Viser 181-200 ud af 488 resultater

8
Mar
event-img
Skuespil

Kunsten at dø

Kunsten at dø Spilledage: 08.03.19 - 09.03.19 kl. 19.30 Unummererede siddepladser Arrangør: Team Teatret.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fre. d. 8. marts 2019, kl. 19.30.
8
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Ditte Young Clinic

Hal E. Fredag den 8. marts kl. 20.00. Billetten giver adgang til Messen Hest og Rytter fra kl. 17.00.

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Fre. d. 8. marts 2019, kl. 20.
8
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Everybodys Talking

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 8. marts 2019, kl. 20.
9
Mar
event-img
Andet

De 5 Tibetanere

V/ Jill Christiansen.
De 5 Tibetanere
Har du tit tænkt at du gerne vil lære "De 5 Tibetanere? Nu har du muligheden.

Med "De 5 Tibetanere får du dit helt eget træningsprogram som du kan udføre på 15-20 minutter dagligt derhjemme.

De 5 Tibetanere er kendt som ungdommens kilde, da kroppen holder sig bedre i form, når du dagligt udfører øvelserne. Vi arbejder med styrke, smidighed, balance, koordination, kropsbevidsthed og til alt kobler vi vejr -trækning og afspænding

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Lør. d. 9. marts 2019, kl. 10-13.45.
9
Mar
event-img
Show/stand up

Hvam og Øgendahl - Det Gode Selskab

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra FAlster. Men minus og minus giver som bekendt plus.
Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed. Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 9. marts 2019, kl. 19 og 21.30.
9
Mar
event-img
Skuespil

Kunsten at dø

Kunsten at dø Spilledage: 08.03.19 - 09.03.19 kl. 19.30 Unummererede siddepladser Arrangør: Team Teatret.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lør. d. 9. marts 2019, kl. 19.30.
9
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Woodstock ´69

I sensommeren 69 samledes 450.000 mennesker foran en scene på en mark et par timer nord for New York. På scenen stod en nærmest endeløs række af tidens.
- og eftertidens - største musikalske ikoner, herunder Jimi Hendrix, Joe Cocker, Janis Joplin, Santana, The Who, The Band, Creedence Clearwater Revival og Crosby, Stills & Nash - for blot at nævne nogle få. De kommende tre dages koncerter og kaos skulle gå over i historien som en af vor tids største og mest skelsættende kulturelle begivenheder.

WOODSTOCK-festivalen foregik, mens Vietnamkrigen endnu var på sit højeste. I en tid præget af kold krig, våbenkapløb og raceopgør på den ene side og frisind, blomsterbørn og "The Summer of Love" på den anden. Festivalen anses for at være et af højdepunkterne i sen 60'ernes ungdomsoprør og hippiebevægelsens opgør med de bedagede samfundsstrukturer. Et kulturelt nybrud, der herhjemme affødte bl.a. studenteroprøret i '68, kønskampen i 70'erne samt grundlæggelsen af Christiania og Roskilde Festival i 1971.

Også musikalsk har WOODSTOCK sat sig dybe spor i eftertiden. Festivalen står som et lysende monument over den innovative og legelystne ånd, som prægede 60'ernes musik. Rock n' Roll-musikken var blevet allemandseje og flirtede med musikalske genrer fra hele verden, mens blues, folk og protestsangere oplevede en stor revival. Eksperimenterne i 60'erne var mange, og på få år gik musikken fra Buddy Holly, Elvis og Hank Williams til Jimi Hendrix, The Who og The Band.

Woodstock '69 - en hyldestkoncert er en musikalsk hyldest fra en række af landets bedste musikere til musikken og tidsånden fra en af nyere tids vigtigste musikalske milepæle.

