Viser 1-20 ud af 190 resultater

20
Okt
Vi støtter Kulturen!
Andet/Ukendt

Vi støtter Kulturen!

TIL FEST OG GLADE DAGE med Birthe Kjær, Lisbeth Kjærulff, Preben Kristensen Promenadeorkestret. Koncerten er støttet af Social- Ældreministeriet, er et tilskud til kulturstederne efter den lange nedlukning - skal komme ældre udsatte borgere til gavn.
Så hent to billetter på www.danske-seniorer.dk, invitér en ven, bekendt eller et familiemedlem, der trænger til et ordentligt "vitamintilskud" af LIVSGLÆDE med til fest.

Sluttidspunkt: Ca kl 16.30

Læs mere på: mch.dk

Læs mere Vi støtter Kulturen!

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 20. oktober 2021, kl. 14.
20
Okt
Busters verden
Andet/Ukendt

Busters verden

Der er musical for alle aldre, når forestillingen Busters verden indtager scenen i børnenes efterårsferie i MCH Herning Kongrescenter.
Mød den fantasifulde fortryllende Buster Oregon Mortensen alle de andre elskede karakterer fra Bjarne Reuter's univers i en ny opsætning fra MCH musical, der emmer af 80'er-nostalgi god stemning. Nanna Lüders' velkendte hit fra 1984-filmen indgår naturligvis i forestillingen, der er en af MCH's populære egenproducerede familiemusicals.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Busters verden

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 20. oktober 2021, kl. 15.
21
Okt
Kellermensch
Rock/Pop

Kellermensch

Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark.
Et skæbnesvangert år der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har til trods markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rock noir-band.

I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, 'Goliath', der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden to singleudgivelser, blevet til et hav af succesfyldte udsolgte koncerter under corona-restriktioner. GAFFA lagde ingen fingre imellem ved anmeldelsen af tour-starten på de netop overståede koncerter, da der slet og ret blev kvitteret med 6 stjerner og konklusionen: "magtdemonstration".

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder.

Når sekstetten atter drager afsted til efteråret, drejer det sig om 16 koncerter, der bringer dem rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Om det er med et nyt album i ryggen, vil tiden vise. Men noget kunne tyde på det med en sådan annoncering og ikke mindst udgivelserne af singlerne "Nothing" og "Mission" tidligere på året, der tilsammen unægtelig må pege i retning af bandets tredje fuldlængdealbum

Læs mere Kellermensch

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 21. oktober 2021, kl. 20.
21
Okt
Jonah Blacksmith
Andet/Ukendt

Jonah Blacksmith

Torsdag 21. oktober 2021 kl. 21.00. Oplev Jonah Blacksmith i Herning 21. oktober. Til efteråret besøger bandet MCH Herning Kongrescenter som en del af deres stort anlagte. "Brothers tour 2021".
Septetten brygger allerede nu på såvel format og indhold, og på at give folk en oplevelse langt ud over det sædvanlige; en disiplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith. Det blev underbygget af en fuldstændig udsolgt turne i november 2020

Brothers, som udkom i oktober 2020, har høstet stor ros og anerkendelse fra såvel anmeldere som den til stadighed stødt voksende fanskare. "Unik, behagelig og indbydende sound" (Gaffa 4/6). "På det nye album er barren sat nærmest tårnhøjt. Det er svært at sætte fingeren på noget, der ikke bare spiller, giver mening og i det hele taget lyder tæskegodt." (Nordjyske 5/6). Singlerne Monster, Honey og senest Dreams er blevet taget særdeles godt imod, og har længe været i fast rotation på bl.a. DR P4.

Bandet har indenfor de sidste seks måneder optrådt på landsdækkende TV, bl.a. i forbindelse med "Kronprinsparrets Kulturpris 2020" på TV2, "Tønder Festival 2020" på DR2, foruden "Fællessang - hver for sig" på DR.

Om udgivelsen af Brothers udtaler brødrene Alstrup: "Sangene er skrevet over de sidste to år, og afspejler en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt, som små monstre, der ligger på lur. Sangene på Brothers har fået tid til at finde deres egne ben at stå på, og de har nu efterhånden sneget sig ud af vores hænder, og fået deres eget liv."

Til efteråret drager vi på tour sammen med vores band-brødre. Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen. Det bliver vildt spændende. Og så glæder vi os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab." Når snakken falder på Herning, fortsætter Simon og Thomas: "Det er altid en udsøgt fornøjelse at spille i Herning. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at skabe en uforglemmelig koncert - for os, såvel som for det skønne og dedikerede publikum, vi altid møder, når vi spiller på den jyske hede."

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen og Thor Kortegaard. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Jonah Blacksmith

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 21. oktober 2021, kl. 21.
22
Okt
Signe Svendsen Solo - Ny Dato
Rock/Pop

Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Søde, smukke Signe Svendsen spiller solo i Dagmar Bio fredag d. 20. november 2020.

