Event Information

Mandag den 17. juni 2024 , kl. 16:00.

P-pladsen, Nørregade 7

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

ContainCultureSport

Bon Jovi Jam

Endnu et musikprojekt, der er endt med en udgivelse, der oven i købet, blandt 167 indstillinger, blev nomineret i hovedkatagorien Årest Jazzudgivelse. Det var en flot nominering, da musikerne blev sammensat for første gang i projektet.

Det var en flot nominering, da musikerne blev sammensat for første gang i projektet og i fællesskab bidragede multikulturelt til skabelsen af den helt særlige EP-lyd!
Kunstnerisk leder og musiker Kenneth Dahl Knudsen - Bassist/Composer (Danmark). Kenneth Dahl Knudsen var bandleder for LIBERTY ORCHESTRA 2021 og LIBERTY ORCHESTRA 2022 og komponerede musikken.
LIBERTY-projektet blev støttet af Creative Europe

Musik, talentudvikling og bæredygtighed - lokalt og internationalt

Swinging Europe støtter op omkring en indsats for at skabe et mere retfærdigt og inkluderende musiklandskab på lokal, national og international plan - derfor er vi blevet medlemmer af Musiklivets Partnerskab for Bæredygtige Løsninger og endnu mere specifikt har vi underskrevet Kodekset for Lige Adgang, der har som fokuspunkt at fremme inklusion. Vi har forpligtet os til at gøre vores indsats målbar og at rapportere på fremdrift og resultater på årlig basis.

En væsentlig del af vores indsats har været at engagere unge musikere i tourvirksomhed, hvor de får mulighed for at optræde og interagere med forskellige typer af publikummer og kulturer. Disse turnéer fungerer ikke kun som en platform for musikalsk præstation, men også som en læringsoplevelse, hvor de unge musikere kan udvikle deres sceneoptræden og netværk med andre professionelle i branchen.

På lokalt plan har vi arbejdet tæt sammen med musikskoler, kulturinstitutioner og ungdomsorganisationer for at identificere og støtte lovende talenter.

Vores engagement i talentudvikling af unge musikere har også været i fokus, både på nationalt og internationalt plan: Ved at tilbyde meningsfulde muligheder for unge talenter har vi været med til at forme næste generation af kunstnere og styrke musikscenen, både lokalt og globalt.

Vi vil fortsætte med at investere i disse talenter og skabe en platform for deres vækst og succes.