Event Information

Fredag den 13. september 2024 , kl. 19.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Linda P - Slutty Mary

Bon Jovi Jam

Fredag 13. september 2024 kl. 19.00. Der er en del at glæde sig til, når den populære komiker Linda P. gør et comeback på comedyscenen og besøger MCH Herning Kongrescenter 9. februar 2024 på sin danmarksturné.

Hun er tilbage, som vi kender hende: Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget.

Som titlen 'Slutty Mary' tilnærmelsesvis antyder, sætter Linda P. spørgsmål til det at være 'slutty', når man er blevet mor - er det nu okay? Og hvis ikke: Hvordan kontrollerer man det? Og mener Linda P. det med sikkerhed, når hun siger, at hun ikke er bitter over at være alenemor? Det, og mere til, kan du blive meget klogere på til februar 2024, når Linda P. lægger vejen forbi Herning til en hylende morsom fredag aften.

En stribe af anmelderroste comedyshows

Med sin sydhavnscharme har Linda P. gennem årene budt danskerne på topmorsom underholdning og lårklaskende latterkramper - både på skærmen og gennem sine anmelderroste onemanshows.

'Slutty Mary' bliver Linda P.'s sjette show i rækken af populære onemanshows, der har solgt tusindvis af billetter i hele Danmark. Senest var Linda P aktuel med showet 'Sabotagehunger' i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som 'Årets Komiker' ved ZULU Comedy Galla på baggrund af selvsamme show. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26