BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 1-20 ud af 173 resultater

29
Jul
Solnedgangssang og musik - Haunstrup Kirke
Andet/Ukendt

Solnedgangssang og musik - Haunstrup Kirke

Læs mere Solnedgangssang og musik - Haunstrup Kirke

Haunstrup Kirke
Haunstrup Hovedgade 37, Haunstrup, Herning
Torsdag den 29. juli 2021, kl. 20-21.
6
Aug
Queen Machine rocker i Søby
Rock/Pop

Queen Machine rocker i Søby

Søby Brunkulsmuseum i samarbejde med Brande Rocker og Kulturelt Samråd Herning inviterer igen til Rock i Søby. I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncerter.Bedste Queen-band!
Billetsalg åbner tirsdag 22. juni kl. 10.00 på: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/96864.

Support af fremadstormede Rikke Thomsen.

Oveni billetprisen skal lægges 50 kr i entre til Søby Brunkulsmuseum og entreen dækker hele dagen kl 10-17

Læs mere Queen Machine rocker i Søby

Søby Brunkulsmuseum
Brunkulsvej 29, Herning
Fredag den 6. august 2021, kl. 20.
7
Aug
Harmonikaklub i Søby
Dansktop/underholdning

Harmonikaklub i Søby

Videbæk Harmonikaklub underholder igen i år på Festpladsen, som har fået nye borde og bænke. Salg af kaffe, drikkevarer, grillpølser, friskbagt brød og lotteri. Egen forplejning er tilladt.
Entreen gælder hele museet, som er åbent kl 10-17

Læs mere Harmonikaklub i Søby

Søby Brunkulsmuseum
Brunkulsvej 29, Herning
Lørdag den 7. august 2021, kl. 14-16.
13
Aug
Orgelkoncert
Klassisk

Orgelkoncert

Denne aften spiller kirkens organist Jesper Thimsen på kirkens velklingende orgel, og vi skal bl.a. høre musik af Mozart og Bach.

Læs mere Orgelkoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Fredag den 13. august 2021, kl. 19.30.
13
Aug
Tim Christensen
Rock/Pop

Tim Christensen

Mens festivaler og koncerter aflyses på stribe, vil sommeren i Herning byde på en helt ny type musikalske oplevelser.
To af byens toneangivende kulturinstitutioner, kunstmuseet HEART og Fermaten har, i lyset af coronakrisens mange udfordringer for kulturlivet, indledt et unikt samarbejde hvor kunst og musik går op i en højere enhed. Det sker i de mest trygge rammer - på museets smukke udendørs arealer, og den 13. august kan vi præsentere Tim Christensen.

Derudover kan du indtil den 29. august købe entrébillet til HEART til særprisen 50 kr. ved fremvisning af koncertbilletten.

Tim Christensen

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.

Ginne Marker

Den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum "For Seasons to Come". "For Seasons to Come" er allerede blevet streamet over 5 millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser - bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken.

Hendes første tour, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder. Første single fra det kommende album er den soulede "Never Golden But Beautiful", der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd

Læs mere Tim Christensen

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Fredag den 13. august 2021, kl. 20.
13
Aug
Musikfestival i Herning
Funk/Blues/R&B

Musikfestival i Herning


Velkommen-hjem-fra-ferie-arrangeent. To dages musik i samarbejde med restauranter og pubber på Østergade i Herning

Læs mere Musikfestival i Herning

Østergade
Østergade, Herning
Fredag den 13. og lørdag den 14. august 2021, kl. 15-22.
18
Aug
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 18. august 2021, kl. 14.15-15.30.
19
Aug
Burning Wheels Jubilæumskoncert
Rock/Pop

Burning Wheels Jubilæumskoncert

I 2020 skulle 50 års jubilæet for Burning Wheels skulle fejres til en udsolgt koncert på Kulturmøllen, men måtte desværre aflyses pga. corona. Nu prøver vi igen.
"Burning Wheels" startede for over 50 år siden.Af de nuværende medlemmer har 3 været med fra starten: Niels Erik Nielsen på keyboard, Finn Rasmussen på trommer og Aage B. Nielsen på guitar. Desuden var Hugo B. Nielsen med på bas. Det blev til et utal af baller i det meste af Jylland fra 1971 til omkring 1980. Så blev orkesteret sat på standby i mange år - men for ca. 20 år siden blev musikken taget op igen - mest for hyggens skyld. John Kristensen kom med som 4. mand på bas. John spillede i gamle dage i "Klit Boys". Repertoiret er pop og rock fra 1960'erne og frem til i dag.

