Event Information

Onsdag den 12. juni 2024 , kl. 19.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 324 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Florence McLean - Ondskabens Psykologi

Bon Jovi Jam

Onsdag 12. juni 2024 kl. 19.00. Hør Danmarks førende ekspert inden for psykologisk profilering af seriemordere, også kaldet 'criminal profiling', Florence McLean fortælle om nogle af de værste serieforbrydere fra hele verden.

Under overskriften 'Ondskabens Psykologi - Seriemordere og Criminal Profiling' vil Florence McLean, som bl.a. har arbejdet sammen med FBI, forklare, hvad arbejdsmetoden profiling går ud på, og hun vil beskrive de værktøjer, som en profiler benytter til at beskrive en gerningsmand, når hun besøger MCH Herning Kongrescenter med sit indsigtsfulde foredrag 12. juni 2024.

Når jagten går ind på en seriemorder, bruges 'criminal profiling' bl.a. til at lave analyse af gerningsstedet, personligheds- og adfærdsanalyse samt geografisk profilering. I sit medrivende foredrag fortæller Florence McLean om dette arbejde og vigtigheden af forskellige tilgange, heriblandt viktimologi (læren om kriminalitetens konsekvenser for ofrene), og hvad de kan afsløre om morderen. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26