Event Information

Onsdag den 19. juni 2024 , 17.00-19.00.

P-pladsen, Nørregade 7

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

ContainCultureSport

Bon Jovi Jam

Hvad er WIRED? WIRED er et tværfagligt projekt, der skaber en ny form for kompetenceudvikling på tværs af teater, sport, musik, erhverv og dans.

Projektet involverer to lag af projektpartnere inden for de fem fagområder: et professionelt lag og et talentlag. Begge lag deltager med teams bestående af professionelle udøvere, samt unge udøvere, der forbereder sig til professionel karriere indenfor sit fag.

WIRED partnere: FC Midtjylland, Team Teatret, Holstebro Dansekompani, Ensemble MidtVest, forsikringsmæglerne Klink & Jensen, MGK MidtVest, Holstebro Musikskole, Dansk Talentakademi. WIRED er et kulturaftaleprojekt i kulturregionen Midt- og Vestjylland.

LYT MED I PROCESSERNE
Kan klassiske musikere lære fra elitesport? Bliver forsikringsbranchen inspireret af at danse? Kan fodboldspillere styrke sammenspil vha. improvisationsteknikker fra teater? Det undersøger vi i denne podcast, hvor vi følger professionelle udøvere indenfor musik, teater, dans, sport og erhverv, når de kommer på masterclass i et andet fagfelt, end deres eget.
http://projektwired.dk/podcast/