Event Information

Onsdag den 21. februar til onsdag den 15. maj 2024 , 9 mødegange kl. 19-21.30.

Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sing for joy - det folkelige gospel- og højskolekor

Bon Jovi Jam

"SING FOR JOY" - Det folkelige gospel- og højskolekor. Har du lyst til: at synge?. at være en del af et energisk, sprudlende fællesskab (risiko for gode grin). et fællesskab, hvor der er plads til alle?

Et frirum fra dagens opgaver?

at få inspiration og energi ned i rygsækken?

Så er Sing for Joy noget for dig!

Vi skal arbejde med gospelsange i energiske, harmoniske arrangementer. Vi vil smage på forskellige stilarter inden for gospelgenren - vi vil dog lægge vægt på den klassiske og traditionelle gospel stil - spirituals m.m. Vi vil arbejde med at få det til at swinge, - fokusere på dynamik, klang, intensitet, og frigørelse i sangen - lade musikken bevæge os.

Ud over gospelsangene vil vi også synge sange fra Højskolesangbogen m.m.

Der er ingen musikalske krav for at deltage - nodekendskab er ikke et krav - blot et åbent sind til at fordybe sig i disse energiske sange. Alle kan deltage - både den erfarne korsanger og dig som aldrig har sunget i kor før, men altid har haft lyst. Det kræver heller ingen Gospelerfaring.

Vi synger fra 1 til 3 stemmigt - sopran, alt og tenor (tenorstemmen er også god for den dybe altstemme).

Vi afslutter forløbet med en offentlig koncert i Herning Kirke den 15. november 2023.Det er lysten, der skal drive værket.

Pianist: Jesper Bauder - Korleder: Ole Jørgensen

Hold: 43518