Bandet går på kl. 19.30

Læs mere Burning Wheels Jubilæumskoncert

Kulturmøllen Kibæk
Møllevænget 19, Kibæk
Torsdag den 19. august 2021, kl. 19.30.
23
Aug
Den Danske Salmeduo
Jazz

Den Danske Salmeduo

Duoen består af Christian Vuust på saxofon og Hans Esbjerg på klaver. De vil denne aften fylde kirken med jazz, hvor vi bl.a. skal høre nogle af de velkendte salmer i jazzudgave.

Læs mere Den Danske Salmeduo

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Mandag den 23. august 2021, kl. 19.
25
Aug
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 25. august 2021, kl. 14.15-15.30.
25
Aug
Abekejser
Andet/Ukendt

Abekejser

Blander hiphoppens tunge rytmer med jazzens fine harmonier og nuancer. Inspirationen hentes fra nær og fjern og kodes sammen i den farverige junglemaskine. Fremført på alt fra moog bass synth til klassisk elguitar svinger Abekejser sig ubesværet fra.
stramme beats til legende improvisation og videre til groovy hooks. Ingen musikalske dogmer er sikre, når drengene først går på scenen.

I junglen bor Abekejseren, og når han holder fest, så er det til tonerne af den svedigste omgang beatbaseret jazztronica. Abekejser er en firkløver fra toppen af det pulserende, århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til et fremmed univers. Selvom alle fire musikere har en baggrund i jazz og worldmusic, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektroniske samples og akustisk trommesæt.

Ovenpå ligger en stor sound, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier. Selvom vores numre har komplekse undertoner, så er det netop vores mål at bygge broer og åbne op for en musikalsk verden, der måske ellers kan virke farlig. Vi kan bedst lide at spille et sted, hvor der er en bar, og hvor bassen kan blive tung nok til at gå i kroppen på folk. Det er umuligt at stå stille til Abekejser, siger guitarist Jeppe Lavsen.

Inkluderende instrumentalmusik
Så uanset om du er mest klar på at sidde i sofaen og drømme dig væk, eller om den står på svedig dansefest, så er Abekejserens tro væbnere leveringsdygtige i soundtracket. De musikalske inspirationer trækker tråde til bands som Jaga Jazzist, Snarky Puppy, Hiatus Kaiyote og Weather Report, men Abekejser er alligevel helt sin egen. En ny dansk lyd, der er svær at sætte i bås. Vi er først og fremmest fire gode venner, der sammen har en skyhøj ambition om at vise verden, at instrumentalmusik har så sindssygt meget at byde på. Med Abekejser har vi ramt en kreativ nerve, hvor alle har følelsen af, at hvis man kommer med en idé og putter den ind i maskinen, så kommer der noget federe ud, siger Jeppe Lavsen.

Andet album på vej
Abekejser planlægger udgivelse af deres andet album Blueprint til udgivelse til sommer. Albummet er produceret og indspillet af bandmedlemmerne selv, og udmunder i en Danmarksturné i efteråret

Læs mere Abekejser

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 25. august 2021, kl. 20.
26
Aug
Isam B: Support Mattis
Rock/Pop

Isam B: Support Mattis

Løbende har Isam B udgivet numre det seneste stykke tid. Bl.a. sangen 'Bølger', som han optrådte med til sidste års Melodigrandprix. 'Ramadan i København', som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi,.
som netop er blevet optaget i den nyeste version af højskolesangbogen.

