Event Information

Onsdag den 12. juni 2024 , kl. 19-20.30.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Gratis menæver billet)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Verdensmålscafe med Gitte Holtze - "At vandre sig til livet"

Bon Jovi Jam

Hør Gitte Holtze fortælle om sine vandreeventyr, og om at få ro i sindet.

Hvad gør man, når man er ved at drukne i hverdagens ræs, krav og tempo? Eller når man kastes ud i en livskrise?
Gitte Holtze vandrer. Hun har gået den mere end 4.000 kilometer lange Pacific Crest Trail gennem USA's vildmark, og hun har gået mange af Danmarks vandreruter, blandt andet fra Padborg til Skagen ad Hærvejen.
I dette foredrag vil hun fortælle om sine vandreeventyr - om at gå alene i stor natur, om uventede oplevelser, og om rørende møder med mennesker. Men især vil hun fortælle om, hvordan vandring ikke bare er en bæredygtig ferieform, det er også et vidundermiddel til at rydde op i hovedet og få ro i sindet. Gitte Holtze lever, når hun går - kom og hør om, hvordan noget så simpelt som at gå kan ændre dit liv.

Før foredraget kan du møde Gitte og se eller købe en af hendes tisseklude: En bæredygtig erstatning for toiletpapir på vandreturen.
Læs om tissekluden her >>

Arrangementet er gratis, men kræver billet.
Hent din billet her >>

Arrangementet er en del af Herning Bibliotekernes arbejde med FN's verdensmål og Herning Kommunes Klimaplan. Derudover afvikles arrangementet i Herning Kulturfest uge med temaet "Kys livet".

Der serveres kaffe/te og kage