Event Information

Fredag den 13. december 2024 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Ørkenens Sønner - Fingeren på pølsen

Bon Jovi Jam

Fredag 13. december 2024 kl. 20.00. Få en god portion forløsende latter med nogle af landets sjoveste mennesker, som samtidigt er top-musikalske og superskarpe.

I en tid, hvor alle lukker for gassen og sparer på strømmen, kan det være svært at bevare optimismen og håbet om bedre tider. Men der er hjælp at hente! For den hæderkronede og humoristiske sangerloge Ørkenens Sønner har valgt at tage handsken op og lave et nyt show, der vil blæse alle dårligdomme og triste tanker af banen. Det foregår i MCH Herning Kongrescenter, hvor du kan få varmen - om ikke af andet, så af grin.

For den populære komikerkvartet vil ikke skrue ned for varmen, men til gengæld op for charmen! Som de jo i forvejen har rigeligt af. Denne gang vender de smålumre herrer blikket mod det sanselige Paris. I et festfyrværkeri af franske fristelser vil de nemlig fremføre historiske og pikante optrin, og mon ikke de igen får publikum til at rødme, fnise og sprutte af grin? For de er om nogen bevidste om at have 'Fingeren på Pølsen'.

Populære herrer med fez og fnis

Ørkenens Sønner, bestående af Niels Olsen, Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Asger Reher, er kendt og elsket for at levere lummer humor og sjofle sange - iført smoking og fez. De har optrådt sammen siden 1991 og har høstet stor popularitet og talrige latterbrøl landet over.

Konceptet med en herreloge er løst inspireret af Gøg og Gokke-filmen 'Sons of the Desert' og et gammelt dukketeater. Deres talrige sketches henter inspiration fra forskellige kendte film, teaterstykker, personligheder og historiske begivenheder og omfatter næsten alt lige fra Morten Korch til Slaget på Reden og er konstant drevet ud i det absurde.

Nyd en opløftende og meget morsom aften med familie og venner - og Ørkenens Sønner. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26