Viser 1-20 ud af 163 resultater

28
Jan
Dicte
Rock/Pop

Dicte

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt "The Queen of Cool",.
og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90'ere har hun sendt hele ti plader på gaden. Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler.

Men det er ikke kun publikum og radiostationer, der tager godt imod Dicte. Spørger man nogle af landets musikanmeldere, så er en koncert med Dicte veloplagt og stålsat, der er magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude. Hendes sange kryber ind under huden på lytterne, de er rene, stærke, sfærisk og forfinede og altid med den stærke vokal i centrum. En
anmelder har udtrykt det som "en sanselig rejse man ikke har lyst til at vende hjem fra".

På tour med nye sange
I januar 2021 kom der en ny udgivelse fra sangerinden. De lyder legende og lette som sommerfugle, de melodiske sange på 'All Good As it Is', det nye album med Dicte. Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med
alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er. Og nyde det.

Anmelderne var begejstrede: EB; 'Dicte overrasker..', Politiken: 'Dicte har næppe nogensinde sunget med større overblik...', Weekend avisen: 'Veteranen Dicte slår sit format fast....', JP: 'Det
er klassisk sangskrivning fra en af landets bedste sangerinder.'

Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være muligheden for bl.a. at høre sange fra Dictes forrige udgivelse PERFUME; bl.a. All I Want Is You og Stronger der til dato er en af Dictes
mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren If This Is Cool og julesangen Drømte mig en lille drøm

Læs mere Dicte

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 28. januar 2022, kl. 21.
29
Jan
Familiekoncert: Min nabo Totoro
Andet/Ukendt

Familiekoncert: Min nabo Totoro

Ensemble MidtVest improviserer til Miyasaki's tegnefilm Min Nabo Totoro.
Biblioteket i Herning byder indenfor til en unik koncert, hvor musikerne fra Ensemble MidtVest improviserer til Miyasaki's tegnefilm "Min Nabo Totoro".

Koncerten er for børn fra 4 år og deres voksne.
Gratis billetter kan trækkes her >>

Om filmen
Den japanske tegnefilm "Min nabo Totoro" er en filmperle udover det sædvanlige. Med eventyrligt trylleri og magisk fantasi fletter den bånd mellem barndommens uskyld og tilværelsens mangesidede alvor.

Der findes tidspunkter i vores liv, hvor forandringer og uforudsigelige begivenheder dominerer vores hverdag. Hvor vi tvinges til at gå nye veje og agere i sammenhænge, vi ikke tidligere har kendt. Hvor hændelserne løber af med os, uden at vi er helt klar over i hvilken retning, livet fører os.

Nogenlunde sådan forholder tilværelsen sig for de to søstre i "Min nabo Totoro". De to charmerende krudtugler, 4-årige Mei og 11-årige Satsuki, flytter sammen med deres far ind i et faldefærdigt hus med ukendte lyde og småkryb overalt. Familien hjælper hinanden med at gøre huset i stand, imens moren ligger syg på hospitalet. En del af pigernes hverdag i det nye miljø er uvisheden om, hvornår og om moren kommer hjem.

En dag griber magien ind og spiller med i familiens liv. Ved roden af et stort egetræ åbenbarer en spirituel virkelighed sig for lille Mei. Hun falder gennem et hul ved roden af det store egetræ og møder det venlige og godmodige væsen Totoro. Nu tager eventyret fat, for Totoro tager pigerne med på fantastiske flyveture gennem naturen. Da Mei, i filmens dramatiske højdepunkt, løber væk og farer vild, viser Totoro sig som den venlige beskytter. Han både finder og fører hende til hendes elskede og savnede mor på hospitalet.

"Min nabo Totoro" er skrevet og instrueret af den prisbelønnede japanske tegnefilminstruktør Hayao Miyazaki", f. 1941. Han har flere mesterlige tegnefilm bag sig - også med piger i hovedrollerne, bl.a. "Chihiro og heksene"(2001), der indbragte ham en Oscar for Bedste Tegnefilm. Senere kom endnu en publikumssucces: "Det levende slot" (2004). Hans filmiske univers blander genkendelige, realistiske miljøer med drøm, fantasi og eventyrlige væsner. Et af Hayao Miyazakis fornemste budskaber er vigtigheden af at gøre plads til fantasien i vores dagligdag, fordi: "Vi skal ikke lægge os for tæt op ad hverdagens virkelighed, men give plads til hjertets, hjernens og fantasiens virkelighed. Vi skal åbne for fantasiens kraft, for den kan tilføre virkeligheden noget nyttigt"