Bandet:

Louise Støjberg: vokal

Signe Juhl: vokal

Rasmus Madsen: vokal & guitar

Martin Rauff Nielsen: vokal & guitar

Casper Mikkelsen: trommer

Niels Kvist: bas

N.O. Thorning: keys

Johan Bylling Lang: saxofon

Bjarke Nikolajsen: trompet

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 9. marts 2019, kl. 21.
10
Mar
event-img
Marked/byfest

Bagagerumsmarked Herning

Private kan her sælge deres egne brugte ejendele og danske husflidsprodukter. Hygge og handel går op i en højre enhed. Her kan private stadeholdere sælge ud af deres overskudslagre af ting og sager fra kælder og kvist, skuffer og skabe.
Kæmpestort bagagerumsmarked med GRATIS entré.

Her har private mulighed for at sælge ud af deres brugte ting og danske husflidsprodukter fra overskudslagrene i kælder og kvist, skuffer og skabe. Glæde sig over, at de gamle ting får nyt liv i andre hjem. Salg der kan fx også kan bidrage til, at få ryddet op i børneværelset så nye ting kan få plads.

Børnene få en god oplevelse sammen med forældre og/eller bedsteforældre. Vi glæder også til at se gæsterne komme og gøre nogle gode fund blandt de 1000-vis af ting på markedspladsen.

Stadepladsbestilling hos Rask Event v/ Ole S. Rask.Kontortid: på telefon 2834 4878.

Mandage kl. 15.00-20.00
Tirsdage kl. 15.00-16.00
Onsdage kl. 18.00-19.00
Torsdage kl. 17.00-20.00

Tilmelding nødvendig.

Rask Event
Ole S. Rask
Pallisvej 31
DK-8220 Brabrand

Telefon: +45 2834 4878

bagagerumsmarkeder.dk

Arrangeret af Rask Event v/ Ole S. Rask

Læs mere

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Søn. d. 10. marts 2019, kl. 10.30-15.
7
Mar
event-img
Show/stand up

Hest & Rytter 2019

Hest & Rytter er branchens største og vigtigste salgsmesse til alle i hestebranchen. Den finder sted 7. 10. marts 2019.
På messen kan du finde alt til både hesten og rytteren, hvad enten du leder efter de dyreste mærkevarer, de nyeste produkter eller gode tilbud. De mange udstillere byder på et bredt sortiment inden for bl.a. udstyr, foder, beklædning og tilbehør

Udstillingen henvender sig også til den professionelle rytter med et stort udvalg af udstillere inden for bl.a. hestetransportere, staldinventar, foder etc. Inkluderet i entreen til Hest & Rytter er også adgang til en del af Dansk Varmblods Hingstekåring. Fællesbetegnelsen for det samlede arrangement er Dansk Varmblods Hingstekåring.

Få mere info om Dansk Varmblods Hingstekåring og billetter til Hingstekåring og Gallashows på www.dvherning.dk

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Tor. d. 7. til søn. d. 10. marts 2019, Tor-søn.
11
Mar
event-img
Foredrag

Lind Seniorklub

Birgith Kosovic, København. Har skrevet en bog om Erik Scavenius, der var leder af regeringen under besættelsen, bogens titel. Den inderste fare.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Man. d. 11. marts 2019, kl. 14.30.
12
Mar
event-img
Foredrag

Foredrag: Ny teknik afslører hvalernes skjulte liv (via livestream fra Aarhus Universitet)

Tag med verdens mindste hval, marsvinet, på jagt i danske farvande og prøv at forstå hvordan en kaskelothval holder vejret i to timer. Og hør hvordan hvalerne, hvis forfædre var landdyr tæt beslægtet med nutidens grise, har tilpasset sig livet i vand.
Forelæser: professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen, Institut for Bioscience - Zoofysiologi, Aarhus Universitet
Sprog: dansk
Entré: gratis

Hvalernes forfædre var landdyr tæt beslægtet med nutidens grise og kameler. For mere end 30 mio. år siden forlod disse pattedyr landjorden til fordel for et liv i vand. De nulevende hvalarter har i ekstrem grad tilpasset sig til et liv i en lang række forskellige vandmiljøer - fra dybe oceaner til lave floder.

