Event Information

Onsdag den 20. marts til onsdag den 15. maj 2024 , 4 mødegange kl. 18-21.

FOF Herning, Torvet 12-14

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Nem italiensk madlavning

Bon Jovi Jam

Du vil ikke tro dine smagsløg, og du vil fremover forbløffe din familie og venner med dine nye italienske madkundskaber.

Kursets italienske kok, Massimo lærer dig, hvordan du laver velsmagende og lækker italiensk mad på en simpel måde af ingredienser, der findes i supermarkedet. Det drejer sig om k lassiske italienske hverdagsretter som risotto, pizza, kødretter efter den italienske tradition og fiskeretter - en af de sundeste fødevarer i verden - pølser og ost.

Du lærer også de kolde kødspecialiteter og ostene at kende, og hvordan du sætter dem sammen med mad og vin. Vi vil også arbejde med friske grøntsager, rå eller tilberedt, som hovedret eller som tilbehør med utallige kombinationer. Tiramisú: Du lærer, hvordan du laver verdens bedste italienske kaffe/ostedessert.

Du introduceres til vintraditionen i verdens største vinproducerende land, Italien, dens geografi og de bedste kombinationer med mad, og vi smager selvfølgelig på det hele i godt selskab.

Råvarepris afregnes direkte med underviser inkl. en gratis italiensk kit til retterne derhjemme

Underviser: Massimo Micera
Hold: 43827