Event Information

Søndag den 11. august 2024 , 14:00-15:30.

Herningsholm Museum, Museum Midtjylland, Herregårdsparken 1

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rhinsten, rober & rumklang - operakostumer på Herningsholm

Bon Jovi Jam

I forbindelse med Herning Opera Festival 2024 udstiller Museum Midtjylland i samarbejde med Herning Operafestival og Den Jyske Opera en række pompøse operakostumer.

Den Jyske Opera har venligst udlånt kostumerne, der har haft deres virke i udvalgte operaopsætninger så som Tryllefløjten, Tosca og Ravnen. Gæsterne får mulighed for at orientere sig om kostumernes ophav, design og virke.

Fernisering

Udstillingen Rhinsten, rumklang og rober åbnes officielt ved en reception på Herningsholm Museum søndag den 11. august kl. 14.00-15.30.

Herning Opera Festival har udviklet en rundvisningskoncert, hvor guitaristen Allan Sjølin og operasangerinden, mezzosopran, Nanna Bugge Rasmussen, fremfører værker, der relaterer sig til de udstillede kostumer.

Og Museum Midtjylland byder selvfølgelig på bobler og snacks. Der vil i udstillingsåbningens anledning være gratis adgang for publikum på dagen - men der er et begrænset antal pladser og tilmelding skal ske via museets hjemmeside.

Åbningstider

Udstillingen har derefter åbent torsdag til søndag kl. 12.00 - 18.00 fra og med den 15. august til og med den 8. september. Entré er kr. 50 for voksne. Børn under 18 år har gratis adgang.

Vel mødt til operastemning på den gamle herregård