En særlig gæst på denne turné er 15-årige Emma Kok, der allerede har imponeret millioner af mennesker rundt om i verden og gået viralt med sin version af sangen "Voilà" ved André Rieus Maastricht-koncerter i 2023. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26