Læs mere Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 20.
22
Okt
Lau Højen
Rock/Pop

Lau Højen

Du kender ham som forsangeren i den hårdslående trio; Carpark North, der gennem mere end 20 år har sendt vilde elektrorock-brøl ud i det danske musiklandskab.
Nu tager Lau Højen skridtet som soloartist, klar til at skabe sit eget univers med et personligt poetisk fundament.

Forlæng oplevelsen; Bestil bord i Restaurant Teaterkælderen nyd vores lækre buffet. Telefon 99269927 eller mail tk@mch.dk

Læs mere: mch.dk

Læs mere Lau Højen

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 20.
22
Okt
Love Shop
Rock/Pop

Love Shop

Efter et år med lockdown melder Love Shop klar til en tour på landets spillesteder i efteråret 2021. Nedlukningen er blandt andet blevet.
brugt på at turnere med "Love Shop 3", hvor frontmand Jens Unmack var ene på scenen med Mikkel Damgaard og Mika Vandborg. Men heldigvis er nye sange også kommet til, og det enkle LS3-setup har i høj grad også inspireret til den nye musik.

Til efteråret, når vi - forhåbentlig - er nogenlunde på den anden side af restriktioner, melder Love Shop, for første i 2 år, klar til at turnére med fuld besætning, bestående af det klassiske hold bag Unmack med Mikkel Damgaard (keys), Thomas Duus (trommer), Mika Vandborg (guitar) og Nis Tyrrestrup (bas). Det seneste års opsparede energi og frustration peger mod en række forløsende koncerter landet over. Om det udtaler Jens Unmack:

"Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive uforglemmelige, berusende og fantastiske aftener. Vi ser frem."

Læs mere Love Shop

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 21.
26
Okt
Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

I Kids og Minikids får du mulighed for at: prøve 2 stemmig sang synge i mikrofon optræde for andre lærer nye sange.
Hvad betyder "Gospel" De sange vi synger handler om kristendommens gode budskab (gospel) men man skal ikke være kristen for at være med. Minikids - en forsmag på Kids Minikids møder ind sammen med Kids hver anden tirsdag 15:00, så øver vi sammen i 30 min, tager en kort forfriskningspause sammen og så siger Mini-kids tak for i dag 15:45. I minikids synger vi enkle sange som vi hurtigt kan lære teksten udenad til, og så øver vi os på at bevæge os til musikken

Læs mere Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 15.
26
Okt
Rytmisk voksenkor
Andet/Ukendt

Rytmisk voksenkor

Læs mere Rytmisk voksenkor

Snejbjerg Kirke
Bjergkvarteret 4, Snejbjerg, Herning
Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 19.15-21.
27
Okt
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 14.15-15.30.
27
Okt
Ester Brohus m. band
Andet/Ukendt

Ester Brohus m. band

Læs mere Ester Brohus m. band

Gullestrup Kirke og sognegård
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 19.30.
27
Okt
Signe Svendsen & Mathilde Falch
Gospel/Kor/Fællessang

Signe Svendsen & Mathilde Falch

Oplev to af Danmarks mest nærværende sangskrivere, Signe Svendsen og Mathilde Falch i en uforglemmelig koncert i Herning Kirke.
Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange.

Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet

Klik her for at tilmelde dig

Læs mere Signe Svendsen & Mathilde Falch

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 19.30.
27
Okt
Vestbo Trio Ft. Bjørn Fjæsted
Funk/Blues/R&B

Vestbo Trio Ft. Bjørn Fjæsted

"Hvornår laver I en plade med en sanger?" Det spørgsmål har fulgt Vestbo Trio i 10 år, og nu siger guitarist Michael Vestbo tak for tålmodigheden:.
Vi har forfinet vores instrumentale sammenspil over en håndfuld albums, og det er en både rystende og fuldstændig fantastisk oplevelse at koble Vestbo Trios lyd med en fabelagtig stemme som Bjørn Fjæstads. Hvert ord han synger rummer en vægt og dybde, som det er en fornøjelse at spille sammen med.

Det nye album, som udkommer 1/9, består af Vestbo Trio's stemningsfulde instrumentale musik, suppleret med numre med vokal. Bjørn Fjæstad, kendt fra BAAL samt en række succesfulde teaterkoncerter de seneste 10 år, medvirker på albummet, hvor han fortolker sange af Bob Dylan, Lambchop, Bill Fay m.fl.

Det er en stor oplevelse at indspille med Bjørn, fortæller Michael Vestbo. Da Bjørn ankommer til studiet og går direkte ind i vokalboksen og synger "My Blue Wave", taber vi simpelthen kæben over hvor vildt han synger. Alle reagerer i nuet og spiller sammen - og indspiller pladens første vokalnummer i ét af de første takes. Et magisk øjeblik!

Det er blevet præcis, som vi havde håbet, siger Michael Vestbo. Bjørns store stemme er blevet en udvidelse af den lyd, vi allerede havde i trioen. Vi spiller sangene sammen, det er ikke bare en sanger i front med nogle musikere bagved. Det kan man trygt glæde sig til at opleve!

