Event Information

Torsdag den 20. juni 2024 , 15.00-18.00.

P-pladsen, Nørregade 7

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

ContainCultureSport

Bon Jovi Jam

Er der mon noget, der hedder DM i "Længdemaleri"? Vi har i hvert tilfælde ikke hørt om det, så det vil vi nu prøve at lave torsdag den 20. juni kl. 15-18 ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade.

Disciplinen går ud på at afprøve, hvor langt vi i fællesskab kan male på 3 timer? Vi drømmer nemlig om at skabe Danmarks længste billede i RØDT OG HVIDT - Danmarks farver. Vi får brug for mange hænder og gode ideer, hvis det skal lykkes. Vi håber, at du stiller op til Længdemaleri sammen med os, Herning Billedskole. Tag også lige nogle venner med. Det er gratis at deltage.

Vi mødes ved containeren og arbejder udenfor, så der er plads til alle. Har du en time, en halv, eller måske flere timer, så håber vi at se dig til DM i Længdemaleri. Husk lige at tage noget tøj på, der kan tåle en klat maling.

Herning Billedskole tilbyder undervisning i tegning, maleri, grafik, skulptur og andre billedskabende udtryk for børn, unge og voksne. Vi har længerevarende kurser på forskellige hold for børn og voksne. Mere end 300 børn og voksne er aktive på billedskolens hold. Derudover har vi weekendkurser, lørdagsværksteder, forårsbilledskole, sommerbilledskole og engleværksteder, som man kan tilmelde sig løbende. Vi tilbyder også kurser for lærere og pædagoger, temakurser for skoleklasser, forløb for børnehaver, konfirmationshold og andre interessegrupper.

Billedskolen blev stiftet i 1988 af Poul Lundgård og har siden udviklet sig til at blive en stor og aktiv billedskole med placering midt i byen på 3. sal i Huset no7.

Billedskolen har pt. 20 faste hold for alle aldre og tilbyder desuden weekendkurser og temaværksteder af kortere varighed i løbet af året. Vi er pt. 10 faste undervisere med billedkunstnerisk faglighed og erfaring, men vi samarbejder også med eksterne undervisere og kunstnere om fx Masterclass eller workshops