Event Information

Søndag den 8. september 2024 , kl. 11.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sebastian Klein - Verdens klammeste og mærkeligste dyr - Ekstra show

Bon Jovi Jam

Søndag 8. september 2024 kl. 14.00. Alle børn elsker Sebastian Klein.

Nu kan man komme helt tæt på den fantastiske formidler og hans finurlige fortællinger, når han vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 8. september 2024, denne gang med showet 'Verdens klammeste og mærkeligste dyr'.

Showet bygger på hans populære bøger 'Verdens 100 mærkeligste dyr' fra 2016 og 'Verdens 100 klammeste dyr' fra 2019. Trods bøgernes titler findes der ifølge Sebastian Klein faktisk slet ikke hverken klamme eller mærkelige dyr. Det er bare os mennesker, der kan synes, at de er klamme eller mærkelige. For det kan godt være, at nogle snegle dolker hinanden under parringen, at klovnefisk skifter køn, og at nogle dyr æder deres egen (eller andres) lort, men der er stort set altid en rigtig god grund til det, lyder det fra Sebastian Klein.

Den fortælleglade naturelsker, tv-vært, skuespiller og forfatter, som i mange år har begejstret børn og deres familier med sine elskede naturprogrammer og andet børne-tv, vil vise billeder og videoklip af dyr i situationer, som mange nok vil finde meget mærkelige og virkeligt ulækre. Men han vil også fortælle publikum, hvad det hele går ud på, og så er det hele måske knapt så underligt.

Der er garanti for et oplysende og ikke mindst topunderholdende show for hele familien. Men vær beredt: Der vil være både blod, vold, lort, råddenskab og sindssyge mordmetoder på tapetet, når Sebastian Klein giver indblik i naturens underlige og forunderlige verden, hvor alt jo ikke ligner noget fra en Disney-film. Det går ikke stille af sig, men det bliver til gengæld hylende morsomt og lærerigt, når Sebastian Klein med sit sædvanlige engagement og sin unikke og fængende fortællestil går på scenen. Og hans nysgerrighed og begejstring for naturen smitter. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26