Læs mere Familiekoncert: Min nabo Totoro

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 29. januar 2022, kl. 11-12.
1
Feb
Morgensang i Ilskov
Andet/Ukendt

Morgensang i Ilskov

Læs mere Morgensang i Ilskov

Ilskov Kirke
Hestlundvej 4B, Sunds
Tirsdag den 1. februar 2022, kl. 09.30-10.30.
1
Feb
Gospel Kids -Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel Kids -Nøvling

I Kids og Minikids får du mulighed for at: prøve 2 stemmig sang synge i mikrofon optræde for andre lærer nye sange.
Hvad betyder "Gospel" De sange vi synger handler om kristendommens gode budskab (gospel) men man skal ikke være kristen for at være med. Minikids - en forsmag på Kids Minikids møder ind sammen med Kids hver anden tirsdag 15:00, så øver vi sammen i 30 min, tager en kort forfriskningspause sammen og så siger Mini-kids tak for i dag 15:45. I minikids synger vi enkle sange som vi hurtigt kan lære teksten udenad til, og så øver vi os på at bevæge os til musikken

Læs mere Gospel Kids -Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 1. februar 2022, kl. 15.
1
Feb
Rytmisk voksenkor
Andet/Ukendt

Rytmisk voksenkor

Læs mere Rytmisk voksenkor

Snejbjerg Kirke
Bjergkvarteret 4, Snejbjerg, Herning
Tirsdag den 1. februar 2022, kl. 19.15-21.
2
Feb
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 2. februar 2022, kl. 14.15-15.30.
2
Feb
Mew
Andet/Ukendt

Mew

Onsdag 2. februar 2022 kl. 20.00. Mew og Danmarks Underholdningsorkester mødes i et unikt samarbejde, når det danske succesband og orkestret indtager MCH Herning Kongrescenter 2. februar 2022 og leverer en koncertoplevelse af de ganske sjældne.
Med kæmpehits som 'Water Slides', 'Satellites' og 'In a Better Place' på det imponerende cv, sin helt enestående evne til at bryde med normalen og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke har Mew gennem et kvart århundrede opbygget en status som et af de mest banebrydende bands - og nu gør de det igen!

Når Mew, som består af trommeslager Silas Graae, bassist Johan Wohlert med sanger Jonas Bjerre i front, sammen med Danmarks Underholdningsorkester indtager Herning, har publikum en unik mulighed for at opleve rocktrioens store, symfoniske univers. Sammen vil de nemlig dykke ned i Mews perlerække af symfoniske kompositioner og tage musikken til helt nye højder.

Koncerten i 2022 holdes fem år efter bandets to udsolgte konceptkoncerter med Copenhagen Phil, ligesom den markerer 25-året for Mews debutalbum 'A Triumph For Man'.

Gå ikke glip af denne unikke koncertoplevelse, når Mew og Danmarks Underholdningsorkster lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter i 2022 som en del af deres nye tour. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Mew

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 2. februar 2022, kl. 20.
3
Feb
Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert
Jazz

Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert

Torsdag 3. februar 2022 kl. 20.00. 'Alley Cat', 'Forelsket i København', den ikoniske musik til 'Matador', 'Olsen Banden' og en lang række andre film.
Alle danskere har nynnet med på musik af det folkekære musikgeni, pianisten og komponisten Bent Fabricius-Bjerre, der døde i sommeren 2020, og som har efterladt et markant aftryk på den danske kultur- og musikarv.

Sidste gang, den folkekære komponist selv besøgte MCH Herning Kongrescenter, var til et foredrag i 2009. Nu kan publikum opleve en storslået hyldest til Bent Fabricius-Bjerre og hans lange virke, når nære musikalske venner spiller de største af komponistens melodier og fortæller historier om ét af Danmarks største ikoner i MCH Herning Kongrescenter torsdag 3. februar 2022.

