Event Information

Onsdag den 12. juni 2024 , kl. 09.30-14.30.

Deep Forest Art Land, Sdr. Ommevej 29A

(Entré: 20 eller 100 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Litteratur i Landskabet: Skovsnogen m/u kunstworkshop

Bon Jovi Jam

Tag på gåtur i Skovsnogen med højtlæsning undervejs og mulighed for efterfølgende kunstworkshop.

Vi går en tur med små højtlæsningsstops undervejs, ligesom vi altid gør til Litteratur i Landskabet. På denne tur vil vi se nærmere på kunsten i Skovsnogen, Deep Forest Art Land og sammen undersøge, hvad skoven gør for oplevelsen af kunsten og litteraturen.

Efter gåturen er der mulighed for at deltage i kunstworkshop med designer Ida Lundø Madsen, hvor vi vil tage inspiration fra kunsten og litteraturen og skabe vores eget miniværk med teknikken CYANOTOPI.
Cyanotopi er en fototeknik fra midten af 1800-tallet, som dengang særligt blev brugt til at registrere plantearter. Vi skal på denne workshop lave vores egne kompositioner med sommerplanter fra skoven, kunstværkerne i Skovsnogen og ord fra litteraturen.

OBS: Man kan tilmelde sig gåturen med eller uden workshoppen.
Tilmelding til gåturen til 20 kr. kan foretages her >>
Tilmelding til gåturen og workshoppen inkl frokost til 100 kr. kan foretages her >>

Vi mødes på parkeringspladsen der ligger ud til Sdr. Ommevej.

Program
9.30-11.30 Gåtur med højtlæsning
11.30-12.00 Frokost for dem der skal deltage i workshoppen
12.00-14.30 Workshop hvor vi skaber et minikunstværk med inspiration fra skoven, kunsten og litteraturen

Skovsnogen
Hos Skovsnogen, Deep Forest Art land, præsenteres kunsten i naturen. Her får kunstnerne mulighed for at skabe deres værker på stedet, til stedet - og det bidrager med noget helt nyt til det danske kunstmiljø.
Det er et rum, der kan minde om de skulpturparker, du kan opleve i andre lande. Her står værkerne dog ikke i et velfriseret haveanlæg, men frit i den vilde natur. De forstås ikke på baggrund af snørklede forklaringer eller lange udredelser, men i et samspil mellem naturen og vores egne erfaringer, oplevelser og personlige referencer.

Ida Lundø Madsen
Ida Lundø Madsen er uddannet arkitekt og designer, og er ekspert i at facilitere design- og kunstprocesser.
Ida arbejder freelance med blandt andet scenografi, visuel design og lyskunst. Desuden har Ida lavet skulpturen Burning.Sphere i Skovsnogen sammen med kunstner og arkitekt Sara Kier.

Se alle forårets litteraturoplevelser på biblioteket her >>