Event Information

Fredag den 14. juni 2024 , 15.00-17.00.

P-pladsen, Nørregade 7

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

ContainCultureSport

Bon Jovi Jam

Kom forbi Tekstilmuseets kreative station og lav en stofblomst i de helt klassiske OL-farver - og hør samtidig om den helt nye udstilling; We are the Champions, som tager dig tæt på de mindste stjerner og største helte gennem 70 år.

We are the champions
Kom tæt på de største stjerner og mindste helte, når udstillingen We are the Champions tager dig med på en 70 år lang fortælling om sport og sportstøj. Om fritid, foreningsliv og storklubber. Og om hvordan sportstøjets udvikling skaber resultater på banen og inspirerer hverdagens tøjmode.
Tekstilindustriens indtog i Midtjylland blev en katalysator for dannelsen af et sprudlende foreningsliv, hvor sport spillede - og stadig spiller, en stor rolle for at skabe fællesskab. I udstillingen kan du opleve sportstøjets historie - og du får også selv pulsen op på cyklen og "hånd"boldbanen!

Den unikke udstilling er åben i Tekstilmuseet, Vestergade 20, Herning.

På Tekstilmuseet kommer du også helt tæt på historien om den midtjyske tekstilindustri - og hvordan boomet i 50'erne for alvor satte gang i området. I Herning Klædefabriks autentiske fabrikshaller kan du opleve udstillingen Made in Midtjylland, komme i arbejde på Børnefabrikken eller se nærmere på de store, gamle maskiner