Event Information

Lørdag den 17. august 2024 , kl. 20-21.

Terminalen 4700, Godsbanevej 7

(Entré: 250 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Michael Hausted - Terminalen 7400

Bon Jovi Jam

Ovenpå 3 udsolgte Familie-koncerter i 2024 er Michael Hausted klar til at slippe koblingen på Terminalen 7400 i Herning.Kast dine bekymringer ud til højre og kom og skru op for livet og mærk den livsbekræftende energi der altid skabes mellem publikum og.

Michael til hans livekoncerter.Siden 2023 har Michael udgivet danske sange der bl.a. har indtaget radiokanaler som DR P4, P5, Radio Globus og Radio Victoria og snart runder 2 millioner streams alene på Spotify.Du er måske snublet over Michael Hausted på de sociale medier hvor hans videoer ofte går viralt når han deler sjove idéer til sine 175.000 følgere. Her laver han alt fra at skrive en sang på 30 minutter, til en oversættelse af "Titanic. På Dansk".Michael Hausted kommer til at spille alle de sange som har hjulpet mennesker i alle aldre til at finde troen på sig selv og vælge at se livet for det mirakel det er. Her kan fremhæves ørehængere som; Tro På Dig Selv, Vælger, Fighter og HÅBKom og skru op for livetSå tag dine børn, din kæreste, din mor eller en helt fjerde med til en aften hvor i vil opleve en garanteret magisk følelse af indre frihed, livsglæde og fællesskab, og som Michael Hausted selv udtrykker det med et smil på læben og en arm strakt op over hovedet.
"Livet er en fest, og vi er alle inviteret!"

Billettyper:Koncertbillet: 1 times livekoncert med Michael Hausted.Koncertbillet + Meet'n'Greet-billet: 1 times livekoncert efterfulgt af autografskrivning og billeder. Her kan du og dine børn møde Michael Hausted personligt efter koncerten - og hvem ved - måske få et enkelt nummer eller to helt unplugged på guitar.Aftenens program:19:00 Dørene til koncertsal åbner20:00 MICHAEL HAUSTED KONCERT21:10 Meet'n'Greet: autografskrivning (Til alle der har tilkøbt Meet'n'Greet billet)Info:Handicaphjælper/ledsager kommer gratis ind til koncerten ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.Skriv en mail til os på - management@michaelhausted.com - hvis du ønsker ledsager med, så vi sikrer os, at der er plads