Event Information

Mandag den 27. maj 2024 , kl. 19.30-20.30.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Forårskoncert med Hedekoret

Bon Jovi Jam

Hedekoret synger holdbare hits.

Er du klar til at tage en tur tilbage til den nærmeste musikalske fortid? Så er Hedekorets forårskoncert den 27. maj lige noget for dig!
Hedekoret vil fejre foråret med nye og ældre forårssange og tage publikum med på en nostalgisk musikrejse med fokus på firserne og fremad som f.eks. "En kort en lang", "Sømand af verden" og "Ud under åben himmel", klassikere, der stadig formår at fange publikums hjerte med smukke melodier og poetiske tekster. Også nyere sange med Sanne Salomonsen og Adele vil blive omsat til Hedekorets flerstemmige harmonier på en helt ny og rørende måde.

Hedekoret er et af Hernings førende kor. I sin nuværende form blev koret dannet i 1970, men har rødder tilbage til 1920'erne. Koret ledes af Mette Flodgaard, og består i øjeblikket af omkring 40 dygtige og glade sangere med en god fordeling i de 4 stemmegrupper sopran, alt, tenor og bas. Koret mestrer stort set alle musikgenrer, men har i forårets koncert lagt vægten på moderne rytmiske toner.

Alle er velkomne. Man skal ikke tilmelde sig, så det er først-til-mølle, hvis man vil have en stol at sidde på