På scenen kan man opleve:
- Eddie Skoller - Bent Fabricius-Bjerres nære ven, som vil synge hans sange og fortælle historier om deres livslange venskab
- Trine Pallesen - Hun har turneret med Bent Fabricius-Bjerre siden 2009, og vil til koncerten synge hans sange og binde det hele sammen med historier fra deres mangeårige musikalske venskab
- Mathias Heise - Mundharpespiller, der betragtes som ét af de største danske jazz-talenter herhjemme. Spillede senest med Bent Fabricius-Bjerre og LiveStrings til de sidste offentlige koncerter nogensinde i både 2018 og 2019
- LiveStrings - Strygerkvartetten, der sammen med Bent Fabricius-Bjerre udgav det anmelderroste album 'Natsværmeri' (2018). Sammen spillede de en række udsolgte koncerter landet over i 2018 og 2019
- Nicolai Kornerup - Pianist, producer og komponist, som arbejdede med Bent Fabricius-Bjerre op til hans død med albummet 'Natsværmeri' og filmen 'Kollision'
- David Springborg - Guitarist fra orkestret 'De Græd' - det charmerende lille orkester, Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 90'erne for alvor tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter.

Sammen vil de åbne Bent Fabricius-Bjerres næsten uendelige bagkatalog, som har opnået status som folkeeje.

Se frem til en unik og rørende koncert, der vækker gamle minder og skaber nye, i MCH Herning Kongrescenter. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 3. februar 2022, kl. 20.
3
Feb
Gregorian Grace Denmark 2022
Klassisk

Gregorian Grace Denmark 2022

Gregorian Grace Europa-Tour 2022 - Arte Chorale. Overvældende sang som fra en anden verden. Køb billet til koncerterne i Danmark nu! Med meget ynde, nærmest ærbødigt, fejrer det mesterlige ensemble, bestående af 9 medlemmer,.
Den gregorianske sang - en kristen sangtradition, der er blevet overleveret siden antikken. Koret, der
er klædt i enkle munkekåber, består af kendte korsangere musikere med mange års
koncerterfaring.

Publikum forføres af vidunderlige klange stemmer som, med mystiske spirituelle undertoner,
virker følelsesmæssigt overvældende. Repertoiret består af traditionel enstemmig kirkesang på latin,
som for eksempel Ave Maris Stella, Dies Irae, Veni Sancte Spiritus Miriam Matrem Virginem
Derudover fremføres gregoriansk fortolkede verdenshits fra vores tid, såsom Leonard Cohens
Hallelujah, Knockin' on Heaven's Door af Bob Dylan, Sound of Silence af Simon & Garfunkel Tears in Heaven
af Eric Clapton. Et par rent instrumentale stykker runder det spændende afvekslende
koncertprogram af.
Det sakrale kirkerum danner en flot ramme om koncerten understøtter malerisk de smukke
stemningsfulde musikstykker, der er arrangeret af komponisten Jedrzej Rochecki.
Koret Gregorian Grace byder på deres Europa-turne 2022 med Arte Chorale på en enestående
følelsesmæssig intensiv koroplevelse. Kom med på en gregoriansk tidsrejse fra antikken til nutiden
oplev en uforglemmelig aften.

Lad dig fortrylle af de smukke hjertegribende klange

Varighed: ca. 120 minutter inkl. 15 minutters pause

Læs mere Gregorian Grace Denmark 2022

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Torsdag den 3. februar 2022, kl. 20.
3
Feb
Maja og de sarte sjæle
Rock/Pop

Maja og de sarte sjæle

Bandet Maja og De Sarte Sjæle er umiddelbar pop og 80'er-poesi om forlist kærlighed med Maja Rudolphs smukke stemme som omdrejningspunkt.
De debuterede i april 2016 med albummet Maja og De Sarte Sjæle. Seneste nye udspil er singlen "Olsen Bandens Sidste Bedrifter", som er ude 8. oktober 2121. Det er første single fra bandet, der udkommer på producerteamets eget pladeselskab og sangen er inspireret af en brevkasse i et gammelt dameblad. Dilemmaet går ud på at have det hele; kæreste, karriere og faste rammer - men alligevel have lyst til at pakke en kuffert, bruge kassekreditten, flyve om på den anden side af jorden og danse rundt på en strand med masser af rødvin uden bekymringer!

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, den introverte sangskriver, der sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til. De debuterede i april 2016 med albummet 'Maja og De Sarte Sjæle' og sangen "Uden Dig" blev et af de mest spillede numre i radioen. Albummet blev året efter nomineret til årets danske pop-udgivelse ved Gaffa prisen 2017. Et album med slidstærk visepop og radiator-poesi, som sætter ærlige ord på kærlighedens tomrum. Et ægte bud på jordnær og helhjertet dansk pop med en cool provinsattitude.

