Event Information

Søndag den 16. juni 2024 , kl. 10-18.

Haderup Kirke, Kirkevej 2

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sogneudflugt til Ulfborg-egnen

Bon Jovi Jam

Busafgang fra Feldborg Kirke kl. 9:40 Gudstjeneste i Haderup Kirke kl. 10:00 Efter gudstjenesten kører vi fælles i bus til Hedekaffe ved Ulfborg, hvor vi skal nyde et stjerneskud.

Der kommer vand på bordene, og hvis der ønskes andet at drikke er det på egen regning. Efter frokosten kan vi få et kig i kafferisteriet. Herfra kører vi til VW & Retro Museum Ulfborg og får en guidet rundvisning i alt fra biler til fodklinik mm. Vi slutter dagen af med kaffe og lagkage i Mormors café på Retro Museet. Hjemkomst i Haderup ca. kl. 18:00 Hjemkomst i Feldborg ca. kl. 18:10 Tilmelding til Anna Lyhne på sms 4197 3407 senest den 6. juni. Prisen for hele turen er 225 kr. pr. person som indbetales på MobilePay 662626. Husk at mærke det med jeres navne. Skulle der være problemer med MobilePay kontaktes Anna og I finder en løsning. Ved tilmelding vil vi gerne vide hvor I står på bussen, så vi har styr på om alle er med