Event Information

Torsdag den 18. juli 2024 , kl. 19-20.

Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Koncert, ungdomskor fra Kastellaun

Bon Jovi Jam

Gratis Solnedgangskoncert i Herning Kirke med det tyske ungdomskor fra Korakademi Kastellaun Ungdomskoret fra Korakademi Kastellaun blev grundlagt i 1996 og har lige siden tilbudt sit publikum et bredt repertoire af forskellige stilarter.

De ca. 35 sangere i alderen 14-22 år udforsker grænserne for kormusik. Fra klassiske motetter og kirkelige sange til moderne poparrangementer og rockoperaer - koret søger altid nye genrer og repertoire. I slutningen af juni i år sang det verdenspremieren på "Three universal Prayers" af Bernat Vivancos (Barcelona). Tilrettelæggelse af gudstjenester og koraftener, regelmæssige koncerter og deltagelse i nationale og internationale festivaler er en lige så stor del af programmet som de årlige korrejser. Frankrig, Polen, Israel, Spanien, Kroatien, Portugal, Letland, Irland og Østrig er blandt de lande, der indtil videre er blevet besøgt, og hvorfra de unge sangere er vendt tilbage med uforglemmelige indtryk. Korleder Volker Kleins mål er at skabe et levende fællesskab, der giver de unge sangere mulighed for at dele deres passion for musik og udvikle deres egen personlighed og talent gennem musikken. Koncerten i Herning Kirke vil byde på kirkemusik af Mendelssohn, Saint-Saëns, Halmos og Crocker, nogle folkesange samt stykker fra musicalfilmen "The Greatest Showman" og andet rytmisk musik. Der er gratis adgang