Deres sang, 'Lille turteldue', blev udvalgt af Politiken som en af årets bedste sange i 2016 og Politikens musikredaktør skrev bl.a.: "Når man kan slippe af sted med at synge om at »spise budding og se tegnefilm« i en popvise om forlist kærlighed og få ordet »turteldue« til at klinge i mol, kan man forvandle en popsang til en stille dans på gloser. (...) Maja og De Sarte Sjæle er uden for nummer på den danske popscene. Duoen har mere på hjerte end så mange andre popnavne i dag. Og evnerne til at formulere det. (...) Timo Andersen er den introverte sangskriver, der som en sønderjysk Cyrano de Bergerac sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til. Timo Andersen kan ikke selv synge, men det kan Maja Rudolph, der arbejder som nyuddannet lærer på sin gamle folkeskole i Rødekro."

Efter deres radiohit: "Uden dig" fra 2016 er de nu aktuelle med blandt andet sangene "Christoffer" og "Venter på dig", som har fået en større lyd og hurtigere tempo, og tager en tilbage til 1980'ernes sukkerfeber af pastelfarvede synths, fnuglette popmelodier og melankoliens sorte rande under øjnene. Bandet deltog også i Dansk Melodi Grandprix 2020 med "Den eneste goth i Vejle" og senest er "Billabong" kommet til i samarbejde med Christian Hjelm

Læs mere Maja og de sarte sjæle

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 3. februar 2022, kl. 20.
5
Feb
Pligten Kalder
Rock/Pop

Pligten Kalder

De har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af "Længst muligt i eget hjem" er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.
Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist - med en par afstikkere til pianoet - binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi.

Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

Siden 2019 har flere af Pligten Kalders optrædener også dannet ramme om oprettelsen af en række Pligten Kalder Ungdoms afdelinger. PKU er bl.a oprettet for at skabe et alternativ til håndboldhallerne i Jylland. Orkestret ser frem til stiftelsen af flere nye PKU-afdelinger i de byer, der er nye i forårets turplan.

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at de trofaste også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i "Hvorfor Er Jeg Ikke Død?" fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-) levende publikum

Læs mere Pligten Kalder

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 5. februar 2022, kl. 21.
8
Feb
Ingen gospel Kids og Mini Kids -Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Ingen gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

I Kids og Minikids får du mulighed for at: prøve 2 stemmig sang synge i mikrofon optræde for andre lærer nye sange.
Hvad betyder "Gospel" De sange vi synger handler om kristendommens gode budskab (gospel) men man skal ikke være kristen for at være med. Minikids - en forsmag på Kids Minikids møder ind sammen med Kids hver anden tirsdag 15:00, så øver vi sammen i 30 min, tager en kort forfriskningspause sammen og så siger Mini-kids tak for i dag 15:45. I minikids synger vi enkle sange som vi hurtigt kan lære teksten udenad til, og så øver vi os på at bevæge os til musikken

Læs mere Ingen gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 8. februar 2022, kl. 15.
8
Feb
Rytmisk voksenkor
Andet/Ukendt

Rytmisk voksenkor

Læs mere Rytmisk voksenkor

Snejbjerg Kirke
Bjergkvarteret 4, Snejbjerg, Herning
Tirsdag den 8. februar 2022, kl. 19.15-21.
8
Feb
Herning Koncertorkester
Andet/Ukendt

Herning Koncertorkester

Orkestret består af 40 amatørmusikere, som spiller messing- og træblæsere samt slagtøj under ledelse af Tommy Slot.De spiller et bredt repertoire af pop, klassisk, swing, musical- og filmmusik.

Læs mere Herning Koncertorkester

Gullestrup Kirke og sognegård
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Tirsdag den 8. februar 2022, kl. 19.30.
8
Feb
Gospelkoncert - udsat til 27. september
Andet/Ukendt

Gospelkoncert - udsat til 27. september

Læs mere Gospelkoncert - udsat til 27. september

Gjellerup Kirke
Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
Tirsdag den 8. februar 2022, kl. 19.30-21.30.
9
Feb
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 9. februar 2022, kl. 14.15-15.30.
9
Feb
Alex Vargas - Udsolgt
Rock/Pop

Alex Vargas - Udsolgt

Overskriften prydede danske medier, da Alex Vargas debuterede på Roskilde Festival og overrumplede arrangørerne, og ikke mindst publikum, med sin koncert på Gloria-scenen.
Vargas - og publikum - fik dog revanche, da mægtige Arena blev fyldt til bristepunktet to år senere. Og oplevelsen i Roskilde, må siges at have været ganske sigende for den danske musikers karriere.

For Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné - og gjort det, med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et altid ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på, at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas - om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

I foråret 2022 vender Alex Vargas endelig tilbage til de danske spillesteder, når han gæster intet mindre end 21 byer rundtom i hele landet. Og det bliver med ny musik på sætlisten:

"Jeg har ikke været på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang - og jeg glæder mig," fortæller Alex Vargas.

Alex Vargas, der lige nu er aktuel i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, 'Shackled Up'. Han har siden udgivet EP'en, 'Giving Up the Ghost', som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det nu Guld-sælgende album, 'Cohere' fra 2017, kastede hit-singler som 'Higher Love' og 'Inclosure' af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende 'EGO'-trilogi fra 2019

Læs mere Alex Vargas - Udsolgt

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 9. februar 2022, kl. 20.
10
Feb
Koncert i Grove kirke
Andet/Ukendt

Koncert i Grove kirke

Denne aften vil sanger og musiker Anders Munch tage os tilbage til Kim Larsens fantastiske musik.

Læs mere Koncert i Grove kirke

Grove Kirke
Grovevej 33, Haderup
Torsdag den 10. februar 2022, kl. 19-21.
11
Feb
Kai Strauss & The Electric Blues All Stars
Funk/Blues/R&B

Kai Strauss & The Electric Blues All Stars

Kai Strauss har været et velkendt navn iblandt europæiske blues-elskere siden de tidlige 90'ere.
Guitaristen og sangeren opdagede som teenager sin passion for musikken, Albert King, Buddy Guy, the Vaughan Brothers og andre, og snart fulgte mange lokale blues jam-aftener. Fra midten af 90'erne kunne man finde ham på scener i hele Europa sammen med den texanske harmonikaspiller Memo Gonzalez, og i dag - efter mere end 25 år - bliver Strauss betegnet som en af de helt store amerikanske blues-guitarister.

I en alder af 50 har han nu udgivet sit sjette album, "In My Prime". Strauss er en erfaren musiker med en personlig stil, som stammer fra respekten for hans idoler. Han kender alle de store: Guitar Slim, Luther Tucky, alle tre Kings, Otis Rush og Magic Sam. Og de lever i hans musik.

Strauss mener, at musikken altid skal fortælle en historie. På "In My Prime" gør et førsteklasses 70'er funky blues-band Kai Strauss selskab. Hans følsomme vokal og stærke guitarspil fuld af slag og følelser skinner igennem på de nye, originale sange om personlige oplevelser ("Guest In The House Of Blues"), om aktuelle emner ("World Crisis Blues") og om livets mørke sider ("Put That Bottle Down").

Måske er han, som han synger "in his prime" med denne udgivelse, men albummet er absolut ikke en repetition af hans tidligere arbejde, men snarere et bevis på en musikalsk og personlig udvikling, som sikrer ham en plads som meningsfuld og spændende blues artist i mange år fra nu.

Strauss har flere gange vundet German Blues Awards og turnerer hele året med Kai Strauss & The Electric Blues All Stars

Læs mere Kai Strauss & The Electric Blues All Stars

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 11. februar 2022, kl. 21.
12
Feb
Frokost jazz med The Dixiland Swingers
Jazz

Frokost jazz med The Dixiland Swingers

Ja hvorfor ikke ;-). De kommer igen igen. The Dixiland Swingers føler sig helt hjemme på Marco Polo.
Frokost jazz incl frokost..

The Dixiland Swingers serverer alle de hotte jazz klassikere fra 20`erne & 30`erne tillige med Papa Bue og Liller.

Her er programmet for dagen..

Kl 11 åbnes dørene.

Kl 11.30 til 12.30 spilles 1.sæt jazz.

Kl 12.30 til 13.00 serveres der frokost (omelet)

Kl 13.00 til 14.00 spilles 2 sæt jazz

Læs mere Frokost jazz med The Dixiland Swingers

Ristorante Marco Polo
Torvet 5B, Herning
Lørdag den 12. februar 2022, kl. 11.