Event Information

Fredag den 14. juni 2024 , 15:30-22:30.

Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29

(Entré: 285 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rock i Søby

Bon Jovi Jam

I samarbejde med Kulturelt Samråd Herning og Herning Fester "Kys livet". Billybobbers, Nikolaj & Piloterne, Fætters og Marie Frank & Udflytterne. Billetsalg: https://v2.billetten.dk/link/eventno/119780.

Man kan næsten smage saltet fra Vesterhavet og mærke vestenvinden blæse omkring ørerne når bandet FÆTTERS inviterer til festlig folkpop krydret med lattervækkende og lune historier. Marie Frank & Udflytterne. Man kan ikke sige Marie Frank uden at tænke på storhits som 'Symptom Of My Time' og 'Under The Water', adskillige musikpriser og den genkendelige stemme. Nu er hun tilbage. Med nye sange til - og om - livet. Om tempo. Om at leve i nuet og være undervejs. Og om Stenslag, ikke kun som sangtitel. Nikolaj & Piloterne. At Nikolaj og hans piloter er sikkert flyvende, kan ingen musikelskere være i tvivl om. Hit på hit og udsolgte koncerter er et par af nøgleordene om den langtidsholdbare rockleverandør. Lige nu står både Nikolaj og hans piloter stærkere end nogensinde. Med nye sange og et nyt album på vej. Billybobbers. Så er der dømt 50'er show i verdensklasse. Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid og spiller rock'n'roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50'erne. De fortolker numre af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Bill Haley og mange andre og serverer dem i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder! Lad os ses i Søby.!! Varighed: 7 timer. Siddeplads ved borde/bænke -Der vil være siddepladser til alle. Paraplyer + Mad & drikkevarer må ikke medbringes. Følg os