Grundet den fortsatte nedlukning i Danmark, er Isam B nødsaget til at rykke sin turné til foråret. Han udtaler:

'Jeg er glad for, at det har kunnet lykkedes at flytte touren til foråret, hvor alt formodentlig ser lysere ud! Pas på Jer selv i de næste måneder, så ses vi til koncerterne i april og maj!'

Når Isam B drager på turné i foråret 2021, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Isam B og hans band besøger i alt 12 byer, som nu er blevet rykket til foråret. Han spiller gamle klassikere fra sit danske album 'Institution', der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst 'I Danmark er jeg født. Fans kan også forvente at høre sange, som 'Bølger' og 'Ramadan i København' samt nogle af hans største engelsksprogede sange

Læs mere Isam B: Support Mattis

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 26. august 2021, kl. 20.
27
Aug
Morgensang og officiel åbning
Klassisk

Morgensang og officiel åbning

Hvilken bedre måde at starte dagen på end med skønsang og lækre toner til øregangen? Fredag morgen byder på den officielle åbningstale v/ borgmester Dorte West og fælles morgensang med et opera twist.
Vært: Dorte West, borgmester
Solister: Sine & Maria Ringblom
Musik: Eunjin Ko Dey
Varighed: 45 minutter

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle.

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Morgensang og officiel åbning

Torvet
Torvet, Herning
Fredag den 27. august 2021, kl. 09.30.
27
Aug
Ophav
Klassisk

Ophav

FErnisering af Komponist Ditte Rønns nye lydværk OPHAV, der omslutter de besøgende gæster med en 360 grader lydoplevelse i dialog med Carl-Henning Pedersens imponerende keramiske billedværk - 'Fantasiens leg om livets hjul".
Lydværket består af optagelser af Herning Kirkes Drengekor, orgelimprovisationer af Kristian Marius Andersen, samt lydflader af Ditte Rønn.

Komponist: Ditte Rønn

Sangere: Indspillet - Herning Kirkes Drengekor

Sted: Angligården / CHPEA-Museum

Varighed: 60 minutter

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle. Der er begrænset antal pladser

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Ophav

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
Birk Centerpark 1, Herning
Fredag den 27. august 2021, kl. 15.
27
Aug
Åbningskoncert
Klassisk

Åbningskoncert

Operafestivalens åbningskoncert slår tonen an til en fantastisk festival. Anlægget fyldes med lyden af velkendte melodier, når Ingeborg Børch, Jens Søndergaard og Lars Møller indtager den store operascene.
Prinsens Musikkorps leverer musikken - og er garant for en åbningskoncert med fest, farver og fart over feltet.

Solister: Lars Møller, Jens Søndergaard og Ingeborg Børch

Musik: Prinsens Musikkorps

Sted: Sdr. Anlæg

Varighed: 75 minutter

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle.

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Åbningskoncert

Søndre Anlæg
Godsbanevej 2, Herning
Fredag den 27. august 2021, kl. 17.
27
Aug
Opera i Sommernatten
Klassisk

Opera i Sommernatten

Deltag i en fantastisk og humørfyldt sommeraften med opera serveret af garvede Jens-Christian Wandt og Nickie Johansson. Sammen leverer de en perlerække af folkekære operasange, der vil passe perfekt med et koldt glas hvidvin eller en frisktappet fadøl.
Solister: Jens-Christian Wandt og Nickie Johansson

Musik: Kristian Marius Andersen

Varighed 60 min

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle.

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Opera i Sommernatten

Torvet
Torvet, Herning
Fredag den 27. august 2021, kl. 21.
28
Aug
Morgensang
Klassisk

Morgensang

Hvilken bedre måde at starte dagen på end med skønsang og lækre toner til øregangen?
Morgensangen styres af en vært, der har udvalgt skønne morgensange og leder slagets gang. En udvalgt solist vil synge for og give et indslag, som med sikkerhed vil give dig en god start på dagen.

Vært: Allan Kristensen, citychef

Solist: Kristian Bordoy

Musik: Laurie Otto

Varighed: 30 min.

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle.

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Morgensang

Torvet
Torvet, Herning
Lørdag den 28. august 2021, kl. 09.30.
28
Aug
ELVIS - The king of Rock n'Roll
Andet/Ukendt

ELVIS - The king of Rock n'Roll

Jesper Lundgaard har gennem årene besøgt utallige koncerthuse teatre med sit prisbelønnede show "Elvis - En mand hans musik", der på enestående vis formidler The Kings største sange historier fra en utrolig skelsættende karriere.
Jesper Lundgaard har stemmen, passionen energien til at fortolke de bløde, de energiske de store sange, som Elvis fyldte det musikalske univers med. Der er garanti for livsglæde fællessang!

Koncerten slutter ca kl 17.00

Forlæng oplevelsen med en tapas-planke med 3 kolde tapas, en lun tapas samt sødt til kr 175,- pr pers. i Restaurant Teaterkælderen;
Bestil bord på tel 99 26 99 27 eller på mail TK@mch.dk.
Restauranten åbner kl 12.30.

Læs mere: mch.dk

Læs mere ELVIS - The king of Rock n'Roll

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 28. august 2021, kl. 15.
28
Aug
Lokale Operatalenter
Klassisk

Lokale Operatalenter

Fra internationale operastjerner til morgendagens stjerneskud. Herning Opera Festival præsenterer her seks unge, lovende operatalenter. De er på forskellige stader af deres uddannelse, men de har det til fælles, at de alle udspringer af talentmiljøet på.
Den Jyske Sangskole. De seks operatalenter har dagen før besøgt seks arbejdspladser i forbindelse med Opera på arbejdspladsen.

Solister: Cæcilie Cramon, Anne-Sofie Olsen, Ellen Marie Rasmussen, Jeppe Møller, Sebastian Haugstrup, Morten Bunk.

Musik: Olivera Marinkovic

Sted: Torvet

Varighed: 60 min.

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle.

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Lokale Operatalenter

Torvet
Torvet, Herning
Lørdag den 28. august 2021, kl. 15.
28
Aug
Der er noget i luften
Klassisk

Der er noget i luften

Kom til lørdagskoncert i smukke grønne omgivelser i Sdr. Anlæg, hvor du kan opleve operastjernen Charles Workman sammen med sin fantastiske partner Susanne Elmark.
Det bliver en storslået koncert med udvalgte arier og duetter, og Ensemble MidtVest bidrager også til operaoplevelsen.

Solister: Susanne Elmark og Charles Workman

Musik: Søren Rastogi og Ensemble MidtVest

Varighed: 75 min

Der skal ikke bestilles billet til arrangementet, som er gratis og for alle.

Læs mere på www.herningoperafestival.dk

Praktisk information:
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag frem for paraplyer, da disse vil være til stor gene for andres udsyn og oplevelse.

Meddelelser og eventuelle ændringer i program med videre annonceres via hjemmeside og Facebook. Det er muligt at finde yderligere oplysninger om indgang, parkering, salg på pladserne og så videre på hjemmesiden.

Corona er stadig blandt os, og vi overholder retningslinjerne. Vejledning om evt. krav om Corona-pas eller andre ting, vil fremgå af hjemmesiden.

Bag arrangementet står operakomiteen, der består af kunstnerisk chef på Den Jyske Sangskole og direktør i Sangens Hus Mads Bille, kulturjournalist og historiker Kurt H. Jørgensen, direktør for KPC Kurt Poulsen, kulturchef ved Herning Kommune Søren Juul Baunsgaard og formand for operakomiteen Helge Sander.

Projektledelsen varetages af Line Nordentoft og Rikke Ramm Eberlein, Den Jyske Sangskole samt Pia Worm og Sune Madsen, Herning kommune.

Herning Opera Festival støttes af følgende sponsorer og bidragydere: KPC, Spar Nord Fonden, Ege, Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, Salling Fondene, Kulturministeriet, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel

Læs mere Der er noget i luften

Søndre Anlæg
Godsbanevej 2, Herning
Lørdag den 28. august 2021, kl. 17.