Event Information

Fredag den 31. maj 2024 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 475 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kim Wilde - European tour 2024

Bon Jovi Jam

Fredag 31. maj 2024 kl. 20.00. Hit på hit er i vente, når kvinden bag ørehængeren 'Kids in America', Kim Wilde, til foråret indtager MCH Herning Kongrescenter for første gang.

Foruden nævnte gennembrudssingle fra 1981 kan publikum fredag 31. maj 2024 se frem til at opleve perler som 'Chequered Love', 'Cambodia', 'You Keep Me Hangin' On', 'You Came', 'Never Trust A Stranger', 'Four Letter Word' og mange, mange flere.

Det er nemlig Kim Wildes mange hits, der er omdrejningspunktet denne aften i Herning, hvor anledningen ikke er et nyt album, men derimod opsamlingen 'Pop Don't Stop - The Greatest Hits', der udkom i sommeren 2021. En opsamling, hun siden har turneret flittigt med på både store, engelske festivaler og på spillesteder over hele Europa.

Populær popikon med stribevis af hits

Kim Wilde har solgt over 30 millioner album og udgav ikke mindst i 1980'erne det ene hit efter det andet. Hun er blevet kåret som den bedste britiske sangerinde, og hun har turneret med verdensstjerner som Michael Jackson og David Bowie.

I slutningen af 1990'erne trak hun stikket for en stund for at stifte familie, men siden 2001 har hun holdt sig aktiv på alverdens scener. Og også i studiet, hvor det er blevet til en hel håndfuld album, hvoraf 'Here Come The Aliens' (2018) er det seneste. Albummet kastede adskillige hitsingler af sig og blev udråbt til Album Of The Week i BBC Radio 2.

Og apropos radio, så havde hun i 2015-16 et populært program på Magic FM, ligesom hun derudover har udgivet to bøger om én af sine andre store passioner, havearbejde. Men denne aften i MCH Herning Kongrescenter gælder det musikken, poppen og de mange hits fra Kim Wildes mere end 40 år lange karriere.

Tag til en medrivende fredag aften og få et godt genhør af Kim Wildes største hits. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26