I mange år har forskere kun fået indsigt i hvalernes liv ved at studere dem i den korte tid de befinder sig ved overfladen eller ved at dissekere døde hvaler og herudfra gætte sig til, hvordan de lever. Men ny teknologi har i de sidste ti år givet forskerne enestående muligheder for at studere hvalernes fysiologi og adfærd langt til havs og mens hvalerne er neddykket.

I foredraget tager vi blandt andet med verdens mindste hval, marsvinet, på jagt i danske farvande, og vi prøver at forstå hvordan en kaskelothval holder vejret i to timer, hvordan en grønlandshval undgår at fryse ihjel og hvordan en blåhval tager 70 tons vand ind i munden uden at rykke kæberne af led. Og så dvæler vi ved hvordan hvalerne har tilpasset sig livet i vand - en verden der er vidt forskellig fra den deres forfædre på land vandrede rundt i.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Tir. d. 12. marts 2019, kl. 19-21.
13
Mar
event-img
Foredrag

Peter Duetoft om Frimureri

Den tidligere minister og MF'er fortæller om frimureri og Den Danske Frimurerorden.
Peter Duetoft har i 36 år været medlem af Den Danske Frimurerorden.

I foredraget vil han bl.a. komme ind på frimureriets historie, de mest almindelige myter om frimurerne samt frimureriets værdier og relevans i dagens Danmark. Peter er nok kendt af mange for sit politiske virke, men han er også en formidabel og levende foredragsholder.

Dette er en enestående mulighed for at høre et spændende frimurerforedrag, hvor tilhørerne kommer med inden for murene i den gamle orden, som tæller ca. 90 loger, og som samler mænd i alle aldre og fra alle samfundslag omkring arbejdet med en række af livets store spørgsmål om tro, etik og moral.

Foredraget, der er arrangeret i samarbejde med frimurerlogen "Hardia" i Herning, er gratis, og der er adgang for alle

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 13. marts 2019, kl. 19.
13
Mar
event-img
Billedkunst

Forår Udendørs

V/ Eva Arrild.
Vi arbejder med naturen

og pynter fint op udenfor med kranse/krukker samt havebordet/altankasse.

Du er velkommen til at medbringe din egen krukke/krukker og ting som du kan finde ude i naturen.

Alle kan være med

Læs mere

Lindvigs Blomster
Herning Centret Merkurvej 1, Herning
Ons. d. 13. marts 2019, kl. 19-21.30.
13
Mar
event-img
Skuespil

King Lear

King Lear Spilledage: 12.03.19 - 13.03.19 kl. 19.30 Unummererede siddepladser Arrangør: Team Teatret.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Ons. d. 13. marts 2019, kl. 19.30.
30
Jan
event-img
Andet

Livskvalitet I Hverdagen

V/ Brian Bruhn.
Livskvalitet i hverdagen

Positiv psykologi handler om at skabe motivation og livsglæde ved at fokusere på de ting, der udløser energi og begejstring.

I "Verdens lykkeligste land" går vi alligevel ofte og småbrokker os. Selvom vi egentlig godt ved, at både vi og alle andre får det bedre, hvis vi kigger mere på de gode ting i livet, end på de ting, der går os imod.

På kurset dykker vi ned i den nyeste forskning på området positiv psykologi, som giver svar på, hvorfor og ikke mindst, hvordan vi skal forholde os, hvis vi gerne vil være gladere i vores hverdag.

Det handler ikke om at være naiv og happy-go-lucky - men om at opleve verden som den i virkeligheden er - og forholde sig positivt til den og de muligheder, den indeholder.

Se underviser Brian Bruhns videoer om Livskvalitet i hverdagen:

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Ons. d. 30. januar til ons. d. 13. marts 2019, kl. 19-20.40.
14
Mar
event-img
Andet

Snejbjerg Ældreklub

Musik og sangeftermiddag med "lokale" harmonikaspillere.

