Viser 181-192 ud af 192 resultater

9
Mar
event-img
Show/stand up

Hvam og Øgendahl - Det Gode Selskab

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra FAlster. Men minus og minus giver som bekendt plus.
Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed. Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 9. marts 2019, kl. 19.
14
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Cæcilie Nordby

Torsdag den 14 marts 2019. Koncertstart: kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 200.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 160,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 20.
21
Mar
event-img
Foredrag

Jan Mølby - The Great Dane Live

Cabaretsalen. Unumm. pladser. Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.
På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber tre FA-Cup-fianler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legendestatus i Beatles-byen.

Læs mere på mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.
28
Mar
event-img
Foredrag

Ann-mette Elten - Forårskoncert

V/.
En smuk kirkekoncert med Ann-Mette Elten Danske salmer i nye fortolkninger
og nogle af de største klassiske arier


De danske salmer har altid betydet meget for Ann-Mette Elten, og hendes smukke fortolkninger har allerede høstet store roser i mange af landets kirker. Ved denne kirkekoncert kan du høre hende fortælle om sit personlige forhold til salmerne og høre hende synge dem på sin helt egen måde.

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12 og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne.

Og så rummer en kirkekoncert med Ann-Mette Elten en overraskelse af de helt store - Ann-Mettes fortolkninger af nogle af de største klassiske arier! Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge dette repertoire, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Så læn dig tilbage og nyd Ann-Mette synge store klassiske sange som "O mio babbino caro" og "Pie Jesu" med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner.

En kirkekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19-21.
28
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Michael Falch - Solo

Torsdag den 28 marts.2019. Koncertstart: kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 295.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 255,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
2
Apr
event-img
Foredrag

Lola Jensen: Må Vi Så Få Ro

V/.
Må vi så få ro

Med udgangspunkt i sin nye bog "Må vi så få ro!" vil Lola Jensen på løftet og humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed.

En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.
Hvor er det "nedslagene" rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 GO morgen DK mm.

Som familievejleder møder Lola mange spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på deres børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed

Læs mere

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Tir. d. 2. april 2019, kl. 19-21.
4
Apr
event-img
Show/stand up

Mark Le Fevre

Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Du tænker måske "hvem er du?".
Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg laver mit første onemanshow! Det hedder "BØVL".

Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt.

Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten?

Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet.

Det hele bliver skide sjovt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv. Så køb dig en billet til showet, så vi kan grine sammen af alt vores bøvl og især mit.

Venlig hilsen Mark Le Fêvre

One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer.

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. "Jyde-Man" har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 4. april 2019, kl. 20.
11
Apr
event-img
Foredrag

Chris MacDonald - Motivation og Trivsel

Underholdende og samtidig lærerigt foredrag med én af Danmarks ubetinget bedste foredragsholdere; Chris MacDonald.
Han tager afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi og sætter skarpt på:

Gode sociale relationer - Mental sundhed - Daglig bevægelse - Naturlig mad - Søvn

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 11. april 2019, kl. 19.30.
24
Maj
event-img
Rock/Pop

Anne Sanne Lis

Se salsplan: https://media.ticketmaster.eu/denmark/feature/billeder/Oversigtstegning_sal_KUN_LOWER_Anne_Sanne_Lis_2019_ULG_NY.jpg.

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20.
21
Aug
event-img
Folk/Vise/Country

Linedance

Vi danser linedance til hovedsagelig countrymusik på alle niveauer.
Man kan blive frygtelig afhængig af linedance - det er positivt, festligt og livsbekræftende og alle kan få udbytte af dansen og glæden uanset deres sportslige formåen. Alle aldersgrupper kan deltage og den store aldersspredning giver et godt socialt netværk. Du er ikke afhængig af en partner og så forbedres koordinationsevnen og din rytmiske sans udvikles.

Læs mere

Simmelkærhus
Troldbjergvej 12, Sunds
Tir. d. 21. august 2018 til tir. d. 28. maj 2019, kl. 18.30.
26
Okt
event-img
Show/stand up

Typisk Jonatan Spang

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show.
Her stiller han skarpt på hele verden ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser sin sans for god timing. Forvent satire på højt niveau glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark hans egen lille verden. Med andre ord - det bliver TYPISK Jonatan Spang !

Forlæng oplevelsen. Nyd en lækker buffet eller burger menu i vores Restaurant Teaterkælderen:. Bord er automatisk reserveret fra kl 17.00

Læs mere på mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 26. oktober 2019, kl. 19.
1
Nov
event-img
Show/stand up

City Singler - Gammel vin på nye tasker

Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 1. november 2019, kl. 20.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet