BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 1-20 ud af 136 resultater

7
Maj
Annette Heick & Jesper Lundgaard
Klassisk

Annette Heick & Jesper Lundgaard

Med udgangspunkt i de store musicalhits fra ind og udland tager Annette Heick og Jesper Lundgaard publikum med på en rejse ud i musikken med noget af det bedste fra musicalens verden tilsat deres egne anekdoter og oplevelser.
De to har sammen og hver for sig medvirket i nogle af Danmarks flotteste musicalproduktioner gennem årene, og deres kærlighed til genren skinner tydeligt igennem i denne fortælling/koncert. De synger både sammen og hver for sig de kendteste sange fra hele musicalpaletten

Læs mere Annette Heick & Jesper Lundgaard

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 7. maj 2021, kl. 20.
8
Maj
Blaue Blume
Rock/Pop

Blaue Blume

For 2,5 år siden udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP "Sobs" med bl.a. singlen "Ebony", der var P3's uundgåelige. EP'en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser.
Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP "Beau & Lorette" (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut "Syzygy" (2015). I kølvandet på "Sobs" var et utal af udsolgte koncerter på tapetet, men efter en weekend i december 2017, med koncerter i Hamborg, Berlin og Ankara, måtte bandet trække stikket midt i deres turné. Forsanger Jonas Smith meldte senere ud på bandets Facebook, med en stærk og ærlig kommentar, at han kæmpede med en depression, og at bandet indstillede al koncertaktivitet øjeblikkeligt. De måtte tage en pause - men ville vende tilbage stærkere.

Efter nogle forløbere bl.a. den nærværende sang "Morgensol" og bombastiske "Lovable", udgav Blaue Blume den 8. november 2019 deres andet fuldlængdealbum "Bell of Wool", til massive roser fra pressen. Jyllands Posten kvitterede med 6 stjerner og ved årsskiftet listede de "Bell of Wool" som årets bedste danske album, Gaffa og Soundvenue fulgt efter med 5/6 anmeldelser, med ekstremt rosende ord, om dette smukke værk.

I forlængelse af album udgivelsen valgte bandet at annoncere fire koncertaftener på Hotel Cecil, til det danske publikums store glæde og de fire koncerter gik udsolgt på blot fire dag. Til de fire koncerter i februar og marts var publikum rejst til Hotel Cecil fra hele landet, for at opleve Blaue Blume's comeback til den danske livescene, og med stor succes tryllebandt bandet publikum og anmeldere i halvanden time med sange fra hele deres katalog.

De fire koncerter var en enorm forløsning for bandet der fik lyst til mere, også selvom covid-19 restriktionerne begrænsede bandet og gjorde at de 5 planlagte koncerter blev til 9 koncerter med flere koncerter om dagen, så gennemførte bandet til stor jubel fra publikum. Bandet sluttede touren af med at besøge P6 Livebeatet og spillede live i radioen hvor værterne og hele DR blev tryllebundet og blæst bagover.

Det er trygt at sige, at Blaue Blume er tilbage stærkere end nogensinde

Læs mere Blaue Blume

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 8. maj 2021, kl. 21.
11
Maj
Forårskoncert flyttes til d. 10.6
Andet/Ukendt

Forårskoncert flyttes til d. 10.6

Forårskoncert i Assing Kirke tirsdag den 11. maj kl. 19:30. Solist Suzi Apelgren og organist Gitte Jørgensen. Dørene åbnes kl. 19.

Læs mere Forårskoncert flyttes til d. 10.6

Assing Kirke
Vardevej 115, Kibæk
Tirsdag den 11. maj 2021, kl. 19.30-20.30.
11
Maj
Leonora Christina Skov
Andet/Ukendt

Leonora Christina Skov

Den 22. april 2021 udkommer Hvis vi ikke taler om det, Leonora Christina Skovs længe ventede fortsættelse til den prisbelønnede erindringsbog, Den, der lever stille. Kort efter udkommer sangerinden og komponisten Kristina Holgersens nye album.
der byder på et tekst- og musikunivers baseret på ord og stemninger i de to bøger, akkompagneret af Line Felding på cello og andre instrumenter.

De tre kvinder inviterer til en aften, hvor Leonora fortæller om skriveprocessen med Hvis vi ikke taler om det og bl.a. læser op fra de steder i de to bøger, der har inspireret Kristinas lydspor. Kristina giver et indblik i musikkens tilblivelse og fremfører numrene akkompagneret af Line på cello, guitar og autoharpe. Sammen åbner de op for, hvordan det er at arbejde som musiker og romanforfatter i et samlet udtryk og lukker publikum helt ind i hjertet af det kunstneriske samarbejde.

Den, der lever stille er indtil videre solgt i 145.000 eksemplarer, er bl.a. blevet belønnet med De Gyldne Laurbær og er købt til filmatisering af Regner Grasten Film. Den prisvindende sangerinde og komponist Kristina Holgersen har senest udsendt erindringsalbummet Ny start og har tidligere fortolket litteratur af blandt andre Helle Helle. Musiker og sangskriver Line Felding er bl.a. kendt for sine samarbejder med Cody, Dicte, Rumpistol, Monkey Cup Dress og en række teaterforestillinger

Læs mere Leonora Christina Skov

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 11. maj 2021, kl. 20.
12
Maj
Efterklang: De Otte Årstider
Klassisk

Efterklang: De Otte Årstider

Billetsalget åbner, når vi kender restriktionerne! Oplev efterklange fra årets kammermusikfestival Forårstoner.
Vigtigt: Adgang til koncerten kræver at du enten er færdigvaccineret og kan fremvise gyldigt coronapas eller er testet negativ indenfor 72 timer med enten PCR- eller lyntest (antigen-test) og kan fremvise testsvaret. Du finder dit testsvar på sundhed.dk eller i appen "MinSundhed".

Vi fejrer Astor Piazzollas 100-års fødselsdag med opførelse af hans fænomenale værk "De fire årstider", som sidestilles med fire andre individuelle værker, der hver især tager udgangspunkt i én af de fire årstider.

Værker af: Piazzolla, Debussy, Barber, Schubert & Mendelssohn

Læs mere Efterklang: De Otte Årstider

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Onsdag den 12. maj 2021, kl. 19.30.
14
Maj
Anders Riis + Mads Beldring
Andet/Ukendt

Anders Riis + Mads Beldring

Det er muligvis mere end 10 år siden at Anders Riis flyttede fra Herning, men nu er det tid til, at Anders Riis igen skal "hjem til Herning".
Måske skyldes det, at Fermaten har været hjemmebanen fra Anders i mange år. Fra de allerførste optrædener med forskellige bands på Fermatens "gamle" scene til koncerter med The Bandit, som var bandet, der bragte Anders fra Herning til København. Sidenhen med Southern Gothic Tales og sidst som solist, som også er grunden til at Anders kommer forbi endnu en gang.

Ud over at have en band i ryggen, medbringer Anders også kollegaen, Mads Beldring, som åbner aftenen.

Om Anders Riis

Anders Riis har netop udgivet albummet Opdrift. Et album, der omhandler voksenlivets kompleksitet, og som kræser om følelser som apati og desillusion, men også om den opdrift, der indtræffer, når man kommer igennem livets kriser. Opdrift er Anders Riis' andet udspil i eget navn med dansksprogede sange. Det er indspillet i Lundgaard Studiet med Anders' faste backingband samt med bidrag fra Jacob Haugaard, Lise Westzynthius og Gustaf Ljunggren. Albummet følger op på debuten Alt Væk fra 2017. Tidligere har Riis udsendt tre kritikerroste albums med engelsksproget materiale under navnet Southern Gothic Tales, hvor mange vil genkende sangene "Small Town Choir" og "Burned Out Elvis" fra DR's populære programserie Gintberg På Kanten.

Om Mads Beldring

Mads Bedring skriver enkle sange, der afspejler tilværelsens mangetydige, mangfoldige væsen. Vreden, glæden og kærligheden er dybt forbundne og trækker i hinanden. Sangene emmer af håndspillet oprigtighed og dybe lyriske kvaliteter. De musikalske inspirationer hentes i alt fra Mali-blues og etiopisk funk til nordiske folkeviser og eksperimental freeform, og lyrisk læner han sig op ad koryfæer som Cohen, Sebastian, Schade, Benny Andersen og C.V. Jørgensen. Men i Beldrings hænder, hoved og hjerte bliver det hans eget.

Til koncerten bliver solisterne akkompagneret af deres fælles neo-hippie-traveling-band

Læs mere Anders Riis + Mads Beldring

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 14. maj 2021, kl. 21.
22
Maj
TV-2 Live 2021
Rock/Pop

TV-2 Live 2021

Lørdag 22. maj 2021 kl. 20.00. Efter massiv efterspørgsel på TV-2's seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk affære på vej, og 22. maj 2021 kommer de til MCH Herning Kongrescenter.
'TV-2 modtager stående bifald,' skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. 'En af de fineste oplevelser længe,' skrev Skive Folkeblad. 'Mellem sjov og vemod,' skrev Nordjyske. Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en part ll. Til marts drager de atter på landevejen med et akustisk setup - og denne gang med tilføjelse af endnu flere byer:

"Sangene, fortællingerne og musikken har et ansvar over for den afstand, som pandemien har skabt. Det vil vi gerne vise på vores akustiske tour ved at rykke tættere sammen og, på behørig afstand, hylde nærværet og glæden," fortæller Brandt. "Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed. Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv. Blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt."

Klassikere som 'Bag duggede ruder', ' Alt hvad hun ville var at danse' og 'De første kærester på månen' er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år:

"Vi startede i 80'erne med at indspille sange, som vi syntes, tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene, som et slags filter, i et forsøg på at forstå en hastigt skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene. Nogle gange hæsblæsende og energisk. Andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille - og spille sammen. Vi skal hylde fælleskabet, sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang."

Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 22. maj ligger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere TV-2 Live 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 22. maj 2021, kl. 20.
25
Maj
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 25. maj 2021, kl. 15.
25
Maj
Violin & klaver
Klassisk

Violin & klaver

Denne aften giver violinsten Lada Fedorova koncert sammen med kirkens organist Kristian Marius Andersen, klaver. Lada Fedorova er til daglig soloviolinist i Sønderjyllands Symfoniorkester, og har gennem en årrække samarbejdet med Kristian.

Læs mere Violin & klaver

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Tirsdag den 25. maj 2021, kl. 19.
27
Maj
Poul Krebs Intim Koncert inkl. spisning
Rock/Pop

Poul Krebs Intim Koncert inkl. spisning

Intim koncert med POUL KREBS. En fantastisk aften med spisning kl. 19.00 Få ledige pladser. Kun 90 billetter i alt. Pris i alt 650,- kr. inkl. spisning Ring vedr. billet salg tlf. 51212607.

Læs mere Poul Krebs Intim Koncert inkl. spisning

Lille Dallas
Hodsagervej 57, Hodsager, Aulum
Torsdag den 27. maj 2021, kl. 19.
27
Maj
Kashmir
Rock/Pop

Kashmir

Torsdag den 27. maj 2021 kl. 20.00. Kashmir giver eksklusiv koncert i Jyske Bank Boxen. Efter seks års fravær spiller det ikoniske band en eksklusiv koncert i Jyske Bank Boxen.
Da Kashmir for seks år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands et tomrum, der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand i fælleskab formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå har været uvist, så når Kashmir nu vælger at bryde stilheden med to enkeltstående arena-koncerter, bliver det en, måske flygtig, chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90'ernes og 00'ernes ungdom.

"Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum, at fejre vores fællesskab, og det vi har opbygget sammen", fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

"Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med, og vi håber, det bliver nogle fantastiske oplevelser", siger Kasper Eistrup.

Yderligere information:

TID
Torsdag 27. maj 2021
Kl. 18.30: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncerten ventes at starte
Tidspunkt for hvornår koncerten forventes at slutte følger senere.

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

SPISNING
Se alle byens restauranter her.

WEBSITE
www.downthedrainconcerts.dk

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Ankomstbygningen samt i Foyeren i Jyske Bank Boxen

ARRANGØR
Down The Drain Concerts

Transport:

BUS
BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 6 fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 6 fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere Kashmir

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Torsdag den 27. maj 2021, kl. 20.
27
Maj
Bo Stiefs Dream Team
Andet/Ukendt

Bo Stiefs Dream Team

En hyldest til musik og det gode liv!
Baslegenden Bo Stief fylder 75 år, og hans ungdomstalentprojektband PLAY!GROUND LIVE i samarbejde med den herningensiske kulturinstitution Swinging Europe fylder 20 år. Det skal fejres med stil! Kom og oplev dobbeltkoncert med PLAY!GROUND LIVE og hans bedste musikalske stjerne venner samlet til lejligheden.

Den danske baslegende, komponist, bandleder, sideman og mentor Bo Stief har samlet sit absolutte drømmehold bestående af tre prægtige og kreative musikere som spiller iørefaldende, empatisk, levende og underholdende musik. Bo Stiefs Dream Team beståede fantastiske og alsidige svenske guitarist Krister Jonsson, ghanesiske rytmemester Ayi Solomon på percussion og fænomenal Hans Ulrik på saxofon.

Når man oplever Bo Stiefs Dream Team, oplever man en kvartet i verdensklasse.

PLAY!GROUND LIVE

PLAY!GROUND LIVE består af de unge talenter udvalgt af Bo Stief fra hele Danmark.

De sidste 20 år har Bo Stief været entusiastisk inspirator, dirigent og komponist for 12 unge musikere fra hele Danmark. Der vælges nye talenter hvert år. De kommende stjerner får en tur i det virkelige liv med kort intens prøve forløb og koncerter på spillesteder skoler gymnasier, samt Århus og Copenhagen Jazz Festivaler

Det er kort sagt musik med vilje! For alle - med publikum som vigtigste medspiller.

Bo Stief: Bas
Krister Jonsson: Guitar
Ayi Solomon: Percussion
Hans Ulrik: Saxofon

Læs mere Bo Stiefs Dream Team

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 27. maj 2021, kl. 20.
28
Maj
Værkstedskoncert
Andet/Ukendt

Værkstedskoncert

Læs mere Værkstedskoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Fredag den 28. maj 2021, kl. 15-19.
28
Maj
Michael Learns To Rock - Played On Pepper Live 2021
Rock/Pop

Michael Learns To Rock - Played On Pepper Live 2021

OBS! NY DATO. "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album "værk" det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.

Varighed: 2 x 45 min.
1. afdeling: Bandets mest populære album, Played on Pepper
2. afdeling: Greatest hits

Forlæng oplevelsen; Nyd en lækker buffet i Restaurant Teater Kælderen. Bestil bord på 99269927 eller på tk@mch.dk

Læs mere på mch.dk

Læs mere Michael Learns To Rock - Played On Pepper Live 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 28. maj 2021, kl. 20.
1
Jun
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 15.
3
Jun
Ganger
Rock/Pop

Ganger

Bandet udgav i efteråret 2019 deres debutalbum 'Mørk', hvilket blev modtaget meget positivt af et samlet anmelderkorps, og siden da har bandet taget Danmark med storm.
Den 2.oktober i år udgav gruppen den længe ventede opfølger, 'Tro,' som er anden del af den planlagte 'Mørktropisk'- trilogi. Ligesom debuten fik Tro ligeledes fremragende anmeldelser - blandt andet topkarakter med 6 stjerner i GAFFA.

Singlerne 'Olympisk', 'Bye Bye' og 'Styrke' må alle betegnes som radio hits, hvor to af dem har været Ugens Uundgåelige på P3, der har bidraget til bandets over 1.000 afspilninger på P3 på blot et år, samt den mest spillede dansksprogede sang på P6 Beat i 2019.

Til P3 Guld optrådte bandet med publikumsfavoritten 'Pumper Mama' og hittet 'Bye Bye' i en magtdemonstration og satte en tyk streg under hypen og opmærksomheden bandet har krævet. Ganger endte også med at tage P3 Guld Talentprisen med hjem, og det hele ligner en gentagelse af sidst år hvor albummet 'Mørk' og singlen 'Olympisk' var at finde på alle dagblade og mediers årslister. Politiken kårede det som årets tredjebedste danske album, Informations Ralf Christensen havde den på toppen af sine liste over årets albums og Soundvenue og Euroman havde begge albummet på en femteplads på deres årslister.

Ganger var også topscorer til årets Steppeulven med hele seks nomineringer, herunder årets udgivelse, årets komponist, årets håb og årets sang, hvor de vandt de to sidste nævnte.

Ganger har i efteråret 2020 spillet udsolgte koncerter rundt i hele landet og derfor spiller bandet yderligere otte koncerter i marts 2021

Læs mere Ganger

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 3. juni 2021, kl. 20.
4
Jun
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Missonshuset Bethania
Torvet 9, Herning
Fredag den 4. juni 2021, kl. 21.30-23.
5
Jun
JOHN - Rasmus Bjerg hylder John Mogensen
Dansktop/underholdning

JOHN - Rasmus Bjerg hylder John Mogensen

Nu, mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg drager på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge.
Han er i selskab med sit fantastiske 8-mands orkester. Showet hedder kort og godt "JOHN"og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visulet show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med

Læs mere JOHN - Rasmus Bjerg hylder John Mogensen

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 5. juni 2021, kl. 20.
8
Jun
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 8. juni 2021, kl. 15.
9
Jun
Dopha
Rock/Pop

Dopha

Selvom Coronaepidemien har gjort sit indtog i hele verden, har det ikke stoppet Dopha fra at have et skelsættende år med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. D. 22. januar 2021 er hun klar med sit længeventede debutalbum '.
'The Game' og tager i samme ombæring på Danmarksturné i foråret.

'Rygtebørsen taler sandt. "Danmarks næste verdensstjerne" er fundet', skrev GAFFA om Dopha i sommer. Hendes musik har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat, hvor hun har ramt en bred målgruppe allerede tidligt i karrieren. Dophas stærke singler 'September Till June', 'Happy For Me', 'The Game' og 'Anti Breakup Song' viser alle et stort sangskriver-talent hos den spirende stjerne. Nu kan fans af Dopha se frem til endnu mere musik, da hun er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum kaldet 'The Game', der udkommer d. 22. januar 2021. Et album, der favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere legesyg og drilsk side af Dopha fra Romalt. Hun skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.

I forlængelse af debutalbummet annoncerer Dopha nu sin første Danmarksturné - 'The Game Tour'. Dopha og band besøger 14 byer fordelt ud over hele landet i april og maj 2021. Dopha glæder sig til det hele og udtaler:

'Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert, hver dag i en ny by! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum, og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag.'

Dopha har senest spillet til Kronprinsparrets Priser, hvor hun tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hendes sårbarhed og styrke som sanger og performer. Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken og GAFFA har også spået Dopha en stor fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med internationalt potentiale:

'Efter endelig at have oplevet Dopha live er notepapirerne overdækket med udråbstegn, i den gode sags tjeneste. For hold da maule, sikke en stemme.' 5 stjerner, GAFFA.

'Mørk, dragende popmusik med Dophas meget flotte, i glimt nærmest røgede stemme helt fremme i bussen [...] end ikke det beskedne lydniveau, der ville få enhver borgerlig debattør til at bryde ud i vild jubel, kunne skjule det faktum, at Dopha har en både smuk, stærk og alsidig vokal.' 4 hjerter, Politiken.

Fredag d. 22. januar udkommer Dopha's længeventet debutalbum 'The Game'. Fans af Dopha kan i mellemtiden lytte til hendes playliste 'Basic Bitch Diaries', hvor hun har samlet sine hidtil udgivede sange

Læs mere Dopha

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 9. juni 2021, kl. 20.