Læs mere

Snejbjerg Menighedshus
Sydgaden 22, Snejbjerg, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 14.45.
14
Mar
event-img
Andet

Førstehjælp - 4 Timer

V/ Anita Schalinski.
4 timers førstehjælp med hjertestart

Kurset er godkendt til repetitionskursus. Har du allerede et bevis, kan du tage det med, så vi kan opdatere det.

På basismodulet lærer du hjerte-lunge-redning og brug af en hjertestarter. Og herpå kan du tilkoble en lang række moduler såsom almindelig tilskadekomst, sygdomme, blødninger, brud etc.

Vores instruktør er certificeret og følger internationale førstehjælpsguidelines

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 17-21.
14
Mar
event-img
Skuespil

King Lear

Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 16 år. Varighed: 105 min med pause.
Den gamle konge skal fordele sit rige mellem sine tre døtre. Men hvordan skal han afgøre hvem der skal have hvad? Kongen beslutter sig for, at døtrene hver især skal fortælle ham hvem af dem der elsker og agter ham højest. Alle døtrene erklærer deres kærlighed til kongen, men kun én af dem taler sandt...

I Teatret Møllens udgave spiller Ole Sørensen King Lear og Thomas Jacob Clausen Rønne indtager rollerne som kongens tre døtre. Med både humor, leg, alvor og musik fortolker de Shakespeares kendte klassiker og myten om King Lear i en medrivende forestilling fyldt med intriger, forræderi, sydende ondskab og hjerteknusende kærlighed

Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne, Julie Kirstine Hjetland Jensen

Instruktør: Hans Rønne
Scenograf: Gitte Baastrup
Lysdesigner: Poul Jepsen

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 19.30.
14
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Cæcilie Norby's European Sisters in Jazz ( IT / PL / DE / NO / DK )

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label.
Hver enkelt på holdet bag Cæcilie Norby's sprit-nye "European Sisters in Jazz" album er stjerner fra den europæiske jazz-elite, som har markeret sig som toneangivende innovatører på hvert sit instrument.Med sig har Cæcilie og de prominente damer en pose spændende kompositioner af seneste årtiers mest fremtrædende komponister såsom; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley, samt helt nyt originalmateriale. Konstellationen i ‘European Sisters in Jazz' er:Den italienske piano virtuos og komponist Rita Marcotulli (IT) som siden 1980'erne har samarbejdet og indspillet med jazz kyrofæer som Pat Metheny, Chet Baker og Billy Cobham.Polakken Dorota Piotrowska (PL) er udover sit malende og unikke trommespil, højt anerkendt for sine kompositioner.Bassist Lisa-Rebecca Wulff (DE) Kun 38 år og midt i en stor karriere. Med afsæt i det præstigefyldte tyske NDR Big Band har hun bl.a. turneret med Nils Landgren og Bob Mintzer.Den norske trompetist Hildegunn Øiseth (NO), som i mange år har boet i - og ladet sig inspirere af musik fra Afrika, Asien og Mellemøsten.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 20.
15
Mar
event-img
Rock/Pop

Mathilde Falch Duo

Troværdig, pulserende og ørehængende rock. Det er netop, hvad Mathilde Falch står for. Fanskaren bliver større og større, når Mathilde drager landet rundt og øser ud af nærvær og kærlighed.
Mathilde Falch udsendte i efteråret 2015 albummet "Alle Taler'. Begge singler, "Alle Taler' og "Ild I Min Røg', blev playlistet på P4, og albummet blev straks efter udgivelsen også "Ugens Album' på P4. Dette album var det tredje i rækken fra den unge sanger, indspillet og produceret i samarbejde med det unge talent, guitaristen Christian Ki. Det samme gælder det 4. album, "Som Børn På Ny'.

Med sange om relationer, det fordummede massemenneske, afhængighed, tilgivelse og savn, viser Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med rigtig meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed til rock der er større end til pop. Og Mathilde Falch er stadig en sjælden fugl i sin generation

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fre. d. 15. marts 2019, kl. 20.