Event Information

Lørdag den 20. juli 2024 , kl. 09.30-12.15.

Den Japanske Have, Bjødstrupvej 31, Hammerum

(Pris: 750 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Introduktion til klangskåle

Bon Jovi Jam

Introduktion til klang og syngeskåle. Lyden af klang beroliger (for det meste) nervesystemet - Her på kurset finder du ud af hvilke toner der beroligende i sin lyd og frekvens og hvilke der ikke gør.

Afhængig om du arbejder med mennesker med en høj eller lav arousal, så handler det grundlæggende om at skabe balanace.

At lære at spille på klangskåle og syngeskåle tænker du måske er let, legende let måske? Det er den helt rette indgangsvinkel - det er legende let også alligevel ikke - fordi det afhænger hvilken klang eller syngeskål du vælger og hvilke redskaber der bruges til at frembringe lyden

Ligesom der er mange forskellige typer af klang og syngeskåle så findes der tilsvarende teknikker til at sætte lyde eller vibrationer i svingninger.

Se gerne flere datoer og lokationer for lignende

klang kurser >>

Forudsætninger for deltagelse på kursus:

Lyst og interesse for at lære om klangskåle, syngeskåle og krystalskåle. Find eksempelvis ud af hvilke skåle der er gode til at byde ind med eksempeltvis

  • Klangmeditation

  • Klangbad og/eller gongbad

  • Lydhealingskoncert

  • Klang og yogaMed nylig viden danner du fundamentet for at komme igang med at dykke ned i klangene gavnlige virkeområder, hvadenten du er ude efter klang med velvære eller klang med fokus på behandling eller terapi.

Har du spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at tage kontakt inden du tilmelder dig