Event Information

Torsdag den 15. februar 2024 , kl. 20.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 180 kr + evt. gebyr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sharon Lewis

Bon Jovi Jam

15. februar 2024 kl 20.00. Glæd dig til en aften fyldt med kraftfuld vokal og hjertevarm musik, når amerikanske Sharon Lewis indtager scenen.

Blues Revue beskriver hendes stemme som "kraftfuld" og fremhæver hendes evne til at injicere en stærk gospelstemning i hendes originale numre. Og det er ikke tilfældigt. Sharon Lewis er født i Fort Worth i Texas, hvor hun startede sin musikalske rejse som medlem af et gospelkor. I 1975 flyttede hun til Chicago, hvor hun i 1990'erne blev aktiv på den lokale blues-scene. Senere startede hun sit eget band Texas Fire, som blandt andet udgav det roste album 'The Real Deal', som bød på originale numre samt fantastiske coverversioner af velkendte sange som Van Morrisons "Crazy Love" og Bill Withers' "Ain't No Sunshine".

Musikkens overordnede karakter er ligeså festlig som Sharon Lewis' liveoptrædener, og mange udnævner hende til at arve tronen fra den afdøde Queen of the Blues, Koko Taylor. Til det svarer Sharon Lewis: "I'm not the queen of anything. I'm the real deal."

Har du ikke før hørt om Sharon Lewis, men er du vild med blues? Så stol trygt på os. Der er virkelig lagt op til en uforglemmelig aften på Fermaten. Kontakt: mail@fermaten.dk / +45 97 22 55 10