Drømmeholdet indtager Fermaten

Vestbo Trio trådte for alvor ind på den nationale scene med albummet "Gentlemen..." i 2017. Albummet blev indspillet i Mark Knopfler's studie i London, og strøg sensationelt helt til tops på den danske vinyl top 40. Nu er Vestbo Trio tilbage: 1/9 udkommer trioens nye album, som vanen tro er et studie i stemningsfulde melodier og grooves, god lyd og solidt sammenspil. Bragt til live gennem et samarbejde med nogle af de bedste navne i den danske musikbranche: Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Søren Huss, Signe Svendsen m.fl.) har produceret albummet, Thomas Alstrup (Jonah Blacksmith) har mikset, og slutresultatet er blevet et helstøbt album, som udkommer worldwide i samarbejde med højttalerfirmaet DALI.

Gå ikke glip af en magisk aften på Fermaten med dette drømmehold!

Michael Vestbo: Guitar

Eddi Jarl: Trommer

Jesper Smalbro: Bas

Bjørn Fjæstad: Vokal

Læs mere Vestbo Trio Ft. Bjørn Fjæsted

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 20.
28
Okt
Meditativ koncert
Andet/Ukendt

Meditativ koncert

Oplev en smuk og meditativ koncert i Feldborg Kirke, hvor sopran, altog tenorsaxofonist Lene Grimal - ud over at byde på stemningsfyldt musik sammen med vores organist Natalia Jespersen - også læser op af sine smukke digte.

Læs mere Meditativ koncert

Feldborg Kirke
Bredgade 41, Haderup
Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 19-21.30.
28
Okt
Syng dansk i Baunekirken Torsdag den 28/10 kl. 19.30. Et samarbejde mellem Fonnesbæk kirkekor og
Andet/Ukendt

Syng dansk i Baunekirken Torsdag den 28/10 kl. 19.30. Et samarbejde mellem Fonnesbæk kirkekor og

Baunekirken. Harpenist, Opera og musicalsanger Mariann Mikkelsen og Fonnesbæk kirkekor har under ledelse af organist Jane Samuelsen Sammensat et program. Musik og sang fra den danske sangskat.

Læs mere Syng dansk i Baunekirken Torsdag den 28/10 kl. 19.30. Et samarbejde mellem Fonnesbæk kirkekor og

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 19.30.
30
Okt
Ikarus på taget af Cafe Poulsen
Verdensmusik/Latin

Ikarus på taget af Cafe Poulsen

Swinging Europe bidrager i år med et samarbejde med Ikarus, som besøger Herning på åbningsdagen for HerningErMusik perioden. Du kan nyde den sprudlende musikgruppe, på taget af Cafe Poulsen på Poulsens Plads i Gågaden lørdag den 30.okt. kl. 13.00.

Læs mere Ikarus på taget af Cafe Poulsen

Café Poulsen
Bredgade 38, Herning
Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 13.
30
Okt
Ljunggren/de Waal & MidtVest Pigek
Andet/Ukendt

Ljunggren/de Waal & MidtVest Pigek

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal + MidtVest Pigekor. Lørdag d. 30. oktober, 2021. Showstart: kl. 14:00. Dørerne åbner kl. 13:30. Koncertinformation: Pris: kr. 75,00 inkl. gebyr. Arrangementtype: Siddende. Yderligere information: Se.

Læs mere Ljunggren/de Waal & MidtVest Pigek

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 14 & 16.
30
Okt
Bersærk
Rock/Pop

Bersærk

I kølvandet på de hedenske heavy rockere BERSÆRKs tredje album 'SOL' annoncerer bandet nu også en Danmarkstour i det tidlige forår 2021. 'SOL' har allerede høstet store anmelderroser, og "Danmarks bedste live band" er gentagne gange blevet udtalt om Bersæ.
Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere.

Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med DK's næste store tungrock-orkester, BERSÆRK.

BERSÆRKs nye album 'SOL' er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange på 'SOL' udspiller sig som altid i BERSÆRKs mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent.

Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019)

Læs mere Bersærk

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 21.
31
Okt
Koncert med midtjysk korsamarbejde
Andet/Ukendt

Koncert med midtjysk korsamarbejde

Tre kor er gået sammen om at opføre Faurés Requiem. Entré 100 kr.

Læs mere Koncert med midtjysk korsamarbejde

Sct. Johannes Kirke
Fredhøj Allé 2, Herning
Søndag den 31. oktober 2021, kl. 15-17.
31
Okt
The Show - a tribute to ABBA
Rock/Pop

The Show - a tribute to ABBA

Året er 1974 i Brighton, England. Europa kårer sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bleiver den bedst sælgende pop gruppe i verdenshistorien.
Kun overgået af Beatles. The Show blev skabt i 2001 og har siden haft næsten 20 års imponerende succes i hele verden med mere end 2 millioner solgte billetter. Publikum vil kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd

Læs mere The Show - a tribute to ABBA

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 31. oktober 2021, kl. 20.